Лудогорец среща Базел, няма драма за стадиона

Разградчани изтеглиха възможно най-силния съперник
Обновена: 9 авг 2013 14:37 | 9 авг 2013 13:46, Друми Георгиев
56
Лудогорец среща Базел, няма драма за стадиона
Базел е последното препятствие пред Лудогорец за влизане в групите на Шампионската лига. Снимка: Булфото

Българският шампион Лудогорец изтегли "късата клечка" при тегленето на жребия за плейофния кръг в Шампионската лига.

"Орлите" ще се изправят срещу възможно най-тежкия опонент при поставените отбори в шампионския поток - Базел от Швейцария.

В първия мач разградчани са домакини, като срещата ще се състои на стадион "Васил Левски" на 20-и или 21-и август. Реваншът е на швейцарска земя седмица по-късно. Така жребия реши проблема с използването на националния стадион, който беше зает в последните дни на август заради концерт на Роджър Уотърс.

В състава на Базел премина българския национал Иван Иванов само преди два дни, но той няма да може да играе срещу разградчани.

Причината е, че бранителят игра за Партизан срещу Лудогорец.

До момента тимът от Разград елиминира словашкия шампион Слован Братислава и шампиона на Сърбия Партизан Белград, за да стигне до тази фаза на турнира.

Това е Базел:

Отборът е основан през 1893 година и е тотален хегемон в Швейцария през последните няколко години. Тим, който се представя силно в Европа през последните години и със сигурност ще бъде абсолютен фаворит срещу Лудогорец. В интерес на истината разградчани трябва да се надяват на огромен късмет, за да сътворят сензацията срещу швейцарците.

Треньорът на тима е бившият швейцарски национал Мурат Якин. Тимът играе мачовете си на стадион "Сейнт Якоб", който е с капацитет близо 38 хиляди души.

Базел е 16-кратен шампион на Швейцария, като спечели последните четири години швейцарския шампионат.

Освен това отборът има в актива си 11 трофея от турнира за Купата на Швейцария. През миналия сезон швейцарците стигнаха до 1/2-финал в Лига Европа след поредната силна европейска кампания.

В 3-ия квалификационен кръг швейцарците срещнаха Макаби Тел Авив, но елиминираха израелците след 4:3 общ резултат след двата мача.

Още спортни новини може да видите в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: БазелЛудогорец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
михалчо, недей да се пънеш, ами ходи гледай лудите дървета и си пей "i'm a barbie girl". поредният *** с мнение, такива като теб с лопата да ги ринеш.
26
0
 
9
 
! Отговори
коки преди 10 години
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Базел, пред Щутгарт - неможе се равнява...
25
7
 
4
 
! Отговори
mihail33 преди 10 години
А Роджърс Уотърс какво? Блудкав соло комерс от високо ниво...
24
6
 
11
 
! Отговори
Миньор Перник преди 10 години
Тоя дърт ингилиз е направил един *** албум преди 34 години и от тогава сама него си го пее. Нещо като нашия Искрен Пецов и песента "Кайман". А сите чичаци дека го харесвате, му яжте дедовио.
23
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
баце, земи се скрии с тази бритни, че тролиш на много ниско ниво. ако пък наистина те кефи тази наркоманизирана дебела алкохоличка, значи си болен.
22
4
 
2
 
! Отговори
mihail33 преди 10 години
Велика музика е била преди 30 години. Бритнито ги издуха тотално, най-вече с мега ултра хита си Toxic, където го играе стюардеса!
21
2
 
4
 
! Отговори
zen преди 10 години
А дали се позачудват плитките мозъчета защо още от миналата година започнаха да се купуват билети от по 100-180 лв. и вече стадиона е продаден, и както ще видят на 30.08/ако си напрявят труда/ половината от зрителите ще са на възраст преди христовата. И дали на "Васил Левски" ще се чуват маймунски крясъци или велика музика-класика, която няма възраст!
20
4
 
0
 
! Отговори
mihail33 преди 10 години
Ами и ти не слагаш запетайки пред обръщенията, ама аз не ти казвам ,че не си у ред. Всеки е в правото си да харесва и слуша каквото си иска. Аз съм закърмен с песните на Бритнито и най-много си я харесвам. А това, че ти си презаписвал преди 30 години албумите на Флойд на избушени касетки BASF и TDK на двукасетъчен касетофон Goldstar (LG по новому), мен какво ме интересува? Аз знам всички албуми на Бритнито, а текстовете вечер си ги чета като чиста поезия.
19
4
 
4
 
! Отговори
edvali преди 10 години
Ха сега да ви видим Лудогорец
18
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
" Възможно най-силния съперник "... Това просто не е вярно, но нали трябва винаги драма да има за простия *** народ. До вчера ревахте че нямало да има стадион, днес вече има. Сега пък най-силния съперник. Нищо че Стяуа и Селтик бяха много по-опасни отбори. Особено при домакинствата им, дори световни грандове обикновенно се мъчат и губят в Глазгоу и Букурещ, но защо ли ви обеснявам. А пък тия Базел едвам се измъкнаха срещу израелските анонимници. Те и Партизан бяха "евреопейски гранд" ...
17
4
 
0
 
! Отговори
mihail33 преди 10 години
За Пресито и Азис - мога да преглътна, но за Бритнито -НИКОГА! Не давам косъм да падне от русата й главица, камо ли някакви фенове на Флойд да се гаврят с нея! Това е по-лошо и от I should be so lucky на Кайли Миног!
16
7
 
7
 
! Отговори
.... преди 10 години
Ще си напраят една екскурзия до Швейцария и толкова
15
11
 
12
 
! Отговори
и двете преди 10 години
Не гледам футбол, още повече не обичам футбол, но стадионите за за спорт, не за концерти! Няма значение кой играе и на кой е клуба, не може на спортно съоръжение, някой си престарял дъртак да дърпа последни дивиденти от миналото си, някой мазен "мениджър" да си пълни гушата от избиващите комплекси "фенове" , а в същото време съоръжението да не може да се ползва за тва за което е направено! Не мисля че концерта трябва да е с приоритет пред футболен мач,но мисля че с подходящ мениджмънт може двете
14
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тия да играят в махалата ,ще докарат иръпшаните да видят град .Големи приказки ,а нямат стадион .Журналистите се слагат на Думус чиев с поръчкови статии
13
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
михалчо, да сложиш преслава, бритни, честност и почетност, в едно изречение, говори за умствено заболяване.
12
15
 
1
 
! Отговори
mihail33 преди 10 години
На кой език едни честни и почтени изпълнители като Преслава и Бритнито биват наричани "***"? На езика на феновете на Роджър Уотърс ли? А ако ти си фен на Пинк Флойд и заявяваш, че една музика има различно послание и философия от друга си пълен аматьор, надут и предвзет! Жал ми е, че пенсионерчето ще бие толкова път до София...
11
1
 
10
 
! Отговори
с.до мишо преди 10 години
Е,Азис,Преслава и прочее ***,които възпяват лайфстайл отдаден на мъжки ласки и продаването на всички телесни части срещу някои житейски облаги определено страшно се връзва с деветдесетарски гръндж,което е музика със съвсем различно послание и философия!Ти не си наясно със себе си да ти кажа!
10
4
 
21
 
! Отговори
с. преди 10 години
Изказвания от сорта някакъв си концерт само потвърждават факта,че феновете на тоя отбор са уникални ***!Е,може би е нормално в Делиормана да дънят кючеци,а не интелигентна музика!Относно Лудогорец мога да кажа,че им пожелавам успех и дано да направят здрави и добри мачове срещу швейцарците въпреки,че ще им е доста трудно!
9
15
 
4
 
! Отговори
Мишо преди 10 години
Не, аз рап не слушам, камо ли да пея. Харесвам Мара ( но само отварачката), Преслава и Азис. От чуждите изпълнители харесвам Пинк (но без Флойд), Джиниффар Лопезс и Бритнито. Като се напия слушам гръндж, но без Нирвана (много са ми комерсиални).
8
5
 
21
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
По скоро Базел изтегли най тежкия съперник.

Спонсорирани публикации