Бербатов с два гола срещу костариканци

Фулъм спечели с 3:0 първата си контрола за сезона
Обновена: 15 юли 2013 16:27 | 15 юли 2013 14:27, Друми Георгиев
5
Бербатов с два гола срещу костариканци
Бербатов започна подготовката с два гола. Снимка: Булфото

Димитър Бербатов вкара два гола, а Фулъм спечели с 3:0 първата си контрола за новия сезон.

Англичаните победиха домакините от Картахинес, а третото попадение бе дело на Брайън Руис, който за първи път се изправи срещу клуб от родината си, след като напусна родния Алахуеленсе преди 7 години.

Мартин Йол даде шанс на общо 22 от играчите си да запишат минути в мача, който се игра на Националния стадион в Коста Рика.

В началото Бербатов, който излезе с капитанската лента, принуди вратарят на домакините Уарди Алфаро да се намесва решително, след като стреля опасно с глава.

В 35-ата минута логичното се случи, след като при контраатака Деймиън Дъф намери Пайтим Касами по левия фланг. Швейцарецът демонстрира чудесна техника и елиминира пазача си, след което поднесе топката на Бербо пред празната врата за 1:0.

Само 5 минути по-късно Джон Арне Рийзе бе съборен в наказателното поле и българинът се зае с изпълнението на дузпата, която превърна в гол след типичен хладнокръвен удар.

На почивката Фулъм направи цели 9 промени, като Дерек Боатенг и Фернандо Аморебиета се появиха на терена, а същото за първи път с екипа на лондончани стори и вратарят Маартен Стекеленбург.

Той почти веднага се прояви с изумително спасяване срещу Феликс Монтоя, който завъртя коварно топката от пряк свободен удар.

Последният гол в мача падна в 73-ата минута, когато Александър Качаниклич намери Руис на няколко метра пред вратата и плеймейкърът с лекота отбеляза. Следващата проверка на Фулъм е на 17 юли срещу Алахуеленсе.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Димитър Бербатовфулъм
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
3
 
! Отговори
fen преди 10 години
До D.L.C.Ти определено си известен с това, че си *** и си манипулатор на фактите. Само *** и пусни видеото с головете на Берба този сезон и ще разбереш какви глупости дрънкаш. Ще дам елементарен пример Тотнъм - Фулъм 0:1 този сезон на Уайтхартлейн с гол Бербатов. Арсенал Фулъм на Емиратс отново гол на Бербатов ... и т.н. И всичко това с отбор среден калибър !Успех Берба !!!
3
2
 
10
 
! Отговори
Браво преди 10 години
Това което ми харесва за Бербатов е, че присъства в пресата само за футболните му изяви, а не с коя преспал в коя дискотека се бил бил и такива простотии :)евалата
2
23
 
4
 
! Отговори
D.L.C. преди 10 години
Бербатов е известен с това, че може да вкарва голове само наслаби отбори. Срещу силни противници е безпомощен и жалък.
1
3
 
21
 
! Отговори
гошо кривунделски преди 10 години
Ами...хубаво,да са му здрави...краката,да рита.

Спонсорирани публикации