Сини фенове опитаха да линчуват играчите на отбора

Направиха засада на автобуса с играчите
Обновена: 11 апр 2013 14:53 | 11 апр 2013 10:39,
39
Сини фенове опитаха да линчуват играчите на отбора
Част от феновете на "Левски", вбесени от поредната издънка на отбора им, опитаха да се саморазправят с футболистите. Снимка: Булфото

Полицията е предотвратила опит за саморазправа на фенове на ФК „Левски” с футболистите на отбора след мача в град Гоце Делчев, съобщават от МВР - Благоевград.

В Гоце Делчев "Левски" срещна местния "Пирин". По време на самия мач, който завърши 1:1, проблеми с обществения ред не е имало.

След мача полицаите обаче получили информация, че на път II-19 преди местността „Предел” се е събрала група от фенове на ФК „Левски”, които имат намерение да спрат автобуса с пътуващите в него състезатели и да се саморазправят с тях.

Лекотоварен автомобил „Мерцедес”, превозващ сини фенове, прегражда пътя на автобуса с футболистите и придружаващите го три полицейски автомобила и микробус.

С цел недопускане на саморазправа между състезателите и феновете на отбора автобусът, превозващ състезателите, е обграден от полицейските служители.

В този момент феновете започват да псуват и призовават състезателите да слязат от автобуса, вбесени от поредната издънка на "Левски" в първенството.

Полицейските служители са притискани към автобуса и към тях също са отправяни провокативни и нецензурни изрази, а част от полицаите са напръскани със сълзотворен спрей.

Нарушителите са отстранени, но при оттеглянето си фен на "сините" хвърля в полицейския микробус неустановено пиротехническо изделие. В резултат са нанесени материални щети, които са в процес на установяване.

След напускането на местопроизшествието нарушителите се отправят с автомобилите си в посока гр. София. 

На път Е-79 в района на местността „Полигона” преди гр. Благоевград обаче ги причакват полицаи, които ги задържат.

На участниците в нарушаването на обществения ред - около 29 лица, ще бъдат съставени актове за установено административно нарушение по Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
25
 
! Отговори
Дедо поп преди 11 години
Значи проблема е следния : кога куките си гледат работата как си требе сите джурналя воглаве с сашко диков ревът за полицейско насилие и произвол. Кога куките гледат да карат до кротко и со благо почват журналята да ревът че не си вършат работата. Айде веднъж завинаги журналята са разберът какво искат - сърбили го боли ли ги?
8
3
 
31
 
! Отговори
DARK преди 11 години
Абе кфи са тия долни гамени!Това ако беше в Германия щяха да ги напълнят със стоп патрони и да им вкарат по неколко щита и палки писна ми от футболните хулигани и полицията ни която е заставена да ги търпи а после същите да идват и да провалят протестите на мирните граждани.
7
16
 
1
 
! Отговори
ля ля преди 11 години
много сте смотани коментиращите! хората обичат футбол колкото вие тука обичате да си пишете а даже и повече и се вживяват! което си е нормално в световен мащаб като техния любим отборр се *** с доверието и името си ....! лошо е като се продават утвърдените традиции на жълти стотинки! аз пък бих му спукал гумите на рейса па ада ги видим кво ще правят...!!! не може така бре Батков не се става така шампион
6
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а после *** се чудят що са безработни и що са им ниски доходите - ами щото през годините основно са положили усилия да ходят с агитката по мачове, вместо да залягат над уроци, изпити и да придобиват способности. После мрънкат,че богатите били лоши и било несправддливо. Ами, аз за да имам високи доходи, това е в резултат на около 20г непрекъснато учене,развитие,доп.квалификации,труд,упоритост,безсънни нощи и уикенди и така чак след десетата година почваш да береш плодовете на труда си.
5
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
a taka to4no s tova trqbva da se zanimava policiqta .... a tova 4e poslednite 2-3 sedmici se zastelqha sumati *** deto kradat i nakraq pak nevinni ne e tqhna rabota.Za poreden pyt se otvli4a vnimanieto s nekvi gluposti .kade e policiqta kogato ot dyrjavata sa izneseni 37 miliarda poslenite 10 g ????
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
xa ama tesa balgari nedeite taka sas lo6o kak policiqta 6teim pravi aktove EI GLPACI POVDIGANE NNA OBLIVENIQ ZADARJANE POD STRAJA I SAD ...... POSEGNALISA NA POLICAIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
3
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГОВЕДАРИТЕ СИ БИЯТ ДОБИТЪКА.
2
5
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стига сте им съставяли актчета на тези гамени. Вкарайте ги в трудов лагер! Нека се научат на труд тези наркомани и ***. Стига вече от кърлежи и гамени в това общество. Общество не остана вече. ***, крадци, гамени, мутри. Къде са нормалните? Възрастната част от тях са пенсионери, а младата са в чужбина. Това е България днес. В това я превърнаха Костов, Станишев, "Царя", Доган и много други *** зад кулисите. Скапана държава! Нямам думи просто!
1
3
 
74
 
! Отговори
Иван Пишман преди 11 години
Незабавно възстановяване на трудово-възпитателните лагери и всичката тази *** там да *** камъни.