Лелята на Женя поръчала убийството й заради имотни спорове

21-годишен младеж заклал момичето за "хонорар" от 2 000 лева
Обновена: 28 сеп 2012 14:54 | 28 сеп 2012 14:00,
347
Лелята на Женя поръчала убийството й заради имотни спорове
Снимка: Булфото

Имотен скандал стои в основата на кървавата драма, която отне живота на 21-годишната Женя от Варна.

38-годишната Светлана Димитрова, която е леля на момичето и сестра на бащата на убитата, е поръчала убийството на Женя, обяви окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров.

Физическият извършител на бруталното убийство пък е гаджето на първата братовчедка на жертвата – 21-годишният Петър.

И двамата заподозрени в кървавата история са задържани, като младежът е направил пълни самопризнания.

Причината за зверството е имотна, обясни прокурор Чавдаров. Светлана Димитрова била страшно сърдита на своите роднини, че племенницата й е наследник на по-голямата част на семейните имоти, включително и на къщата, в която живеят двете семейства на ул. „Лоза“ 6А.

За да реши проблема тя повикала Петър, който бил гадже на 15-годишната й дъщеря, и му обещала 2 000 лева, за да убие Женя. Броила му 500 лева "капаро", а останалите обещала след като свърши услугата.

"Убитата се е защитавала до последен дъх. За това има порезни рани по цялото тяло", обясни още варненският окръжен прокурор.

Той допълни, че Петър е разказал всичко пред разследващите, като ги е завел до мястото, където е изгорил дрехите, с които е бил облечен по време на престъплението.

Още по темата

По думите на Чавдаров все още не е ясно защо никой в къщата, където живеят двете фамилии, не е чул нищо. Убийството е извършено през нощта, когато е тихо, но всички от разпитаните до момента твърдели, че не са чули нищо.

"Убийството е извършено по особено жесток и мъчителен за жертвата начин. Затова свидетелстват не само десетките рани по цялото тяло на Женя, но и фактът, че острието на ножа се е счупило по време на клането", уточни още окръжният прокурор.

В момента лелята  на Женя и убиецът дават показания пред съдия. По-късно през деня ще стане ясно и  заключението от извършената аутопсия на тялото.

21-годишният Петър не е имал криминално минало. Според закона, ако бъдат признати за виновни, двамата участници в тежкото престъпление може да получат от 15 до 20 години затвор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


347
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
203
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТЕЗИ ДАВМЦАТА СЕГА ДА ГИ ВЪРЖАТ ЗДРАВО И ДА ГИ ИЗКАРАТ ТАМ ДО КАТЕДРАЛАТА ВЪВ ВАРНА И КОЙТО МИНЕ БОЙ С КАМЪНИ, С ПРЪЧКИ , С НОЖОВЕ ДА ГИ БОДАТ, С КАКАВОТО ИМ ПАДНЕ. БОЙ ДО СПУКВАНЕ . ЕДИНИЯ АЛЧЕН ЗА КЪЩА , ДРУГИЯ ЗА 2000 ЛВ. ТЕЗИ ДВАМАТА СА ЛИЦЕТО НА ДЯВОЛА И ЗАСЛУЖАВАТ ДА СЕ ЗАТРИЯТ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА
202
0
 
48
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
Каква леля, само!!! Умът ми не го побира! И, кого навила? Гаджето на дъщеря си! И, после би се съгласила с охота, дъщеря и да бъде с убиеца! А, бе това хората са най-големите изверги, това при животните го няма! Те убиват за храна, или при самозащита!
201
1
 
13
 
! Отговори
Василева преди 11 години
Не вярвам на ушите си нито на очите си!Тогава ние сме загубваща нация.Убиваме се ,предаваме се един друг ,завиждаме си,продаваме си децата за пари и още много други гнусни деяния.Ако не се събудим ще ни асимилират други етноси.НАРОДЕ ИЗЛЕЗ ОТ ДЪЛБОКИЯ ТРАНС ИНАЧЕ СИ ЗАГУБЕН.
200
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Боже, пази ме от приятелите, от враговете си мога да се пазя сам!" - Джордж Патън---------Това важи и за роднините. Много жалко за момичето, още едно добро момиче стана жертва на роднински спорове за една шепа колиби и няколко хиляди лева.
199
0
 
15
 
! Отговори
Гацко преди 11 години
Такива директно на разстрел, какви са тези съдилища, присъди и подобни глупости за такива изродски деяния.
198
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лоша и е сметката, ако се докаже,че тя е причинила смъртта на племенницата си , това автоматично я вади от графа "наследници". Закона е ясен в това отношение!
197
1
 
11
 
! Отговори
lilly.alex.35 преди 11 години
otnet mlad nevinen zivot po osobeno zestok na4in...kakv zatvor ot 15 do 20 god.....kvi 5 leva....smart za smartta
196
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Горкото момиче,да почива в мир :( А максималното наказание,което законът предвижда,е подигравка със справедливостта.Не харесвам САЩ,но по отношение на правосъдивто им свалям шапка.За такова деяние и убиецът,и алчната "леля" биха лежали до живот.Убиецът може и да гоосъдят на смърт,зависи от съответния щат.Ние тука с перце ги галим.Ако съдбата беше решила друго и Женя беше успяла да се защити и да убие убиеца си-щяха да я съдят и осъдят.
195
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лелята не е пряк наследник на убитото момиче, но май нейният брат няма други деца/ наследници. Мисля, че такива сметки си е правила, пък и приятеля на дъщеря й. Бог да прости момичето.
194
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
217, именно! Но чия е отговорността за адаптацията на подрастващото поколоение?Чие е отговорността за липсата на морал,репект и уважение? Ако законите се спазваха,ако го нямаше чувството за безнаказаност дали щеше да е така?
193
1
 
8
 
! Отговори
Де да знам преди 11 години
Оставят убиеца в една стая, в компанията на Макаров с един патрон, боен!!!
192
0
 
10
 
! Отговори
216 преди 11 години
Да продължа, вярно е, че през комунизма на ни съобщаваха за такива драми, но се чудя дали сега е по-добре, вярно знаем какво се случва на втория час, но докато ние жалим невръстната жертва и умуваме над присъдите някои виждат в случилото се "решение" на проблемите си, не само имотни, не през ден, през час излиза информация, че някой грабнал ножа и дал някому заслуженото. Поколенията дето идват не могат да се адаптират правилно в обществените норми и предела на закона.
191
0
 
13
 
! Отговори
Tt преди 11 години
*** за 2000 да затрият момичето
190
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да убиеш човек за 2 бона... до къде стихнахме!
189
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Убийства за пари и имоти е имало още от библейски времена, алчността на лелята е ясна, но убиецът е раждан 91-92 година, помните ли какви години бяха те и следващите, през които е растял и се формирал като личност, годините през които е трябвало да придобие ценностна система в която човешкият живот заема първо място той е виждал само доказателства за обратното. Не го оправдавам, напротив всеки си пати от главата и от глупостта в нея.
188
0
 
25
 
! Отговори
! преди 11 години
Обзема ме ярост като чета такива новини,а тук вече е ежедневие,трудно е за понасяне такова нещо.Пълно е с такива ***,които за съжаление не получават това,което заслужават!
187
1
 
25
 
! Отговори
Жиган преди 11 години
За лелята и за убиеца доживотна присъда но в една килия и който умре пръв в нея да не се изнася докато не пукне и втория
186
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
защо господ позволява дасе раждат такива *** , няумам думи за това дияние , най тежкото наказание за тези двамата ,
185
0
 
8
 
! Отговори
Мотиви всякакви преди 11 години
Нормалните хора биха убили друг човек,само ако той застрашава собствения им живот.В главата на убиеца нещата стоят по друг начин и човешкия живот не е много ценен за него.Материални облаги и ревност са най-честите мотиви за убийства в целия свят и са традиционни и за България.Но има и доста по-необичайни мотиви по света-убийства заради обида,за защита на "чест" и най-редките-убийства "за удоволствие",които са неразбираеми не само за нормалните хора,но и за баналните убийци.
184
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая леля е била много глупава жена. Като я убие какво ще получи? Та тя не е наследник на момичето.Бог да го прости детето.