Шефът на "милионерите" не отписва ЦСКА

Тепърва първенството започва, обяви Кирил Домусчиев
Обновена: 18 сеп 2012 14:55 | 18 сеп 2012 11:38, Георги Пешев
4
Шефът на "милионерите" не отписва ЦСКА
Снимка: Булфото

Въпреки точковата разлика и сътресенията на "Армията" Кирил Домусчиев не отписа ЦСКА от битката за титлата.

Неговият Лудогорец приема "червените" в събота. Иначе бизнесменът похвали своите за успеха над Литекс.

"Има още какво да се желае, но мисля, че вече сме добре обигран отбор, всеки си знае мястото. Играчите се познават помежду си, могат и със затворени очи да играят", каза Домусчиев.

"Не ми харесва, че като поведем, се отпускаме. Треньорите го знаят това и ще работят върху него. Тепърва първенството започва, има ЦСКА, има Литекс, има Ботев, Славия не е за подценяване. Така че първенството ще е интересно", завърши босът на Лудогорец.

Нападателят на Лудогорец Иван Стоянов също беше категоричен, че разградчани няма да подценят ЦСКА в предстоящия мач от шестия кръг на „А“ група. По думите на Стоянов ЦСКА може да спечели всеки един мач въпреки тежкото положение, в което се намира тимът.

"Не мисля, че някой е отписал ЦСКА от сметките за титлата. Каквито и проблеми да имат, могат да победят всеки. Това не трябва да го забравяме. Най-малко заради името. Така че със сигурност няма да подходим високомерно в този мач".

"Дерби е, няма фаворит, всичко е възможно. Който е по-добър на терена, ще победи. В мач с такъв заряд винаги има емоции и напрежение. В момента обаче сме доста точки пред тях и предполагам, че напрежението ще е по-голямо в техния лагер".

"Истината е, че ние не сме много наясно с отбора на ЦСКА. Не знаем кои ще играят срещу нас. Може би това е предимство, с което може да ни изненадат. Аз обаче съм сигурен, че нашите треньори ще разузнаят добре съперника, най-вече неговите слаби места, които да атакуваме“, каза Стоянов.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Подуенците са комплексирани. Химна им подхожда. Народа се забавлява с недоразомението от Подуене. Само цесекари им се привиждат на подуенските образи безподобни.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А КОИ СА МИЛИОНЕРИТЕ ? МАЙ САМО ДОМУСЧИЕВ
2
0
 
3
 
! Отговори
до 1 преди 11 години
При химна на Панчарево!
1
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Химна на Подуене къде изчезна? Искаме химна на Подуене!