Българин грабна близо $2 млн. на покер

Димитър Данчев стана шампион на престижен покер турнир
14 яну 2013 13:31,
68
Българин грабна близо $2 млн. на покер
Снимка: pokernews.com

27-годишният българин Димитър Данчев спечели близо 2 милиона долара на покер. Той стана шампион на PCA – Pokestars Caribbean Adventure 2013 - втория най-престижен турнир в света.

„Беше наистина трудна игра, може би най-трудната досега в кариерата ми на покер играч. Наистина доста напрегнато, но идеята е да останеш спокоен и да запазиш самообладание до края“, каза Димитър Данчев в интервю за сайта pokernews.com

“Знаех, че трябва да дам най-доброто от себе си и да продължа напред“, каза още той.

Състезанието се проведе на Бахамите, като в него участваха 987 души. Всеки от тях е платил по 10 хиляди долара такса, за да участва.

Точната сума, която Димитър спечели след седемчасов маратон, е 1 859 000 долара.

Българи в Атлантис както и по целия свят таяха дъх, докато Данчев окончателно не се изкачи на върха в крайното класиране, пише pokerstarsblog.com

„Наистина почувствах подкрепатa сънародниците си“, споделя още шампионът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още по темата: турнирпокершампион
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
2
 
! Отговори
DDT преди 11 години
една наистина красива новина.една истинска сбъдната мечта.нека да му е...
59
0
 
2
 
! Отговори
desita преди 11 години
Bravo momcheeee iyhyyyyyy :))))))
58
0
 
1
 
! Отговори
Майна преди 11 години
Пловдивчанинът Димитър Данчев спечели един от най-престижните покер турнири на планетата. Българинът стана шампион в юбилейното десето издание на PokerStars Caribean Adventure 2013 и грабна рекордната за българин печалба от $1 850 000. Митко триумфира заслужено след епична шестдневна битка на Бахамите срещу близо 1000 играчи от цял свят, сред които огромен брой професионални и спонсорирани участници, топ богаташи и страстни любители на картите.
57
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
браво! ето и нещо подходящо, което не се отнася за момчето директно, но е валидно за покера.jabog.blog.bg/zabavlenie/2013/01/10/poker-face-spored-men-se-prevejda-gionsurat.1040639
56
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Брави Митко, въпреки второто място на EPT сега първо на PCA Невероятен Успеx :)
55
0
 
1
 
! Отговори
тцЪ преди 11 години
Браво на пича!
54
0
 
1
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 11 години
Тази секунда като гледам е около час и половина. Вярвай ми, нищо общщо нямам с "Германеца", освен това, че споделям възгледите му за рекламата на покера за зарибяване на донори.Такааа... Сега, според определението за хейтър, ми кажете аз какво съм тържествувал в коментарите за тази или другата статия? Къде в някоя от двете пише, че нещо е зле и аз да му се кефя?Също така, приемам аргументи. Вие такива дадохте ли? Не, само хейт. Затова моя псевдоним е с кавички и въпрос. Хейтърите сте вие!
53
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Разбрах, че покера е хубаво нещо, иска да си свръх човек, с каменно лице, голям математик и бля, бля... Ставаме нация от покерджии и обираме Америка!!! Напред ,българи! Всички по казината и да им оберем парите!
52
0
 
1
 
! Отговори
до хейтър преди 11 години
Ти не спориш, ти тролиш. Има голяма разлика, ***.
51
0
 
1
 
! Отговори
до хейтър преди 11 години
Що е то хейтър?хейтърът не вижда положителните страни на нещо; критично-мислещият отчита плюсовете, дори те да са малко;хейтърът няма за цел да подобри нещата, а само да тържествува от това, че нещо е зле; критично-мислещият веднага генерира идеи как да подобри нещата и се опитва да ги вкара в действие;хейтърът често избива комплекси; критично-мислещият е стимулиран интелектуално от откриването на проблема и неговото решаване;хейтърът е пасивен и си мрънка в тесен кръг; критично-мислещият често е деен;хейтърът има изкривен светоглед, с който всичко изглежда лошо; критично-мислещият опитва да вижда нещата такива, каквито са нито по-хубави, нито по-лоши;хейтърът насочва негативизма си към определени хора; критично-мислещият рядко се занимава с някого персонално, и дори когато го прави, по-скоро дава съвети отколкото оплюва;хейтърът е убеден, че е прав да не харесва и да оплюва нещо; критично-мислещият приема аргументи;хейтърът е готов да се позове на първата му попаднала информация за да излее негативизма си спрямо нещо; критично-мислещият проверява източниците си.
50
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво на момчето, радвам се като видя кадърни българи.
49
0
 
1
 
! Отговори
до хейтър преди 11 години
Интересно, твърдиш че не ти си германеца, а се появи тук в секундата, в която писах че си ти. Съвпадение? Случайност? Или просто късмет? :)))))))))))))
48
0
 
1
 
! Отговори
anon преди 11 години
brawo. niama nishto po hubawo ot towa uspeh i kysmet da se zasekat niakyde. da mu e chestito.
47
0
 
3
 
! Отговори
Покер преди 11 години
Било късмет, Ха!Еми то в почти всичко с което се хванеш ти трябва късмет, дори и в живота има не малка част късмет Драскачи, влезте почетет малко какво е покер и някоя друга статия да се образовате малко. Явно хейтърите и празноглавите драскачи не са наясно че през 2011 стана 2 в Сан ремо мисля че. И какво, пак е късмет така ли?!?!?!? И вчера измежду пак почти 1000 участника пак бил късметлия !?!?!? Пак казвам, късмета ни е нужен , без него сме загубени, всеки ден от живота ни е нужен късмет
46
0
 
2
 
! Отговори
Покер преди 11 години
А бе , какъв е тоя Геманец-будала, стой си в Германия бе , кво плюеш и хулиш само. Браво на Динитър Данчев, за съжаление повечето които пишат тук са само Драскачи и Завистници, нищо повече. Щом не разбирате от играта , какво право ви дава да коментирате. Толкова ли е сложно и някак невъзможно да се каже "Браво на нашето момче". Нито една медия не го отрази,(с изкл. на Днес.бг, браво) позор, срам и подобие.
45
0
 
4
 
! Отговори
Ат. Буров преди 11 години
Бил съм в Атлантис, страхотно място! Браво на момчето, прославил е страната. Иначе на всички лузъри и хайтъри им пожелавам по малко лекарства като остареете!
44
0
 
1
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 11 години
#31, нещо си се объркал, не съм въпросния "Германец". Което разбира се не пречи да съм съгласен с част от написаното от него. Ти си толкова зомбиран, че даже не разбра в предишната статия за какво споря. Нищо общо нямаше с това, че някой някъде си спечелил много пари.
43
0
 
3
 
! Отговори
bg преди 11 години
ZA TAIA IGRA I VSEKA DRYGA KADETO SE ZARABOTVAT MILIONI TREBVA TALANT I TARPENIE I GOLIAMO SARCE .....BRAVO NA NA6ETO MOM4E IAVNO NE SME TAPA NACIA ............................TIA MAI DETO NI YPRAVLIAVAT OBA4E NE MISLIAT TAKA ZATOVA XAR4ETI SI PARITE NAVAN
42
1
 
1
 
! Отговори
nakxx преди 11 години
Dyankov veche go chaka da mu vzeme lihvata ot bankata,dano da ne napravi tazi greshka da si vlozi v BG
41
0
 
7
 
! Отговори
Ибрахим преди 11 години
Браво на момчето! Ето това трябва да бъде българинът... да мачка и да гази наред по земята, а не да бъде бит и унижаван! Дай Боже още такива радостни вести по много да идват!

Спонсорирани публикации