Лондон предупреди туристите: "Балконинг"-ът е опасен

Седем подобни инцидента с британци са станали тази година
Обновена: 28 юни 2013 14:21 | 28 юни 2013 09:25, Елка Василева
39
Лондон предупреди туристите: "Балконинг"-ът е опасен
Снимка: архив, Reuters

Британското външно министерство даде необичаен съвет на пътуващите, като предупреди британските туристи за опасностите от "балконинг"-а - популярното сред младежите забавление да скачат от балкон на хотелска стая в басейн.

Британски младеж се уби преди петнайсетина дни, падайки от балкона на хотела си в Слънчев бряг, пише БТА. При подобни обстоятелства този месец бяха ранени други трима, един от които в Испания. От началото на годината са регистрирани седем такива инцидента, а през 2012 г. - петнайсет, сочат британски официални данни.

С наближаването на ваканционния сезон Форин офис и Асоциацията на британските туроператори отново подеха кампания, започнала през август 2012 г., за да предпазят туристите от опасностите на "балконинг"-а.

"Миналата година имахме няколко случая на смърт и наранявания в резултат на падане от балкон и за съжаление отново сме изправени пред такива нещастни случаи", заявява в комюнике британският консул в София Джон О'Шонъси.

"Да се катериш от един балкон на друг, да скачаш от балкон или да пиеш прекалено, когато си на балкон, увеличава рисковете от произшествие. Много често тези инциденти завършват фатално. Рисковете могат да бъдат избегнати, ако човек се замисли за последиците", добавя консулът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
ss преди 10 години
Добре, че е Лондон да им каже, че е опасен, че те душичките как да се сетят иначе..
34
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Kadeto i da otidat britanzite sa edni golemi guvna.To u nas ne beshe to v Garziq v Turziq.Kadeto otidat samo problemi pravqt.Nashia mantalitet ne e za podrajanie ama na tezi savsem izperkal.
33
0
 
4
 
! Отговори
xari potar преди 10 години
XA UJ RUSNACITE BQXA PIQNICI GOLEMI.DA AMA TE SA PIQ4I I UMNICI A INGILIZITE XEM PIQNDETA XEM GLUPACI
32
3
 
10
 
! Отговори
Анализатор преди 10 години
Много кратно е доказано че англичаните са брутално *** слабоумни *** и *** , никой нормален човек не скача от балконите нито се катери по тях
31
1
 
6
 
! Отговори
Неологизъм преди 10 години
Правилното наименование е "Нагличани"!
30
0
 
10
 
! Отговори
Манго преди 10 години
Алкохол,Амфетамини,Техномузика=Балконинг!
29
1
 
21
 
! Отговори
stivybg преди 10 години
Алкохолингът е дваж по-опасен !
28
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз го намирам за естествен подбор. Такъв трябва да има и си го има. Като са токова ***, че да не се сетят, че като скочат от 15 метра в 2 метра дълбока вода ще си размажат главата значи не са се развили достатъчно. *** в обществата ни имаме достатъчно. Така че 10-15 по-малко все тая.
27
1
 
9
 
! Отговори
дедо Васо преди 10 години
Добре,добре,така да продължават.Време е вече туроператорите да обяват Европейска купа по балконинг.Гарантирано увеличение на британската ***,по-вече приходи за държавата,както и много други екстри.
26
0
 
12
 
! Отговори
6ifoto преди 10 години
министерството на британските пияни овце предупреждава: - балконингът смесен с водка и бира,може да навреди на вашия живот !!!!
25
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В британските медии четох коментари за последния подобен инцидент с техен гражданин на БГ черноморието и голяма част искаха полицейско разследване. Видите ли, не може млад човек да се изръси сам от балкон. Трябва някой да му е тарашел стаята, той да го е сгащил на местопрестъплението и крими индивидът умишлено да го е бутнал от терасата. Не знам дали вярват, че дядо Коледа е истински, но явно Джеймс Бонд - да.
24
1
 
11
 
! Отговори
Язе преди 10 години
Балконинг? Това нещо като терасинг ли е - не го харесвам. Я наблегам на сексинг.
23
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Балконинг-а, е само част от свининг-а, който си позволяват тези разпасаняци в БГ!Да се вземат мерки!
22
1
 
17
 
! Отговори
Транспортна комисия преди 10 години
Да вземат пример от нашите пияници, вместо да летят, просто се качват по колите.
21
3
 
14
 
! Отговори
Мей-мей преди 10 години
Кой нормален човек ще дойде в пренасерения бетонен ад наречен български курорт?Естествено,че английските или други *** са дошли да пият и да правят простотии.
20
2
 
30
 
! Отговори
до 19 преди 10 години
не са виновни басейните...:)..всяка седмица, пияни англичани скачат и падат от тераси по морето..не винаги искат да скочат в басейн..миналата година имаше минимум 4 човека за 1 месец, които решили да минат от 6-тия етаж 'напряко' в отсрещния хотел..започвам да разбирам защо една група британци решили да колонизират света - не им се е стояло на миризливия остров с маймунските им сънародници...:)
19
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Почти всяко лято прекарвам на Черноморието по 1-2 месеца. Английската *** е отврат! Тези са пълни варвари! Никой и никъде не ги харесва! Само золуми, побоща, чупене и мръсотия от тях! На тия трябва ВИЗИ за България да им сложат! А това, че са най-големите пияници в света всеки го знае! Агресивни пияници! А по курортите в Азия, англичаните и австралийците са най-голямата ***! Там как дивеят тия маймуни, в България никой даже не може да си представи!
18
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Къф *** трябва да си за да скочиш от балкона в басейна?Всъщност най-разумно би било басейните да са отдалечени на поне 10 метра от хотелките балкони.В железобетонните и тухлени жунги наречени курорти тва звучи като виц.
17
2
 
41
 
! Отговори
From BG with Love преди 10 години
Лозунг пред всеки хотел: "Га не моеш да пиеш, немой се захвата"
16
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По-бедните британци,като дойдат тук и се мислят за царе,виждайки,че има и по-бедни от тях,нахлузват розовите очила и вършат простотии.Ако се чудят как да свържат двата края,няма да мислят за балконинг,а за бачкаторинг.Но както е писано в дебелите книги - безделието,поражда порока.

Спонсорирани публикации