Млад мъж скочи от "Моста на влюбените"

Настанен е в "Пирогов" с опасност за живота
Обновена: 25 апр 2013 15:15 | 25 апр 2013 12:13,
132
Млад мъж скочи от "Моста на влюбените"
Снимка: Булфото

26-годишен мъж е скочил от "Моста на влюбените" до НДК в столицата, казаха за Dnes.bg от пресцентъра на МВР.

Младежът е оцелял и е настанен в "Пирогов". Състоянието му е тежко и има опасност за живота му.

Той е прескочил перилата на моста и се е хвърлил в трафика по бул. "България".

Драмата се е разиграла около 11.00 часа днес. Причините за тежкия инцидент все още не са ясни.

На местопроизшествието се е образувало задръстване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
0
 
! Отговори
*** преди 11 години
Лелееееее някой от коментиралите са за сериозно лечение
59
0
 
4
 
! Отговори
Борислав-Ерген 37г преди 11 години
Аз живея на село и тук чинии няма освен тези в които си режа краставичките за ракийката:)Е има и една дама Деса общата ама тя е за цялото село и ми се пада по списък само 2 пъти в месеца с нея!:)
58
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В София има 5 големи излъчващи устройства под формата на камери - в четирите краища на града и един - в центъра. Едното е голямо - с размерите на стая. Има хора, които отдавна говорят по темата, но ги обявяват за луди. Разбрах, че са образували и сдружение на засегнатите от Mind Control - контрол над мисълта и съзнанието. Още е рано по-голямата част от населението да го проумее, но бавно и постепенно хората ще осъзнават, че с тях се злоупотребява. Чиста квантова физика, използвана за антихуманни цели. - Как можем да се предпазим от влияние?- Дойде ли ти лоша мисъл в главата, игнорираш
57
2
 
2
 
! Отговори
Борислав-Ерген 37г преди 11 години
Немога да си дам телефона защото аз съм дискретен..така съм по чатовете за запознанства където съм с различни никове имена и безброй истории.Все пак живеем в най смешната територия но най шизофреничната както се убеждавате с всеки изминал ден:)Аз съм супер УМЕН и бих излязъл на светло ако Оли-Мутренския сайт ДнесБг ме предизвикат на Екран така както водя битка с тях вече 4 години тук:)Е приятели ще палите редакцията на Мутренци ДнесБг или ще ги накарате да излязат на светло заедно с МЕН:)
56
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С филми ***, ни зомбират. Това се прави целенасочено особено между 20 и 21 часа вечер, когато набъкат екрана с реклами и хората, докато вечерят, ще бъдат напълно под въздействието на 25-ия кадър в тях. Това се случва и в момента, но ще стане страшно! най-голямото зомбиране е- Между 2 и 3 нощем, когато сънят е в дълбока фаза. Тогава, и през електрическата мрежа, и по сателитен път става въздействието. Съветвам хората да гасят възможно повече уреди В София има 5 големи излъчващи устройства
55
1
 
7
 
! Отговори
da преди 11 години
Това че някой е решил да се самоубие, няма нищо общо с политическите партии. Спрете ако обичате!
54
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този шофер да вземе да си скрие полумесеца.
53
1
 
3
 
! Отговори
Нова Мода преди 11 години
На паленето вече му мина модата, сега наред е това.
52
2
 
5
 
! Отговори
Психолог с кабинет преди 11 години
Приемам клиенти на Витошка.За половин час вземам 70 лева.За 1 час 120 лева.Имам и кушетка.Много сте с лабилни психики и имате нужда от мен.Видно е без въорьжено око.Приемам всеки ден от 9 сутрин до 19 часа.
51
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
***
50
0
 
12
 
! Отговори
НЕ преди 11 години
Не политизирайте новината, *** такива.
49
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
64, тоя па, ти ли ще ми кажеш как да се държа с близките си. Ти наясно ли си колко роднини са свързани само на теория. Как ли па няма да ми иска сметка някой форумен пульо как съм се държала със семейството си. А да знаеш случайно те как са се държали с мен или с който и да е? Кво става в едно семейство никога не се знае, така че не давай тука идеи.
48
0
 
2
 
! Отговори
Борислав-Ерген 37г преди 11 години
Бъдете като мен УМНИ-С САМОУВАЖЕНИЕ И ЛИЧНО ДОСТОЙНОСТВО КАТО ЕВАЛА НА МУТРИ-*** както на сайта ДнесБг така и на живо недавам и винаги си го връщайте предизвикат ли ви било мъже ,жени или сайтчета като това тук които си мислят че сте *** и трябва да им търпите манипулациите както и цензурата която ви налагат именно защото искат да сте като по горе казаното от мен.Политиците искат същото...*** без съпротивителни сили...е появи се моя милост с Лидерски качества и стана друго за 4 г:)
47
2
 
5
 
! Отговори
Борислав-Ерген 37г преди 11 години
Зодия Близнаци съм с Асцендент Дева ако случайно се чудите що за птица се рее тук в любимия Днес.бг:)Два пъти Меркурий което ще рече.....прочетете повече в google.5-6 няма при мен-Подвижен ум в здраво тяло....мисля да я карам до 96 години!:)
46
0
 
6
 
! Отговори
! преди 11 години
Бабе,не търси Господ за спасение,вечно търсим някой спасител,а такъв за нас не съществува.Ако ние не си помогнем,няма кой да ни спаси!
45
0
 
3
 
! Отговори
до 68 преди 11 години
Просто до сега не се тръбеше
44
14
 
2
 
! Отговори
аз преди 11 години
Да мре глупакът.
43
6
 
7
 
! Отговори
баба преди 11 години
Много самоубийсва и то предимно на млади хора. Как се стигна до такова повсеместно отчаяние? Кой докар народа ни да тази безисходица? Къде е Господ, та да спре тези кражби и безчинства?
42
1
 
5
 
! Отговори
vt преди 11 години
бориславчо, яко буташ масло
41
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ама толкоз е хубав живота, особено при ГЕРБ, защо така става?..

Спонсорирани публикации