Майката на Лара към похитителите: "Моля ви, обадете ми се!"

Не мога да вярвам нито в държавата, нито в полицията, каза Моника Добринова пред БНТ
7 мар 2013 20:39, Миглена Иванова
360
Майката на Лара към похитителите: "Моля ви, обадете ми се!"
Лара Банева беше отвлечена пред дома й в столичния квартал Бояна рано сутринта на 5 март. Снимка: архив, Булфото

Майката на отвлечената преди два дни Лара Банева – Моника Добринова, се обърна към БНТ, за да отправи молба към похитителите на детето си да се свържат с нея. Тя се надява да разбере от тях какво е състоянието на момиченцето в момента.

"Не го очаквах, много ми е трудно. Тя е дете. Няма нищо по-важно от здравето на едно дете. Аз бих направила абсолютно всичко, за да си я върна", сподели майката.

Тя добави още, че не вярва, че полицията може да помогне и се обърна директно към похитителите: "Моля ви, свържете се с мен, обадете се на личния ми номер".

“Ужасно е… Това, което ми се случи, никога не съм си представяла, че може да ми се случи. Ако съм предполагала за такава опасност, съм щяла да предприема мерки това да не се случи”, каза Добринова.

Още по темата

Тя повтори, че не е получавала заплахи. “Тя е едно много жизнено дете, много е активна, страшно любвеобвилна и това, което чувства в момента, е ужасно. Тя е дете. Няма значение нищо за доброто здраве на едно дете. Аз бих направила абсолютно всичко, за да си я върна”, посочи майката.

“Децата на един човек са всичко за неговия живот. Тези три дни, това, което изслушах, това е един кошмар. Не мога да вярвам нито в държавата си, нито в полицията, че могат да ми помогнат. Разчитам само на себе си”, завърши Добринова.

Припомняме, че 10-годишната Лара - дъщеря на Евелин Банев-Брендо, беше отвлечена пред дома й в столичния квартал Бояна рано сутринта на 5 март.

Банев беше арестуван при голяма международна операция, наречена "Кокаинови крале" през май миналата година. Тогава той беше обявен за кокаинов крал от вътрешния министър Цветан Цветанов.

На 15 февруари у нас Банев беше признат за виновен по делото за пране на пари и за организиране на престъпна група. На първа инстанция е осъден на 7 години и половина затвор.

В изпълнение на Европейска заповед за арест нашите власти периодично го водят в Италия, където също започва съдебен процес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


360
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
298
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
q stiga s tia incenirovki,kvo sa pravite na lydi.
297
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ми да е мислила като си е правила дете с тоя престъпник
296
1
 
4
 
! Отговори
гражданка преди 11 години
Хайде да видим как социалните служби ще изведат детето на Брендо от тази вредна за него среда? А детето да се сърди на родителите си. Никой друг не му е виновен.А Брендовица бере това, което е посяла.
295
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Втрещена съм от писанията ви! Това е дете бе ***! ДЕТЕ! Малко невинно дете, което няма нищо общо с мръсните сделки на баща си. То горкото, какво е виновно, че баща му е *** и се занимава с наркотици?! Дано да не се травмира след похищението и да се върне живо и здраво.
294
0
 
4
 
! Отговори
BOIKO преди 11 години
Това е то, националното ни богатство - дъщерята на свинкята за разплод на Брендо,лумбагото на Маргина, диабета на Цар Киро, ишияса на Маджо, бъбреците на Очите, зъбите на Барона, тестисите на Баретата,хернията на Трактора...Добре, че са медиите и правосъдието ни - та се грижат за опзването му. Поклон!
293
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е, кво дете, то си е бъдещо мафиотче. Гледай нещата в тяхната цялост, не ги вади от контекста както ти изнася. Много глупава манипулация е това.
292
9
 
7
 
! Отговори
аз преди 11 години
Жалки, злобни душички, вие деца нямате ли, бе!? Толкова сте злобни, че ще се самоизядете. Дори и за дете не ви става жал.
291
4
 
10
 
! Отговори
до 340 преди 11 години
Ей ся ше седна да състрадавам на някви мафиоти, чието препитание е продажба на наркотици на деца. Ей сега, само чакай малко... Абе всъщност няма, не си струва!
290
4
 
6
 
! Отговори
hm преди 11 години
ама в какви несъстрадателни, безчовечни, безчувствени и безмилостни *** ни превърна този живот, нищо свято, а? Бог да ни е на помощ!
289
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а дечицата ,които съсипаха родителите си,като посегнаха към дрогата,кой ще ги върне.
288
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
337, ти пък се изказа. Тя, малката бъдеща мафиотка, се гордеела, че баща й е мафиот, а ти си тръгнал да я жалиш...
287
6
 
10
 
! Отговори
ta0mi преди 11 години
Детето няма вина за грешките на баща си. Който посяга на дете, заслужава позор! По-добре да посегнат на бащата, отколкото на детето!
286
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
336 "I NA SERGEI4O - GEI4O DQTETO HODI S OHRANA , TVA ZNA4I LI 4EI TOI E RAZBOINIK"ми така си е... :)
285
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
TO I NA SERGEI4O - GEI4O DQTETO HODI S OHRANA , TVA ZNA4I LI 4EI TOI E RAZBOINIK , MAFIOT I PO TVA LI TRQBVA DA GI RAZPOZNAVAME . PO TAZI LOGIKA VSI4KI KOITO SA S OHRANA SA RAZBOINICI . A AZ SE 4UDA ZA6TO HRANIME " HSO " I IM KUPUVAME " MERSEDESI " NA NA6ITE RAZBOINICI , DA SI GI PAZIM , ZA DA MOGAT DA NI KRADAT BEZNAKAZANO . IMA NQKAKVA LOGIKA , AMA NEMA TAKAVA DARJAVA . ZATUI SME VSI4KO DRUGO AMA NE I TOVA
284
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Aliya, споко бе моме! оня си мълча и сега ще й я върнат! стига ривахте! нищо ненормално за мафиотски среди не е станало! това дете що мислиш си ходи с охрана? притрябвало им е твоето съчувствие! всичко е театър, който ти няма да разбереш.
283
0
 
6
 
! Отговори
- преди 11 години
"За една майка винаги е много трудно да приеме и осмисли такава похитителска наглост"Ами ето, скъпа Аliya! Eто! Да усети! Ама то може и кръв да има, може и кръв да се види. Кръв? Дали е на охранителя...щот и той семейство има и можеше да умре, ама кво ти пука скъпичка Aliya... нали треа сме отворени, нали треа да сме кухи като женицата и да живеем и измислен свят в слабоохраняваната им къщурка! КАто я гледам имам чувството, че СЕГА чак схваща за ко иде реч..отвисоко е лесно. "Долу" смърди.
282
2
 
7
 
! Отговори
BRENDO преди 11 години
V ITALIQ GI IZBIVAT DO 10 TO KOLQNO.TAKA TRQBVA DA BQDE I TYKA. ZASHTOTO YTRE TAZI MALKATA 10 GODISHNA SHTE RAZDAVA PRAVOSQDIE TAKA KAKTO DECATA NA VSICHKI GOLEMI........... STOIL SLAVOV-JORO GLAVATA.............. Милчо Бонев младши пък вече се очертава като достоен наследник на баща си редовно вилнее из столичните чалготеки, заобиколен от манекенки, и мечтае да прилича на покойния си родител. DEMEK NARKOPLASIOR. KAKVO MISLITE CHE SHTE STANE OT TOVA DETE???
281
1
 
12
 
! Отговори
Ежко преди 11 години
"Няма нищо по-важно от здравето на едно дете."........ами, че те наркотиците дето ги вкарва съпруга ти не са вредни..........смешна си бе , или не знаеше по какъв начин се поддържа стандарта ти на живот ???
280
1
 
5
 
! Отговори
НСС до Aliya преди 11 години
Понеже стила ти на изразяване, за мен е труден... би ли ми казал срещу кое негодуваш?-Срещу отвличането на 10-годишното момиче или срещу професията на баща и ?
279
3
 
5
 
! Отговори
Aliya преди 11 години
тези същите наглеци, които изстреляха 15 гранатомета срещу един единствен пенсионер'- тези същите наглеци, които стреляха срещу главата на партиен лидер пред многохилядна зала- тези, същите наглеци, които посегнаха на момиченце- тези същите наглеци, които се опитаха да пришият и у нас, върху дрипавата риза на българската майка, своите социални Закони антидете, осигуряващи законовото отвличане на деца от лелички и чичковци в бели престилки - социалната полиция (СС)Този вид наглеци у нас не се е вихрил досега, но много напомня на едни други наглеци - с фосетни бомби срещу малки деца..