Лелята на Женя поръчала убийството й заради имотни спорове

21-годишен младеж заклал момичето за "хонорар" от 2 000 лева
Обновена: 28 сеп 2012 14:54 | 28 сеп 2012 14:00,
347
Лелята на Женя поръчала убийството й заради имотни спорове
Снимка: Булфото

Имотен скандал стои в основата на кървавата драма, която отне живота на 21-годишната Женя от Варна.

38-годишната Светлана Димитрова, която е леля на момичето и сестра на бащата на убитата, е поръчала убийството на Женя, обяви окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров.

Физическият извършител на бруталното убийство пък е гаджето на първата братовчедка на жертвата – 21-годишният Петър.

И двамата заподозрени в кървавата история са задържани, като младежът е направил пълни самопризнания.

Причината за зверството е имотна, обясни прокурор Чавдаров. Светлана Димитрова била страшно сърдита на своите роднини, че племенницата й е наследник на по-голямата част на семейните имоти, включително и на къщата, в която живеят двете семейства на ул. „Лоза“ 6А.

За да реши проблема тя повикала Петър, който бил гадже на 15-годишната й дъщеря, и му обещала 2 000 лева, за да убие Женя. Броила му 500 лева "капаро", а останалите обещала след като свърши услугата.

"Убитата се е защитавала до последен дъх. За това има порезни рани по цялото тяло", обясни още варненският окръжен прокурор.

Той допълни, че Петър е разказал всичко пред разследващите, като ги е завел до мястото, където е изгорил дрехите, с които е бил облечен по време на престъплението.

Още по темата

По думите на Чавдаров все още не е ясно защо никой в къщата, където живеят двете фамилии, не е чул нищо. Убийството е извършено през нощта, когато е тихо, но всички от разпитаните до момента твърдели, че не са чули нищо.

"Убийството е извършено по особено жесток и мъчителен за жертвата начин. Затова свидетелстват не само десетките рани по цялото тяло на Женя, но и фактът, че острието на ножа се е счупило по време на клането", уточни още окръжният прокурор.

В момента лелята  на Женя и убиецът дават показания пред съдия. По-късно през деня ще стане ясно и  заключението от извършената аутопсия на тялото.

21-годишният Петър не е имал криминално минало. Според закона, ако бъдат признати за виновни, двамата участници в тежкото престъпление може да получат от 15 до 20 години затвор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


347
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
183
3
 
21
 
! Отговори
Aнонимен преди 11 години
До ВивианМного точно казано!Поздрав от мен!Вместо да се изправим и да кажем,че цялата помия в която плуваме вече десетилетия са довели до тук-като започнем от ниското ниво на възпитание,липсата на адекватно образование,липсата на респект към закон, полиция и съд! И не, не са виновни нито комунисти,нито демократим,нито беднотията и Бойко.НИЕ СМЕ ВИНОВНИ, че мълчим и търпим!Всеки един от нас,който се самоопределя,като разумен е виновен!Нашето бездействие подпомага чалгализацията и профанизация!
182
1
 
13
 
! Отговори
нищо преди 11 години
Нищо не се е променило от времето на Елин Пелин....!!!!
181
1
 
2
 
! Отговори
РУМИ преди 11 години
Може да е напръскал с нещо родителите докато са спели и затова да не са чули нищо.
180
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Требе си смъртно наказание. Каква е файдата да го хрантутиш доживот!!!?
179
4
 
17
 
! Отговори
батбоклукойко преди 11 години
случка огледало на пропадналия ни и *** народ. няма образование, няма морал и възпитание, общество без ценности - това е бъдещето ни!!!
178
0
 
20
 
! Отговори
... преди 11 години
До всички,които са против смъртно наказание за тези две същества-в случаи като този човечността трябва да бъде загърбена,не може да си човечен след като срещу теб е нечовек,такива *** заслужават да бъдат изтезавани и да умрат в мъки,това не са хора.Цъкайте минуси на воля!
177
2
 
9
 
! Отговори
МИМА преди 11 години
След като 21-годишният килър приключил с клането и избягал от мястото на кървавата баня, Женя се опитала да излезе от стаята. Силите на слабичкото момиче обаче стигнали едва до вратата, където тя се строполила и в пълно съзнание изчакала своята смърт...
176
5
 
2
 
! Отговори
Мордехай преди 11 години
Егати лелята ! Сега да върви да доказва че не е тя ! А ! Така работи МеВеРе !
175
0
 
7
 
! Отговори
МИМА преди 11 години
На практика жертвата е издъхнала от острата кръвозагуба и последвалата анемия на организма. Това е не по-малко жестоко. Да не говорим за множеството прорезни рани по лицето на това клето момиче ГОСПОДИ...:((((
174
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
лельо,лельо уреди се с доживотен имот сега ,нали
173
0
 
13
 
! Отговори
Свободни ли сте? преди 11 години
Така е,като пост комунистическата система превърна хората в алчни консуматори,угаждащи на ***-печалбари.
172
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТЯ ЧЕ Е *** *** Е,АМИ ПО-ИНТЕРЕСНОТО Е ТОЯ *** УБИЕЦА,ЗАЩО ВМЕСТО ДА Я ИЗДАДЕ СЕ Е СЪГЛАСИЛ С ВСИЧКИЯ СИ АКЪЛ НА ТАКОВА ЧУДОВИЩНО НЕЩО???ХОРАТА ВЕЧЕ СЪВСЕМ СЕ СБЪРКАХА В ТЯ ДЪРЖАВА
171
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Gladna Tatarka deyba...
170
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Настанаха години да се е*ът роднини
169
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всяко стадо си има черна овца и е по добре да се отдели на време отколкото да се изчакат прошарените агнета. Полицията да решава проблемите на гражданите по бързо. Мислите ли, че току и щукнало на лелята и е решила да убие племенницата си???Не ги оправдавам, но тук е правен план от доста преди да се извърши убийството. Споделяно е говорено е уговорено е и е направено.
168
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ ,ЧЕ МОЖЕ ДА ИМА ТАКИВА ОТНОШЕНИЯ МЕЖДУ РОДНИНИ!ТАЗИ ЖЕНА НЕ Е ЧОВЕК ПРОСТО.ТОЗИ УБИЕЦ СЪЩО!ДА ГНИЯТ В ЗАТВОРА!
167
2
 
20
 
! Отговори
писна ми преди 11 години
Аз ако съм на мястото на бащата ще предпиша къщата на лелята и ще я запаля, докато тя е вътре вързана за парното.
166
2
 
24
 
! Отговори
писна ми преди 11 години
След като близки роднини се трепят за парче земя или етаж от къща, не ми се мисли какво бъдеще ни очаква. Българинът така и не разбра, че материалните придобивки не носят здраве и пълноценен живот.
165
4
 
8
 
! Отговори
. преди 11 години
До член на БСП: Леле колко си грамотен, като истински комунист!
164
1
 
14
 
! Отговори
. преди 11 години
Автора прочети моля те НК в раздел Убийство. Там ще намериш и наказания като доживотен и доживотен без право на замяна, които в случая са много на място.

Спонсорирани публикации