Данчо Йовчев влезе в служебния кабинет, става зам. на Стойчев

"Ще работим в името на спорта", обеща легендарният ни гимнастик
Обновена: 15 мар 2013 14:39 | 15 мар 2013 12:46,
101
Данчо Йовчев влезе в служебния кабинет, става зам. на Стойчев
Йордан Йовчев при представянето си като зам.-министър. Снимка: Булфото

Легендарният ни гимнастик Йордан Йовчев е новият заместник-министър на спорта. Tова стана ясно, след като служебният министър на физическото възпитание и спорта Петър Стойчев представи екипа, с който ще работи.

Досегашният заместник министър при Свилен Нейков – Иван Ценов, остава на поста си. Ваня Караганева ще е началник на кабинета на министъра.

„Отборът е добър, ще работим в името на спорта. И за положителните емоции от него. Ще се борим за по-хубави неща", каза при представянето Йордан Йовчев, който скоро прекрати официално състезателната си кариера.

Петър Стойчев каза пред медиите, че е важно елитните ни спортисти да продължат да защитават честта на България на големи спортни форуми. Ще се обърнем към масовия и детско-юношеския спорт, обеща той.

След няколко месеца ще имате възможността да ни оцените, убеден е Стойчев.

На 12 март прекратих всички мои членства в спортни организации, напуснах работа, отказах се от всички управителни съвети, в които участвах. Вече не съм активен състезател, не съм служител на МВР, не съм председател на плувен клуб Левски, напуснах всичко, допълни плувецът, който стана министър.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
2
 
4
 
! Отговори
До 68 преди 11 години
Ти си милиционер, нали? Бивш. Сега си от ГЕРБ. Познах по правописа - нищо не ти се разбира.:))) Но има хъс в теб, ставаш за министър на МВР.:)
59
4
 
6
 
! Отговори
ффф преди 11 години
плувец до плувеца мила моя майно льо, милиционер до милиционера...
58
11
 
7
 
! Отговори
z преди 11 години
Много ясно че ГЕРБ ще спечели,но и много ясно че БСП ДПС костов неудобните на гн Борисов щесе хванат за единственото нещо да брощулевят да казват че изборите са маниполирани,и да се опитват да надигат хоръта.Но колкото и пъти да има избори никога в скоро време друга партия нито БСП нито ДПС нито костов неможе дасе добере до власта освен ГЕРБ.Не искаме разбойници на власт,искаме превратажиите на Бойко в затвора.40 години ни управляваха разбойници стига толкоз СТОП.Правителството на Бойко беше законно и него хванаха в никаква издънка.
57
0
 
10
 
! Отговори
до 64 преди 11 години
Ако имаше малко мозък у главата си и разбираше написаното по-долу, щеше да разбереш, че практически няма човек от пишещите, който да не уважава двамата именити наши спортисти. Тревогите ни са в друга посока, ама да не ти обяснявам неща, които без друго не са за твоята главица. Така, че плюй си на воля, мила госпожо, предполагам, че в това само ти е силата.:))
56
2
 
0
 
! Отговори
Аз преди 11 години
бесрамникОСТАВКА!!!!
55
2
 
4
 
! Отговори
До 64 преди 11 години
И аз те мисля за храчка.:) Нямаш мнение по темата, но определено имаш желание да охрачиш някого.:)))
54
3
 
8
 
! Отговори
госпожа преди 11 години
Мили българи, вие които пишете по форумите сте големи плюнки . Друго освен да плюете май не знаете, няма угодия.
53
3
 
13
 
! Отговори
НЕДЕЙ преди 11 години
НЕДЕЙ БЕ ЙОВЧЕВ...СЕГА И ТЕБ ЩЕ НАМРАЗЯТ ТИКВИТЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ.....НЕДЕЙ СТОЙ И ТАКА С СЛАВАТА ОТ ГИМНАСТИКАТА НЕ СЕ БУТАЙ В ПОЛИТИКАТА...*** И ТЕБ ЩЕ НАМРАЗИ !
52
4
 
19
 
! Отговори
45 до 56 преди 11 години
Това, че Станишев, Доган, Б.Борисов и стотиците политици от т.н. преход , управляваха и управляват страната се дължи на факта, че българите сме невероятно *** хора. Мълчахме когато ни крадяха страната, а сега плачем, че ни високи сметките за ток. Иначе нямам нищо против Стойчев и Йовчев - направили а невероятно много в сферата, в която ги бива. Гордея се с тях! Просто не мисля, че в този момент имаме нужда от министерство на спорта в правителство, което ще има живот 2-3 месеца.
51
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега остава оная кощрамба Сираковата невеста да пита и тоя кой е......Наглост дърта и грозна
50
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
trqbva da e komunist ne sportist kaza Sergei
49
10
 
7
 
! Отговори
самодеец преди 11 години
Още един самодеец!
48
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
zna4i ne stava ne e ot BSP
47
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какъв е този раздут щат в министерството??? За какво е нужно заместници и техни заместници сигурно...Те докато се назначат всичките и ще трябва да си ходят. Скапана държава сме и това е! Няма оправия!
46
2
 
8
 
! Отговори
яя преди 11 години
До 45,Добре де Сергей Дмитриевич като е учил за красно армейските шинели, за къв *** беше премиер.Жаба и гьолове , дрън дрън няма нищо по-логично спортисти да са министри особено такива с опит в чужбина и с характер на победители като тези двамата.
45
13
 
6
 
! Отговори
ПОВТАРЯ СЕ преди 11 години
Ако е вярна новината , този човек зачеркна всичките си успехи за България .От този момент той влиза в новините като слуга на Мафията , Политик .Не вярвам да е толкова Алчен за Пари .Използват го .
44
1
 
8
 
! Отговори
Несъгласен преди 11 години
Е то ние нали имаме много спортни успехи у нас и навсякъде по света та ни трябва министър на спорта,че и заместник-министър, а сигурно и той си има заместници......Щатите дето са световна величина във спорта си имат "съветник по спортните въпроси",ние дето медал не взехме от Олимпиадата а и не само ,в какъвто и да е спорт кой то ни хване ни бие,после търсим друг виновен....та ние си имаме Министерство на спорта,министър на спорта и заместник-министър и още куп други заместници...Смешници!!!
43
0
 
0
 
! Отговори
il_cho преди 11 години
До 42... не думай... който и *** да си... щото дори не знаеш да се подпишеш!
42
4
 
18
 
! Отговори
аа преди 11 години
И що да не става Данчо за министър.От 100 години е президент на федерацията,управлява частен клуб в щатите, известнен е по цял свят, пари има, добър човек е, кво му е?
41
0
 
2
 
! Отговори
БРАННИК преди 11 години
Само мир да е и всички да сме щастливи, живи и здрави. Видяхме, че можем.

Спонсорирани публикации