Училищен автобус помете жена на пътя

Пострадалата е с комоцио и охлузни рани
Обновена: 15 май 2013 14:41 | 15 май 2013 12:04, Камелия Цветанова
19
Училищен автобус помете жена на пътя
Снимка: Булфото, архив

Ученически автобус блъсна жена, която бързала за работа, в сряда около 07:25 часа на кръстовище в благоевградския квартал „Еленово".

При потеглянето на автобуса е блъсната пресичащата пътното платно 34-годишна пешеходка Димитрина Г. от Благоевград, съобщиха от полицията.

Пострадалата е настанена за наблюдение в хирургично отделение на благоевградската болница. Тя е с комоцио и охлузни рани. Пробата за алкохол на шофьора е отрицателна. Образувано е досъдебно производство по случая, уточниха от ОД МВР-Благоевград.

Автобусът е трябвало да да вземе ученици от квартала, но изведнъж пред него изскочила жената, която била ударена. Пътна полиция е извършила оглед на местопроизшествието, на което няма пешеходна пътека.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
хахаха преди 11 години
Най_са се радвали децата щото са пропуснали пьрвия час
15
0
 
1
 
! Отговори
ha ha преди 11 години
da se e ogledala. аз на зелено пресичам и пак се оглеждам, да няма после "тук почива еди кои си който беше с предимство".
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ама голямо плюене падна! Ще реши човек, че вие сте изрядни и като шофьори и като пешеходци! А истината е, че и в двете групи има достатъчно откачалки. Като видиш някой да хвърчи със 100 в града или някакъв прескачаш мантинелата на Цариградско как да не ги наречеш и..ти? Колкото до конкретния случай, не сме запознати какво точно е станало, така че леко с плюенето. Нали знаете, който е безгрешен той пръв да хвърли камък!
13
3
 
1
 
! Отговори
Факт преди 11 години
Ами да не е пресичала на средата на пътя! Българите нямат никаква пешеходна култура и шофьорите не трябва да бъдат санкционирани, ако нещо се случи извън пешеходната пътека!
12
0
 
10
 
! Отговори
до 9 преди 11 години
Умнико, с този манталитет в Европа ще ти скъсат *** от глоби за неправилно пресичане! Там както шофьорите са изрядни, така и пешеходците!
11
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Патката, виновна за катастрофата (пешеходката) изправена пред съда! Това е престъпление, равносилно на това да се кара пиян!
10
1
 
8
 
! Отговори
анонимен 3 преди 11 години
до 9Злобни шофьорчета тук не виждам. Не знам дали си редовен шофьор, ама ако беше съм сигурен, че щеше да погледнеш ситуацията и от друга призма. Ще ме извинявате, ама аз едва когато станах шофьор успях да видя какъв *** съм когато пресичам пеш...
9
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Злобните шофьорчета да замлъкнат и да прочетат статията пак.Инцидента е бил на кръстовище, а не на магистрала. На кръстовище, най-малко, продълженията на тротоара са пешеходно пространство. Край на темата и подмятанията.
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тези автобуси не ги ли купиха преди 5 години? Този изглежда като 30 годишен.
7
2
 
15
 
! Отговори
анонимен 3 преди 11 години
Ето тука е основната грешка... "Аз съм пешеходец, винаги съм с предимство, ако искам ще правя зигзаци по улицата и никой нищо не може да ми каже". Ама никой например май не е наясно, че никак не е правилно да се пресича по диагонал? Има хора дето зорлем скачат под гумите...
6
2
 
14
 
! Отговори
Киро пусито преди 11 години
До Анонимен 4Абе ти си мислиш, че си с предимство, обаче това няма да те спаси да ти набият шамарите някъде. Пък ти после, пак си бъди с предимство "винаги и във всяка ситуация". Я се пробвай да пресичаш магистрала да те видим там, колко ти е предимството.
5
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Откога пешеходците са длъжни на шофьорите?
4
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това че някои пешеходци са блейки не означава, че е тяхна вината. Според правилникът за движение по пътищата, пешеходецът има предимство ВИНАГИ и във всяка ситуация. Отговорността е винаги на шофьорите. Затова има ограничения на скоростта в населените места. Повечето шофьори обаче не се съобразяват с това и карат със скорост която е единствено съобразена с техните възможности да се задържат на платното.
3
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това, че е бързала за работа не е оправдание, че е тръгнала без да се огледа. Не съм съгласен с това винаги шофьорът да бъде виновен. Не и докато пешеходците не се научат на култура.Пресичат без да се оглеждат и си мислят, че господ ги пази на пътя... Да, бе...Има шофьори, които спират още преди да си на тротоара, ама има и такива дето и посредата на пътя да си ще те заобиколят. И двете страни има какво да учат. Ама и такива дето им спреш и не минават и като решиш да тръгнеш и те да тръгват...
2
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не съм била там и не знам, кой е бил в нарушение, но като знам как карат някой хора... мигар малко новини имаше за блъснати на пешеходни пътеки. Дано бързо се възстанови жената, това е най-важното, пък после ще се установява кой е бил к7рив и кой е бил прав.
1
7
 
34
 
! Отговори
Киро пусито преди 11 години
Има разни кухи ***, които не гледат къде ходят и смятат, че всички трябва само с тях да се съобразяват. Сега вече, сигурно ще се опитва да мисли, когато пресича.

Спонсорирани публикации