Лондон предупреди туристите: "Балконинг"-ът е опасен

Седем подобни инцидента с британци са станали тази година
Обновена: 28 юни 2013 14:21 | 28 юни 2013 09:25, Елка Василева
39
Лондон предупреди туристите: "Балконинг"-ът е опасен
Снимка: архив, Reuters

Британското външно министерство даде необичаен съвет на пътуващите, като предупреди британските туристи за опасностите от "балконинг"-а - популярното сред младежите забавление да скачат от балкон на хотелска стая в басейн.

Британски младеж се уби преди петнайсетина дни, падайки от балкона на хотела си в Слънчев бряг, пише БТА. При подобни обстоятелства този месец бяха ранени други трима, един от които в Испания. От началото на годината са регистрирани седем такива инцидента, а през 2012 г. - петнайсет, сочат британски официални данни.

С наближаването на ваканционния сезон Форин офис и Асоциацията на британските туроператори отново подеха кампания, започнала през август 2012 г., за да предпазят туристите от опасностите на "балконинг"-а.

"Миналата година имахме няколко случая на смърт и наранявания в резултат на падане от балкон и за съжаление отново сме изправени пред такива нещастни случаи", заявява в комюнике британският консул в София Джон О'Шонъси.

"Да се катериш от един балкон на друг, да скачаш от балкон или да пиеш прекалено, когато си на балкон, увеличава рисковете от произшествие. Много често тези инциденти завършват фатално. Рисковете могат да бъдат избегнати, ако човек се замисли за последиците", добавя консулът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Имах някакви подозрения че британците са ненормални, но сега за сетен път се убеждавам в това. Като не могат да пият да не го правят, а те ударят две вотки и вече не знаят къде се намират.И лично мое мнение е че държавата трябва да прекъсне този алкохолен туризъм.
14
4
 
32
 
! Отговори
stef4i преди 10 години
Няма по-голяма *** от английските туристи
13
1
 
26
 
! Отговори
Леле преди 10 години
Скачането от балкон в басейн било опасно? Не съм и предполагал.
12
2
 
17
 
! Отговори
Natural Dialectics преди 10 години
*** същества ...
11
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
британският консул е много загрижен, че ако му измрат ***, необразовани английски бачкатори, пакистанците, индийците и конго-бонговците няма безропотно да си търсят работа, а ще правят много деца и ще искат помощи - малки ахмедчета, ракешчета, нгобозита и други зулуси. въобще, весели времена се очертават в гейландия..:)
10
1
 
46
 
! Отговори
живял в англия преди 10 години
част от британското население наистина точно в този етап на еволюцията си излиза от маймунската фаза и неслучайно, след 4-5 водки, изпитва крещяща нужда да скача на земята от дървета, клони и балкони. жените от този тип, до навършване на 25 г. обикновено имат 4 деца от 4 различни мъже, без брак, и крещят, че източно-европейците ще им вземат държавните помощи. пикаещите в центъра на пътното платно посред бял ден мъже си изшмъркват днвения надник с 2 линии. Сл. Бряг им е любимо място за почивка :)
9
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И пиенето до посиране също, ама *** го обясни на тия ***.
8
2
 
53
 
! Отговори
Айре преди 10 години
Аз пък съм съгласен да си скачат, така средно аритметично ше се повиши нивото на интелигентност сред младите англичани, както и средно аритметично ще намалее броя на алкохолиците им. Даже горещо препоръчвам освен балконинг, и следните атракции - мостинг, терасинг, покривинг, скалинг, сградинг, дишане-подводинг, моторинг-безкаскинг, влак-спънинг и много други.
7
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На това му се казва естествен подбор и е нормален природен процес...
6
4
 
45
 
! Отговори
Гневен преди 10 години
*** британски пияници :)
5
5
 
20
 
! Отговори
ИНТЕРНЕТ_ЛУМПЕН_ преди 10 години
Имам предложение! Предлагам МАСОВ "БАЛКОНИНГ" на 80-90 процента от така наречените ни "ДУПЕтати" , особено на тези , които се смятат за "вечни" в този цирк,наречен "Народно Събрание"!!! Плюс на всички Олигарсчета . Монополистично настроени к _ _ еленца и мутрафончета ! МАСОВ "БАЛКОНИНГ" от ПОСЛЕДНИЯ ЕТАЖ НА ЯПОНСКИЯ да кажем ! Може и от последния на НДК! Където си изберат! "Демократично право на избор" все пак.... откъде да направят един "БАЛКОНИНГ".... Като за последно :) ;) :) !!!!
4
4
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Британска му работа... Аз под "балконинг" бих имал съвсем друго предвид! :)На морето е пълно с кандидатки за "балконинг", ако питате мене!
3
3
 
66
 
! Отговори
123 преди 10 години
кви са тия малумници отишли да скачат от балконите. тия англичани савсем са изпростели.Е българина си яде цаца и си пие бира на сенка не се занимава с глупости
2
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кога ли маймуните ще станат хора?
1
2
 
29
 
! Отговори
БГ Съдия преди 10 години
Затвор за всеки балконист!

Спонсорирани публикации