Млад мъж се обеси във Варна заради любовна драма

Той се е самоубил в квартирата си, открит е от приятел
Обновена: 21 мар 2013 14:53 | 21 мар 2013 10:38,
83
Млад мъж се обеси във Варна заради любовна драма
Снимка: Булфото

22-годишен младеж от Сливен е открит обесен в квартирата си във Варна. Сигналът за зловещия инцидент е получен в местната дирекция на полицията вчера около 18 часа, информираха от полицията в морската столица.

Оттам допълниха, че от разследването до момента е ясно, че се касае за самоубийство по лични причини. По непотвърдена информация младият мъж се е обесил с колана си в жилището, където живеел под наем на ул. “Македония” №35, и е открит няколко часа по-късно от негов приятел.

Малко след подадения сигнал на мястото на инцидента са се отзовали два полицейски автомобила. Причините за трагедията се изясняват, като според основната версия младежът е посегнал на живота си заради любовна драма.

Разследва се и вариантът младият мъж да е страдал от заболяване. Разследването по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До гномТова може да го каже само някой, който никога не е обичал и не е бил обичан истински.
9
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Коментирането по медиите на самоубийствата води до нови такива!Това е доказано,за това спрете да акцентуирате на тази тема!Има институции,на които работата им е да регистрират и анализират подобни явления.Получава се лавина от самоубийства като епидемия!Имайте милост и морал!
8
12
 
31
 
! Отговори
мм преди 11 години
Жените обичат единствено себе си, това е истината!
7
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
сега е по-модерно да се палиш
6
10
 
57
 
! Отговори
гном преди 11 години
Най-голямата простотия на света-да се самоубиеш заради жена!Всичките са малко или много к*рвички,в природата им е сърбежа,не правете глупости,една заминава,друга идва!
5
7
 
20
 
! Отговори
баба Кунка преди 11 години
Това е на пъпа на Варна, сега очакваме да ни съобщят как го е направил от недоимък. Искал е да бъде в 5 звезден хотел, но си е позволил само наем на центъра. Иначе Бог да го прости малкия ***, като че ли света свършил с една жена.
4
7
 
13
 
! Отговори
Оногондур преди 11 години
Бог да прости.Въпрос: Какви са тия близки,роднини и приятели,които успяват да открият телата на самоубитите?Как успяват да влязат в домовете им,че да ги открият? От къде имат ключове?
3
5
 
36
 
! Отговори
Оп-са преди 11 години
Журналята, прекалявате!!! Това да пишете за всеки самоубиец е прекалено, вредно и опасно! И преди години имаше също самоубийства заради любов, семейни проблеми и т.н. Лично аз знам за няколко случая от малък град, които не са били оповестявани и коментирани пред цялото общество! С цел да има сензации и да имате работа и кликове по страниците, паникьосвате прекалено хората и по-лабилните не се знае как ще реагират на тази масова психоза! Внимавайте! Вие също носите отговорност за статиите си!
2
4
 
47
 
! Отговори
Бо преди 11 години
Жалко за младежа! Лабилна психика. Абе бий и шута в *** и да заминава бе! В морето риба много. Ама това се учи на по-зряла възраст.
1
18
 
14
 
! Отговори
Кутев преди 11 години
За това е виновен Борисов. Той е харесван от много жени. Това трябва да спре! Изперете БСП - там повечето са така изглеждащи ,че никоя жена не би се впечатлила. ;)

Спонсорирани публикации