Корнелия Нинова сдава БСП, подаде оставка!

Резултатите са катастрофални на изборите, заяви тя
Обновена: 11 юни 2024 14:31 | 11 юни 2024 14:02, Александър Попов
622

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Корнелия Нинова оцени резултатите от изборите като катастрофални за БСП.

"Поемам политическата отговорност и подавам своята оставка", заяви тя на брифинг и допълни, че остава в парламента като депутат.

Благодаря на всички, които ни подкрепиха по време на изборите. Събрахме ИБ на БСП, анализирахме ситуацията и резултатите. Най-голямата тревога и проблем за България е дъното на избирателната активност, това е наказание за всички ни в политическата система. Този път протестният вот бе в негласуването. Няма победител на тези избори, защото всички без ДПС и ИТН губим гласове. Най-много ПП-ДБ - над 300 хиляди гласа. ГЕРБ, макар и първа сила, трудно биха имали претенцията да управляват от името на по-малко от една десета от хората. Тази фрагментация означава нестабилност, и трябва да работим, за да се преодолее това. Пълен провал е и поведението на българската социология - нито едно от предсказаните от тях социологии не се сбъдна, а и никой не улови движението на партия "Величие", каза Нинова.

Свиквам НС, който да избере един от заместник-председателите на партията, който да довърши мандата, да организира пълен цикъл отчети и избори в цялата партия, което значи нови общински и областни председатели, нови председатели на женското движение и структурите на младежите и ветераните. Това означава и нов конгрес през октомври, уточни лидерът на БСП в оставка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


622
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
551
2
 
1
 
! Отговори
Стига глупости преди 1 седмица
До опетков: 40 милиона лева даде правителството на Бойко на Георги Гергов за една дупка в центъра на Варна, която не струва и една десета от това. И тази дупка си е все там. Ето ти корупция, ето ти разхищение на държавни пари. Какво ще плачеш за безплатните детски градини и ще наричаш другите т'ъпаци. Първо си размърдай двата грама м'озък. Питай бат'си Бойко за тези милиони.
550
1
 
2
 
! Отговори
Какво следва преди 1 седмица
БСП трябва да се опази от плазмодият Станишев и дружинката му. Надявам се, че Корнелия Нинова се е погрижила за това.
549
3
 
0
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 седмица
По времето когато Корнелия Нинова беше министър на икономиката нито един патрон не е заминал с неин подпис към Украйна. Към други държави да, но към Украйна - не. Много я п'люха за това всички слуги на евроатлантизма.
548
1
 
2
 
! Отговори
Не е ли ясно? преди 1 седмица
До опетков: По цял свят държавите подпомагат младите семейства, които отглеждат деца Само нагли *** като теб си мислят, че това е излишно.
547
1
 
2
 
! Отговори
опетков преди 1 седмица
До Въх Основната идея на "лявата идея" е да окраде едни пари от умните, трудолюбивите, можещите и знаещите, да крадне колкото може и остатъка "щедро" да разпредели на глупавите, мързеливите, тунеядците, "онеправданите" тарикати с две леви ръце.
546
2
 
2
 
! Отговори
опетков преди 1 седмица
До Бай... "Толупа" сам си е направил партията, а не се е вмъкнал като чуждо тяло, като кукувиче яйце в синигерово гнездо. Това е вашата любимка, "госпожа Лъжа", бивша седесарка, протеже на др. Костов и успешна приватизаторка на Техноимпекс. След това като зам. министър при Станишев, уволнена от него заради корупция-приватизация на Пловдивския панаир и харизването му на Гергов.
545
2
 
5
 
! Отговори
опетков преди 1 седмица
До Да си припомним Няма нищо безплатно, тъ*пако! Тези пари излизат от нечий друг джоб, прибрани от държавата. Комунистите са известни с това, че много лесно раздават парите на другите, след като са им ги прибрали. Ти ми кажи има ли една стотинка от нейните, които др. Нинова да е дала "на ползу роду"? Няма и няма да има.
544
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Този филм сме го гледали
543
4
 
0
 
! Отговори
Да си припомним преди 1 седмица
Благодарение на участието на БСП в правителството на ПП-ДБ-БСП-ИТН имаме безплатни детски градини. Ама БСП не била лява партия, така ли тролчета? Хайде продължавайте да п'люете по Корнелия Нинова.
542
3
 
1
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 седмица
Корнелия Нинова оттърва БСП от Георги Гергов. А в центъра на Варна още стои дупката, за която Гергов получи от правителството на Бойко 40 милиона левчета. И то за какво: за да мъти водата в БСП. Но Корнелия го изрита по късата процедура.
541
2
 
1
 
! Отговори
Да и благодарят преди 1 седмица
Корнелия Нинова опази БСП от коалиция с ГЕРБ. Дори само това да беше направила заслужава да я изпратят с почести.
540
2
 
0
 
! Отговори
Да си припомним преди 1 седмица
Благодарение на БСП и лично на Корнелия Нинова се опазихме от джендърско законодателство.
539
4
 
7
 
! Отговори
Митко бомбата преди 1 седмица
БСП е наследница на най-голямата и най-стара европейска терористична организация и на челно място в Света-БКП. Като е отговорна за палежа на немския парламент и взрива в църквата Св. Неделя в София-най -големия единичен терористичен акт в Европа и до днес.
538
1
 
11
 
! Отговори
Евалариус преди 1 седмица
Нинова пое БСП с 900 хиляди гласа и ги остави на 90 хиляди гласа . 1000% ги съкрати. Трябва да и дадат орден -борец против комунизЪма.
537
1
 
2
 
! Отговори
печати преди 1 седмица
През цялаото време ми пречеше представител на БСП да поставям печати върху машините, накрая дадох друг да поставя печатите и в урната имаше бщлетини без печат.
536
1
 
7
 
! Отговори
подала оставка.... преди 1 седмица
Комунист не подава,само взема.
535
1
 
5
 
! Отговори
червени преди 1 седмица
Червените бацили нападат хора.
534
2
 
6
 
! Отговори
1997 преди 1 седмица
до 681:Единствената лява придобивка е хиперинфлацията.
533
2
 
5
 
! Отговори
скоро преди 1 седмица
След нея да си тръгнат и избирателите й и подръжниците й. Червени вампири!
532
5
 
1
 
! Отговори
681 преди 1 седмица
До Случаен минувач ....но търсиш левите придобивки в живота нали,които вие не можете да дадете на хората!