Арсенал обърна Рединг в безумен мач

"Артилеристите" губеха с 0:4, но победиха със 7:5
Обновена: 31 окт 2012 14:54 | 31 окт 2012 01:15,
47
Арсенал обърна Рединг в безумен мач
Тио Уолкът ликува след шестия гол срещу Рединг

Арсенал и Рединг изиграха един от най-вълнуващите мачове в съвременната история на футбола.

"Артилеристите" губеха в резултата с 0:4 още през първото полувреме, но въпреки това измъкнаха героична победа със 7:5 след продължения в мач за купата на Лигата.

Началото на двубоя бе кошмарно за гостите, чиято защита не знаеше къде се намира и пусна три леки гола, а Лоран Косиелни си заби и автогол.

Точно преди почивката обаче Тио Уолкът върна едно попадение и запази надеждите на отбора. През второто полувреме Рединг започна силно, но постепенно Арсенал наложи волята си. Обрата стана след двойната смяна и влизането в игра на Оливие Жиру. Той върна един гол в 62-та минута.

В 91-та минута Косиелни намали до 3:4, а в петата минута от дадените от съдията четири минути допълнително време Уолкът изравни.

В двете 15-минутни продължения обаче имаше още драма. Първо Шамак изведе Арсенал напред в 103-та минута, но Павел Погребняк изравни пет минути преди изтичане на времето.

В 120-та минута обаче Уолкът вкара нов гол, а в 123-та минута Маруан Шамак сложи точка на спора със седми гол.

Подробности за мача прочетете тук

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: АрсеналРединг
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
10
 
! Отговори
л преди 11 години
ако засадчестъра падаше с 0-4 смятайте.9 4ервени,4 дузпи и 3 гола от засада щеше да има.
21
0
 
10
 
! Отговори
кирил преди 11 години
$ДО ЖО 10 ОТ ВСИЧКИТЕ 12 влезнаха в тази врата.Мачът беше велик.!!!!!!Ако приемем,че е уговорен,то на всички футболисти трябва да им се даде по един Оскар.Момчета гледайте мача,заслужава си.Световнияг футбол все още не превзет от такива, като Коце Маца,перуката имного други мошеници.
20
4
 
6
 
! Отговори
Фенът 2 преди 11 години
.... То в цял Свят е така!!! Ние искаме в държавата на Бай *** и селските хитреци и тарикати да сме чисти като момина сълза?!?!... Е просто няма как да стане!!!.... Навсякъде има здраво "черно тото"... Това е истината! Как иначе си мислите,че из цял свят точно футболистите демонстрират такъв завиден стандарт на живот?!? Да сте видяли беден съвременен футболист някъде?!?.. То им стига по един мач на месец "уреден" и не само ще има за калтаци,пиене и поп фолк кръчми ами ще им остане даже!!! ....
19
3
 
6
 
! Отговори
някой преди 11 години
Абе ясна е работата! Джентълмени били, пфу!
18
2
 
14
 
! Отговори
Фенът преди 11 години
Футболът вече няма нищо общо със играта,която всички ние толкова много обичаме и каквато беше през 70-те...80-те... а донякъде и 90-те години!!! Това вече е просто един огромен бизнес... Перачница на мръсни и мафиотски пари... :( ! Лигльовци като Кристиано Роналдо ми взимат на година сигурно толкова колкото е външният дълг на Половин Африка,където умират от глад някъде!?!? Босовете,шефовете а понякога и самите футболисти използват футбола главно за пране на кинти и "черно тото" .... :( !
17
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако това се беше случило в България всички спортни агенции в Европа щяха да излизат със заглавия за съмнения за черно тото, а не за "един от най-вълнуващите мачове в съвременната история на футбола"...
16
4
 
11
 
! Отговори
Dan преди 11 години
Да бе, черното тото е на всякъде Германия от 0:4 завърши на равно за световното, сега Арсенал печели при положение, че е с 4 гола пасив, продължение от 6 минути.... този съдия да не им е давал почивка за по цигара по време на мача та е дал такова продължение??? Тази игра става все по-нечестна и обладана от мафията наречена ФИФА! Ако продължава така, след 10 години няма да има фенове и по стадионите в Англия, Италия, Испания , Германия и т.н. както стана у нас!!!
15
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колеги, не обръщайте внимание на РЕАЛИСТА, дето пише против любимия ни спорт футбола.Той изобщо няма интереси, не пие бира и мастика, не яде шкембе чорба и агнешко, не играе табла и карти и на всичко отгоре е под чехъл. И седнал да обеснява кое е тъпо.
14
2
 
5
 
! Отговори
Верка преди 11 години
Коефицентите за залагане и подобен резултат са убийствени. Букмейкърите са събрали парите на почти всички участници. Правете си изводи!
13
27
 
7
 
! Отговори
реалист преди 11 години
според мен футбола трябва да бъде забранен.толкова е тъпо,няколко *** да гонят някаква топка,да им дават луди пари за това,а още по *** да стоят с часове пред телевизора и да се радват,все едно те ще вземат хонорара.тъпо е
12
0
 
5
 
! Отговори
98 преди 11 години
някой дали е успял да познае точен резултат??
11
1
 
4
 
! Отговори
до 9 преди 11 години
"но Павел Погребняк изравни пет минути преди изтичане на времето"без коментар
10
3
 
8
 
! Отговори
hm преди 11 години
дори и да не е за тото-то мача самото изречение "в ПЕТАТА минута на даденото ЧЕТИРИ мунутно продължение" ми избива на директива от ФА Арсенал да продължи (заради парите от ТВ най-вероятно). После вече в продълженията Рединг са се пречупили психически след съдийската тесла.
9
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Твърде много голове извън редовното време и всички за Арсенал?!
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На Арсенал браво за волята. Рединг, от цял чувал п...ки, извадиха х..я.
7
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Напълно съм съгласен с написаното от RIP.Футболът в Англия е друг от1.Договорът на Скай със Висшата лига и Футболната лига2.Когато на фланелките на някои отбори за спонсори се появиха имената на букмейкърски къщи...
6
1
 
14
 
! Отговори
Жо преди 11 години
НАИСТИНА РЕЗУЛТАТА от мача изглежда като нагласен за "Черно тото". Но това може да го каже само човек, който не е гледал мача. Едва ли "нагласен сценарий" щеше да се реализира в продължението на редовното време. Ами ако "Арсенал" не бяха изравнили? Това е топка, може да не влезне във вратата. Това просто си беше мач с много резервни играчи и много голове. Любопитното е, че 11 от всичките 12 гола се случиха във вратата, която е пред сектора с фенове на "Арсенал".
5
10
 
30
 
! Отговори
pantudi преди 11 години
после ми разправяй че, нямало черно тото. Всички са в кюпа
4
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мисля, че по-добре хората да вярват в нагласени неща (като в случая се съмнявам, че има нещо нагласено), отколкото да са като номер 3, който не вярва в нищо и се чувства ужасно зле някъде в себе си. Ако вярваш в нещо погрешно, все още има шанс да излезеш на верния път, ако си спрял да вярваш - значи си умрял, ако и да си жив все още.
3
13
 
34
 
! Отговори
R.I.P. преди 11 години
Трябва да си много ***, за да вярваш в подобни нагласени мачове. Всъшност заради огромните пари, които се въртят във футбола и се залагат на него вече няма ненагласени мачове. А, когато двата отбора не се справя добре с желания резултат - намесва се съдията, както стана на мача Челси - Юнайтед в неделя. R.I.P. за истиския футбол. Той умря някъде през 80-те години на миналия век.

Спонсорирани публикации