Бербатов: Във Фулъм се наслаждавам на играта

Мястото ни в елита винаги е било сигурно, подчерта българинът
Обновена: 2 апр 2013 14:45 | 2 апр 2013 12:16, Друми Георгиев
16
Бербатов: Във Фулъм се наслаждавам на играта
Бербатов отново се радва на футбола. Снимка: Ройтерс

Нападателят на английския Фулъм Димитър Бербатов сподели пред камерата на Скай спортс, че е доволен от трите точки, спечелени снощи при успеха с 3:2 над застрашения от изпадане Куинс парк Рейнджърс.

Българинът вкара първите две попадения в срещата, а в края призна, че неговите съотборници са допуснали детински грешки. Стрелецът отдаде заслуженото на вратаря Марк Шварцер, който се отличи със спасена дузпа.

"Не бяхме нервни през второто полувреме, но почти изпуснахме мача, след като имахме комфортна преднина през първото полувреме", започна своето изказване бившият капитан на българския национален отбор по футбол.

"Три гола са доста и след това допуснахме детински грешки през второто полувреме и нашият съперник започна да си вярва. Можехме да вкараме и повече голове, но три точки са добре за нас."

"Единственият начин, по който Куинс Парк Рейнджърс можеше да вкара гол бе от наша грешка, това имам предвид под детинска грешка. Първият им гол вдигна духа им, но като се върнем назад, виждаме грешки, които искаме да поправим. Сега ние се радваме на трите точки."

Какво каза още Димитър Бербатов, вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: Димитър Бербатовфулъм
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мнозинството фенове под футболист разбират глиган. като Тевес и Руни. За тях футболът е риене, блъскане, дърпане, шутове, бягане като замаян, пъхтене, гледане оцъклен да не знаеш на кой свят си... Това поглед върху играта, движение по терена, елегантност на отиграването, интелигентност, творческо мислене, са си неразбираеми, досадни неща ... Че няма как да харесват Бербатов. Той уникален - футболист художник. Но не на комикси.
12
1
 
7
 
! Отговори
до Мео преди 11 години
Ти имал ли си възможност да пърдиш на националния химн. Или ти остава мечта. Щото Бербатов е имал както знаеш богати възможности, но предпочете да ги използва да стане голмайстор на националния отбор. Но той все пак не е пръдльо. Но никой на света няма пълното щастие. Не може хем гол майсто, хем пръдльо. Както и обратното.Път ти не се напъвай много, че да не стане някоя беля и без химна.
11
1
 
5
 
! Отговори
До-UK преди 11 години
Виждайки написаното от теб показва ниското ти ниво на култура,но това не би го разбрал защото умствения ти багаж за ЖАЛОСТ Е МНОГО МАЛЪК
10
5
 
28
 
! Отговори
UK преди 11 години
Разбирам дребните ви душички и като завистливи педалчетата сте против човек който е на свтлинни години от манталитета уменията и мозаците ви. Бербатов е признат от най великите треньори специалисти и какво ще напишите вие там разни фасове клавиатури и на майка ви *** няма значение.Затова и ще си гниете там в дупките от които бълвате простотии и ще преживявате с по 2 лева на седмица а Берба го боли дедовия със заплата £102 000 на месец и постоянно е на първите страници в английската преса!
9
23
 
4
 
! Отговори
ФАС преди 11 години
Искаш ли да блеснеш то трябва да си заобиколен от слаби играчи тогава ставаш звезда,проста логика.Защо не се говори нещо за Стилян а все нападат Бербатов?Като е голям играч защо не играе в националния да помага на младите да научат нещо от него?Този диригент който постоянно маха с ръце ,така беше М ЮНАЙТЕД и така продължава в ФУЛЪМ да тези номера не вървят този стил на игра е подходящ и е типичен само за нашият футбол.
8
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
VELIK E STIGA STEGO PLULI 4ENE BIL VAV NACIONALNIQ AMI VIJTE MLADITE BEZ NEGO KAK SE STABILIZIRAXA........... BRAVO BERBA
7
13
 
5
 
! Отговори
Мео Леси преди 11 години
Насладата от играта на Бербатов във Фулъм е голяма, но далеч по-голямо щастие от това е да пръднеш с мелодията на националния химн. Не целия, разбира се, но поне с началните тонове.Това е много рядко явление, случва се веднъж в живота и преживяването е уникално.
6
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Мишко КлавиатуровМишок, вземи си клавиатурата и си я счупи в тъпата глава! Вземи един пистолет и се гръмни, чу ли, мишок нещастен!
5
37
 
4
 
! Отговори
Мишко Клавиатуров преди 11 години
Митачето намери отбор, дето му отива и на качествата, и на характера - бездушен средняк в Дървеншип. И на това ако му викате евала!!! Що не отиде в Ювентус да играе, щото няма т*пки, затова. Затова и Великия Сър го държеше на пейката, за да не подкопава отбора с малодушието си. Плюя връз таз благоевградска мишка, добре поне че се отказа от националния да не ми трови нервите с мързела и нехайството си! Стой си в Лондон Мите, и не помисляй дори да се връщаш. Мишки си имаме достатъчно тук!
4
33
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво, Барби! Пичка и половина :)
3
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бербатов е голям футболист,кой каквото ще да си говори!Начинът по който докосва топката,начинът по който я поема или подава е наслада за окото!Във времена в които въображението и импровизацията отстъпват на тактическата дисциплина и постройки,който все повече карат футболистите да заприличват на роботи,той е един от малкото останали които носят романтиката във футбола!Жалко,че нямаше достатъчно късмет или може би смелост да си тръгне по-рано от Юнайтед!Дъртия ***.ал съсипа най-хубавите му години!
2
3
 
38
 
! Отговори
Запознат преди 11 години
Истината за оттеглянето на Бербатов от националния не е това, което се пише във Вестниците и Нета.Истината е че част от мачовете на националния са уговорени ( Най-вече приятелските ). Това е истинската причина Бербатов да се махне. Просто е човек с достойнство и дори не каза кои са виновниците а пое цялото оплюване върху себе си, без да каже защо се оттегля.
1
2
 
53
 
! Отговори
Сахаров преди 11 години
Браво, Берба! Пич и половина :)

Спонсорирани публикации