Освободиха дъщерята на Брендо

Лара е жива и здрава, тя е била оставена в района на 6-о РПУ в столицата
Обновена: 22 апр 2013 14:42 | 22 апр 2013 07:38, Петя Славова
127
Освободиха дъщерята на Брендо
Евелин Банев - Брендо. Снимка: архив, Булфото

Дъщерята на Брендо Лара Банева бе освободена късно вечерта на 21 април, съобщи МВР. Похитителите, които са я държали в плен близо месец и половина, са я оставили в района на 6-о РПУ в столицата. Момиченцето е живо и здраво.

Полицията продължава работата си по случая и издирва сив VW Golf, с който детето е оставено.

Около 22.00 часа сив VW Golf спира близо до тото пункт на бул. „Бъкстон” в София. Мястото е на около 50 метра от сградата на Шесто Районно полицейско управление в столицата.

Още по темата
След като от колата слиза 10-годишната Лара Банева, лекият автомобил потегля в посока Околовръстното шосе. Момичето отива в Районното полицейско управление, оттам се обаждат на майка й Моника Банева и в ГДБОП. За минути районът е отцепен от полицията.

По-късно детето е отведено от майка си Моника в семейната къща на столичния булевард „Пушкин”. 10-годишната Лара беше видяна на няколко пъти да минава близо до един от прозорците в дома си, където щорите нe бяха плътно спуснати, предаде БНР.

Лара бе похитена от дома си на 5 март. Двама маскирани и въоръжени успяха да я отвлекат, след като раниха шофьор на семейството, който е щял да закара детето на училище.

Засега нито МВР, нито семейството съобщават за това да е платен откуп за освобождаването на детето. Все още не са ясни и мотивите за отвличането. Органите на реда работят по няколко версии, като основните са свързани с работата на бащата на Лара - Евелин Банев, срещу когото има няколко заведени дела у нас и в Италия за трафик на наркотици.

С Лара работи психолог от Института по психология на МВР. Съвместната работа на служителите на МВР и прокуратурата по образуваното досъдебно производство продължава, допълват от полицията.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още по темата: откупЛараверсииБрендо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До до 34 Да бе, само при демокрацията имало наркотици.... а клиниката в суходол да не лекуваше пионерчета зависими от жълт швепс през бай Тошовото време?
33
13
 
6
 
! Отговори
христо преди 11 години
до 26.. Спрете със злобата става въпрос за дете! А и с какво се занимава баща и няма значение, хора като него винаги е имало и ще има. Изкарват си парите с не по малко труд от другите. Изобщо с тези призиви смърт за богатите да раздадем богатството на народа са малко закъснели. Такава ни е държавата такива са ни богатите. Вината я търсете в тези хубостници горе м/у които скоро ще трябва пак да избираме..
32
4
 
6
 
! Отговори
до Ал капоне преди 11 години
Ако тоя е докарал наркотични глад в хилядите български семейства, то значи българите са доста богати, за да си купуват кока, чийто грам варира между 100-150лв. Интересно колко могат да си позволят поне 10 грама месечно ? Тия глави ги ползвайте понякога и за мислене, не само за ядене.
31
0
 
7
 
! Отговори
до 34 преди 11 години
Човек, при демокрацията винаги ще има наркотици, кражби и та.н. Една демокрация обаче оцелява и ограничава това чрез върховенството на закона- няма бедни, няма богати. Но в България не е така. Ако бяхме малко по-умни като народ щяхме да сме единни и да държим на правата, свободите и законноста. Но не сме и затова сме жертва на всякакви престъпления. Всеки може да ти предложи нещо- въпросът е да знаеш, че е престъпно и дане го правиш. Защото и ти нимаш отговорност.
30
0
 
9
 
! Отговори
макето преди 11 години
е по тоя случай ке пийнем една ракийка
29
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази Бенатова след като бе наритана от цял народ, защитавайки един престъпник и имуществото му, защо не се скри?
28
2
 
17
 
! Отговори
Ал Капоне преди 11 години
На този, който е докарал наркотичния ад в хиляди български семейства, семейството му да гори в ада.
27
10
 
17
 
! Отговори
ЕГА ТИ ГЕРБ-АВИТЕ преди 11 години
КОГАТО ГЕРБ УЧАСТВАТ НА ИЗБОРИ ИМА ОТВЛИЧАНИЯ ЗА МИЛИОНИ. ДОСЕГА ПРИ ИЗБОРИ ПРЕДИ 2009Г. ТАКОВА НЕЩО НЕ Е ИМАЛО И ВСИЧКИ ОТВЛИЧАНИЯ ПРЕДИ ИЗБОРИ ЗАПОЧНАХА С ЯВЯВАНЕТО ГЕРБАВИТЕ НА ИЗБОРИ.СЕГА ПРИПАРИ ПОД КРАКАТА НА ФЛОРОВ И ДЕТЕТО ГО ПУСНАХА.СТРАННИ СЪВПАДЕНИЯ.ЯРОСТНАТА ЗАЩИТА НА ФЛОРОВ ОТ БОКОВОТО КУ*ВЕ БЕНАТОВА И ЦЯЛАТА БТВ ВОДЯТ НАТАТЪК.ГЕРБ СЕ *** ТОТАЛНО И ОТВСЯКЪДЕ.
26
11
 
9
 
! Отговори
до 26 преди 11 години
О, стига си з.ло.б.яла. Дай сега всички, които не ходят с левче да си получава заслуженото.....защото всички трябва да сме бедни, глупави и посредствени като нация, за да ни харесват. Ако имаше закони и ако бяхте малко по-вече хора, нямаше да сте толкова зле. Затова българите сме *** народ. Нямаме никакви човешки ценности, а гледаме кой какво има и кой как ходи, вместо да се държим като един народ и законът да е над всички. Това е то....Алеко го е написал.
25
0
 
1
 
! Отговори
народът преди 11 години
Гледайте в корен.
24
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трбябваше Моника да повярва на полицията, за да пуснат детето, нали? 23 години бандитизъм и милиционерски методи. Кога ще доживеем равенството пред закона и държавността да е привилегия на всички?
23
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре де, работели усилено! Ами като работехте усилено, защото пуснаха детето, а похитителите са на свобода? Обикновено хващат и похитителите. Освен, ако знаете кои са и сте ги склонили, за да си разделите откупа. Сега ...може да живеем в Чалгария, но българинът не е гпупав.
22
3
 
6
 
! Отговори
цура преди 11 години
Да питат бившия депутат Емил Димитров за детето.Нали той заяви че има информация и че се готви и на неговото дете да се случи същото.Вероятно знае нещо.
21
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да е жива и здрава тая Лара.ама едно дете отива на училище с домашен сандвич и левче в джоба, а пикла пиклива я кара "семейния шофьор".Каквото повикало - това се обадило, казва народа.Сега грижовния татко, с мангизите от дрога, смърт и нещастие ще покрие отрочето си през девет държави в десета......
20
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а полицията два месеца си бърка в носа!
19
1
 
6
 
! Отговори
ганстер преди 11 години
и да не сте споменали нищо пред никого
18
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Че Брендо е бандит- да такъв е. Но той е наречен "кокаинов крал" и е обвинен за трафик на кокаин, а кокаинът е наркотикът на богатите. Никой не зарибява с толкова скъп наркотик, освен децата на богатите. Друг е този, който зарибява с евтини амфети масово. Търсете името му в грамите на американските посланици и кой закриляше и наследи подсъдимите от "Опицвет". Отговарял е за трафика за Турция на каптагон, а от там на хероин за България и Европа.
17
5
 
7
 
! Отговори
ЦЦ,СС преди 11 години
БРАВО НА ДРУГАРИТЕ ДОБРЕ СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА.ПО СЪЩИЯТ НАЧИН НИ КЛАТЯТ ОТ КАКТО СМЕ НА ТИЯ ХАЛ.
16
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Прокуратурата взе много да обикаля покрай РПУтата заради слухтенето и ушевите се уплашиха и я пуснаха!
15
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да благодарим на Цецко.

Спонсорирани публикации