Сини фенове опитаха да линчуват играчите на отбора

Направиха засада на автобуса с играчите
Обновена: 11 апр 2013 14:53 | 11 апр 2013 10:39,
39
Сини фенове опитаха да линчуват играчите на отбора
Част от феновете на "Левски", вбесени от поредната издънка на отбора им, опитаха да се саморазправят с футболистите. Снимка: Булфото

Полицията е предотвратила опит за саморазправа на фенове на ФК „Левски” с футболистите на отбора след мача в град Гоце Делчев, съобщават от МВР - Благоевград.

В Гоце Делчев "Левски" срещна местния "Пирин". По време на самия мач, който завърши 1:1, проблеми с обществения ред не е имало.

След мача полицаите обаче получили информация, че на път II-19 преди местността „Предел” се е събрала група от фенове на ФК „Левски”, които имат намерение да спрат автобуса с пътуващите в него състезатели и да се саморазправят с тях.

Лекотоварен автомобил „Мерцедес”, превозващ сини фенове, прегражда пътя на автобуса с футболистите и придружаващите го три полицейски автомобила и микробус.

С цел недопускане на саморазправа между състезателите и феновете на отбора автобусът, превозващ състезателите, е обграден от полицейските служители.

В този момент феновете започват да псуват и призовават състезателите да слязат от автобуса, вбесени от поредната издънка на "Левски" в първенството.

Полицейските служители са притискани към автобуса и към тях също са отправяни провокативни и нецензурни изрази, а част от полицаите са напръскани със сълзотворен спрей.

Нарушителите са отстранени, но при оттеглянето си фен на "сините" хвърля в полицейския микробус неустановено пиротехническо изделие. В резултат са нанесени материални щети, които са в процес на установяване.

След напускането на местопроизшествието нарушителите се отправят с автомобилите си в посока гр. София. 

На път Е-79 в района на местността „Полигона” преди гр. Благоевград обаче ги причакват полицаи, които ги задържат.

На участниците в нарушаването на обществения ред - около 29 лица, ще бъдат съставени актове за установено административно нарушение по Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
1
 
! Отговори
Бивш фен преди 11 години
Браво на момчетата, расте достойна смяна!Волята и силата се каляват в боевете срещу полицията и феновете на противниковия отбор, и после се използват на практика срещу геювете, ***, юдите и останалите врагове на нацията!
28
0
 
1
 
! Отговори
чихуахуа преди 11 години
До 34: А ти спешно се нуждаеш от лоботомия, невеж *** такъв. Ти какво искаш, любимият ти отбор да се гаври с цялата публика на Левски и феновете да си траят ли?! Не всички са модерни телевизионни зрители на Шампионската лига, които 10 минути след това забравят кво са гледали. Някои си дават последните пари и малкото свободно време за да са до отбора, защото го обичат и е нормално да се ядосват, когато манекенчетата си правят майтап с тях. Присъди трябват за престъпниците, не за феновете.
27
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НЕ АКТОВЕ, А ПРИСЪДИ ИМ ТРЯБВАТ НА ТИЯ!
26
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То феновете на Левски си прили4ат на игра4ите и двата лагера са жалки !
25
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Феновете по скоро са някакви комплексари които се крият зад тази дума. Ако наистина си фен, няма да се държиш по този начин. Смешници.
24
10
 
5
 
! Отговори
Botev PD преди 11 години
Какви са тези жалки отборчета ЦСКА и ЛЕВСКИ .. ай в " Б " група софийски селчовци .. Фен клубове изтъкани от селяни :) Смешки пълни ;) Лудогорец шампион !!! .. или всеки друг само не и шопски лайновоз !
23
2
 
3
 
! Отговори
мнение преди 11 години
Не съм фен на Литекс , но съм напълно съгласен.Какво прави Исмаил Аса в Литекс,Цветков -в Ботев,или Рахйов в Черно море.А сигурно омаме десетки талантливи футболисти , навсякъде.А и какво ти е виновен Батков?Че човекът не разбира от футбол, за това си има цял щаб пт Директори,треньори,скаути и прочее.Пък има и БФС , който може да огранич до двама чужди гурбетчии.Как искате да има футбол , като един български футболист взима заплата , далеч по ниска от гурбетчийте.Къде му е стимулът?
22
2
 
7
 
! Отговори
tnt преди 11 години
Много ме е яд за Левски!Мисля,че треньорът не е виновен,а играчите носят изцяло вината!Илиев е културно момче/такъв беше и като футболист/и ще му е много трудно да се оправи с тия чалгари!
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
МАФЕЯ
20
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз от кога казвам, че единствено Литекс се опитват да правят футбол. Стоичков е много прав когато каза, че той иска отбор само от българи без нито един легионер и в Литекс има само български играчи а не псевдо футболисти с по 30 бона заплата, които нищо не играят, Видя се че Литекс са класи над Левски и то само с българи в отбора.
19
1
 
10
 
! Отговори
тцЪ преди 11 години
Феновете на Левски трябва първо да пребият Боратков, едва след това могат да се захванат с манекенките, които петнят името на отбора.
18
5
 
10
 
! Отговори
СОФЕЯ-ЗЪПАД преди 11 години
ИСКАМЕ СИ ДОЗАТА!ИСКАМЕ СИ ДОЗАТА!ИСКАМЕ СИ ДОЗАТА!ИСКАМЕ СИ ДОЗАТА!
17
1
 
12
 
! Отговори
мнение преди 11 години
Прави са си феновете.Тези пичове"футболисти" ,който всеки един от тях ,кацнал на Садион Аспарухов , започва с големите си лафове , че са дошли ТУК , за да направят Левски ШАМПИОНИ.И това се повтаря от години. Ай сиктир на чуждите гурбетии.Взимат баровски заплати,позват всички удобства, ходят на лагери в чужбина ,а два паса не могат да си подадат правилно.Батков-никакви договори със срок над 1 год. Санкции при всеки гаф.Да тренират цяла зима в София ,та да си помислят преди да дойдат в Българ
16
8
 
5
 
! Отговори
фен преди 11 години
Тези пичове от ЦСКА , защо непекъснато ръсат своите глупости, за мачовете на Левки. Гледайте си и коментирайте своите проблеми.
15
2
 
12
 
! Отговори
DEVIL-JIN преди 11 години
Прави са си феновете на Левски тези *** играчите заслужават здрав бой,имат най добрите условия във България,парите им идват на време,нищо не им липсва.А те мършите само разхождат фанелката по терена,само бой на такива ***.
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това е съвременна Б-я. Ще става по-зле.Когато няма държава, така става.
13
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия са да ги смачка държавната машина и обществото като ***!... Ех, *** ДОЛНОПРОБНА - нехора - фенове - екскременти!
12
4
 
17
 
! Отговори
хух преди 11 години
Абе тия Подуене много зле.Вместо да бият преди тежкия мач на Лудоглавец с чорбицата,те пак не могат да бият някакво страшилище.Много смях :дддддд
11
2
 
21
 
! Отговори
П.С.Ц преди 11 години
Кучето играе според тоягата. Не може да се чупят седалки, да ги хвърляш по главите на полицайте.Това да е заснето.И след това тези ''фенове'' да си тръгнат безнаказано.
10
6
 
22
 
! Отговори
. преди 11 години
По високи присъди за хулиганство и няма да е така.