3-годишен Джихад с тениска "Аз съм бомба"

Майката на детето е арестувана във Франция
Обновена: 4 дек 2012 14:25 | 4 дек 2012 09:13, Петя Славова
146
3-годишен Джихад с тениска "Аз съм бомба"
Снимка: БТА

Тригодишно дете във Франция, кръстено Джихад и родено на 11 септември, провокира местните власти, след като майка му го изпратила на детска градина, облечено с тениска с надпис "Аз съм бомба".

Жената ще бъде съдена, съобщава в. "Фигаро". Делото започва на 19 декември.

Инцидентът с тениската е станал на 25 септември в детската градина в Сорг. Малкият Джихад, роден преди три години на 11 септември, се появил с тениска с провокативния надпис. На гърба й пишело датата на раждането му, съвпадаща с атентатите в САЩ през 2001 г.

Учителките останали потресени и сезирали общинските власти. Кметът също бил информиран, а майката на детето била извикана да дава обяснения в детската градина. Тя разказала, че по-големият брат на Джихад е автор на скандалната тениска и допълнила, че става дума за провокативна шега.

Общинските власти обаче не възприели това обяснение и сезирали прокуратурата в съседния град Авиньон, която наредила претърсване на дома на Джихад. Майката на момчето заедно с един от чичовците му били арестувани, а тениската конфискувана. Накрая прокуратурата постановила майката и чичото да бъдат съдени за подстрекаване към престъпление. От 2009 г. досега тридесетина деца във Франция са кръстени Джихад, показва справка в регистрите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
32
 
! Отговори
Психоглог преди 11 години
.. От 2009 г. досега тридесетина деца във Франция са кръстени Джихад..Интересно, ако в мюсюлманска държава кръстиш детето си например Кръстоносен поход, какво ще се случи? Най-вероятно ще го изпратиш на градина, а вечерта ще получиш *** му в колет-бомба...
5
0
 
32
 
! Отговори
LoL преди 11 години
Айде сега ги интегрирайте с по един самолетен билет за кой от къде е. Прекрасната ви демокрация всички я знаем...
4
0
 
41
 
! Отговори
ясен преди 11 години
Франция сега ще бере плодовете на северноафриканските държави ,от които здраво цоцаха !!
3
1
 
8
 
! Отговори
mhm преди 11 години
Дрогирани!!!!
2
2
 
57
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 11 години
Фрнцузи ,върнете джихадите в родните им страни бе. Нека "красивият" ислям да бъде навред около тях. Да ги питаш като е тъй хубаво в ислямския рай чий го дирят в ХРИСТИЯНСКА Европа? Май и те не знаят, логичното мислене им е чуждо.
1
1
 
8
 
! Отговори
Пардесю преди 11 години
Пърле ву фрънсе ?

Спонсорирани публикации