Млад мъж се обеси във Варна заради любовна драма

Той се е самоубил в квартирата си, открит е от приятел
Обновена: 21 мар 2013 14:53 | 21 мар 2013 10:38,
83
Млад мъж се обеси във Варна заради любовна драма
Снимка: Булфото

22-годишен младеж от Сливен е открит обесен в квартирата си във Варна. Сигналът за зловещия инцидент е получен в местната дирекция на полицията вчера около 18 часа, информираха от полицията в морската столица.

Оттам допълниха, че от разследването до момента е ясно, че се касае за самоубийство по лични причини. По непотвърдена информация младият мъж се е обесил с колана си в жилището, където живеел под наем на ул. “Македония” №35, и е открит няколко часа по-късно от негов приятел.

Малко след подадения сигнал на мястото на инцидента са се отзовали два полицейски автомобила. Причините за трагедията се изясняват, като според основната версия младежът е посегнал на живота си заради любовна драма.

Разследва се и вариантът младият мъж да е страдал от заболяване. Разследването по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изобщо не вярвайте на тази статия и на другите из виртуалното пространство.Това са някакви медийни спекулации, които не зная за кого са от полза, но са пълни лъжи и измислици.
69
0
 
1
 
! Отговори
..... преди 11 години
охххххххх.... не знам какво да кажа.... колеги сме му от университета.... голям шок... беше свестен и усмихнат...... МОЛЯ ВИ ХОРА НЕ ПОСЯГАЙТЕ НА ЖИВОТА СИ, КАКВОТО И ДА СЕ СЛУЧВА.... ТОВА НЕ Е РЕШЕНИЕ !!! НЕ МОГА ДА ГО ПРОМЕЯ ..........
68
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ОНАЯ НЕ МУ Е ПУСНАЛА
67
0
 
4
 
! Отговори
Тревоман преди 11 години
Самоубийството не е решение.
66
0
 
12
 
! Отговори
сс преди 11 години
Както е казал бай Тошо, българският народ е болен народ. Боледува от ЗЛОБА.
65
0
 
33
 
! Отговори
АШИМ преди 11 години
Много злоба в народа това не е на добре!Лека му пръст на момчето съболезнования на близките.Толкова ли е трудно за българина да напише две хубави думи от съчувствие поне,това не мога да разбера.Утре може да е брат ви или някой приятел недей те така.
64
1
 
10
 
! Отговори
ТИМаджийски бюлетин преди 11 години
Тва вече са измишльотини и дезинформация, чак пък толкоз самоубийства и особено във Варна, дори многото самозапалили се - някой въобще виждал ли е някой от тях? Знам, че е ограничен достъпът в болниците, но охраните им са толкова зорки и и неподкупни. А дали не се опитват да изтласкат саможертвата на Пламен с тях...
63
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не мога да разбера какви са тези озлобени коментари по адрес на личност, която дори не сте познавали.Това момче беше толкова мило, усмихнато, добро, позитивно.Причините за смъртта му не са изяснени, а вие просто спамите.Покажете малко уважение към тези, които скърбят в момента - семейството, близките и приятелите му.Може да вярвате на написаното в статията, колкото на жълтите вестници от типа "Шок".Почивай в мир, приятелю.
62
14
 
10
 
! Отговори
Филип 31 преди 11 години
Ако се е самоубил за жена тоя е луд и не заслужава да бъде съжеляван.
61
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
млад и жизнерадостен човек ни напусна , чест е че го познавах а относно идиотските коментари думи нямам защо всичко трябва да се политизира ..... лека ти пръст братко
60
8
 
6
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
хм, изглежда ги облъчват с нещо във Варнадайте такива новини и от други градове, да не би облъчването да е всеобщо?
59
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Според мен няма хора, като гледам повечето коментари :/
58
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До питам opredeleno nqma maze. ima ligliovci, pluzaci,*** ili mutri no vsi4kite tezi ne se nari4at maze
57
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
kak se samoobesvat ili samootvli4at, samozapalvat,samorazstrelvat i pro4ee mladezta dnes. mladite rodeni v na4aloto na prehoda izglezda,4e sa vse psihari ili GERB kontrolira sas svoi race......
56
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
боже, .... изчетох толкова отвратителни коментари, че направо се чудя как не ви е срам!? Нито познавате момчето, нито имате ясна представа за ситуацията, друг е въпросът, че медиите тотално погрешно отразяват историята и решават да натъртят на въпросната любовна драма, докато в действителност реалните причини не са изяснени ... просто нямам думи ... и на въпроса как така " уж приятели откриват трупа на момчето и дали имат ключ?" как пък не се замислихте, че момчето има съквартиранти ... *** !
55
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нямам думи!!! Никой, дори семейството не знаят причината, но медиите знаят ВСИЧКО! Нямате ли съвест бе хора?! Дори и така да беше, със сензационната си статия опетнявате паметта на един достоен човек, който винаги е бил борбен! A за коментарите отностно случилото се съм без думи! Докато мисленето и междуличностните взаимоотношения са такива, нацията и ДЪРЖАВАТА ни са изгубени!
54
0
 
22
 
! Отговори
КОЛКО ЖАЛКО преди 11 години
МНОГО ЖАЛКО ЗА ТОЗИ МЛАДЕЖ,СТУДЕНТ,А КОЛКО МЪКА НА ТАЗИ МАЙКА ЩЕ ПОБЕРЕ СЪРЦЕТО,НЕ ТРЯБВА ДА МИСЛИМ ЗА НЕЩАТНАТА ЛЮБОВ,А СЕГА КАК ЩЕ СЕ ЧУВСТВАТ ВСИЧКИ ПРИЯТЕЛИ И БЛИЗКИ,ЗАЩО НЕ СА ПОДПЗИРАЛИ,ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕДОТВЪРТИ ТАЗИ ТРАГЕДИЯ!
53
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Предпочитам Деси и Петя пред това да съм с жена, която е с мен заради парите ми. Тъй, че не се оплаквайте от комерсиалните жени ами ги "превъзпитавайте"... а това се прави само по един начин.... *if you know what i mean* ;)
52
16
 
7
 
! Отговори
NORM преди 11 години
Най-после БЛИЦ да напише,че един се самоубил от любов,не от сиромашия.Похвално.
51
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
darjavata na samuubicite