Комисар Попов се вози в градския транспорт

Ексминистърът засечен да се качва в рейс от "Плиска" към центъра
19 авг 2013 10:54,
12
Комисар Попов се вози в градския транспорт
Снимка: Булфото

Бившият министър на културата Владимир Пенев изглежда е зарязал велосипеда, с който се придвижваше доскоро, и вече използва услугите на обществения транспорт.

Актьорът от Народния театър, популярен най-вече с ролята си на комисар Емил Попов от сериала „Под Прикритие”, беше засечен да се качви сам в автобус на градската мрежа от хотел „Плиска” в посока центъра от фотограф на "Булфото" .

Ексминистърът събра изненаданите погледи на пътниците.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: автобусВладимир Пенев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
12
 
! Отговори
; преди 10 години
Наглите фоторепортери са го снимали човека както се вижда от снимката в гръб и страни, без да ги види, крият се и след това правят сензации на негов гръб. Оставете хората да си живеят живота на спокойствие.
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Очаквайте станишев да се появи на учебен велосипед, защото няма дупе за градския транспорт.
9
0
 
11
 
! Отговори
горски пътник до В преди 10 години
Лошо няма. Янаки Стоилов, ако наистина се вози в автобус, много хора, които искат лично да си поговорят с него около изказванията му, ще посетят линията, по която се вози. Кой номер автобус ползва?
8
0
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не разбирам защо да е учудващо, че бивши министри или известни хора се возат с градски транспорт. В Лондон хора на много високи позиции в международни корпорации и изобщо всички т.н. "юпита" ходят на работа с метро, просто защото е по-бързо и удобно. А при нас е срамно да се качиш на метро или трамвай, защото трябва да си покажеш X6-цата...
7
0
 
39
 
! Отговори
Джаро преди 10 години
Нали все питате кой да е на власт. Ето ви един реален пример. Има много като Комисар Попов свестни хора. Но сега лошите са на мода, защото е по-лесно, но безсмислено. Сегашните лидери ще бъдат един лош момент в бъдещата ни история. Никой няма да ги помни. А ако ги помни ще е само с лошо.
6
2
 
37
 
! Отговори
catenaccio преди 10 години
аз чакам Местан да се качи в Икарус!A Developed Country Is One in Which Rich People Use Public Transport
5
22
 
19
 
! Отговори
В преди 10 години
Брех, каква новина! То и Янаки Стоилов се вози всеки ден в тролея и кво? Хем е депутат от 20 години.
4
0
 
38
 
! Отговори
Стефанов-29 преди 10 години
Не виждам нищо лошо да се вози в гр.транспорт. Друг е въпросът, че някои граждани се впечатляват от това.В чест на истината трябва да се подчертае, че всички докоснали се до управленската структура на държавата стават "специални" и дори не знаят за какво иде реч. Това е особено лошо, защото в крайна сметка от тях зависи какво ще бъде състоянието на градския транспорт. (Някои го наричат "адския" транспорт).
3
0
 
69
 
! Отговори
gun преди 10 години
евала на комисара много здраве и хубави роли
2
0
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вижте само какви неща ни правят впечатление, един нормален човек ползва градският транспорт, защото останалите се мислят за нещо повече и го смятат за обидно да се возят с "простолюдието"
1
14
 
19
 
! Отговори
Жорко преди 10 години
Може да разучава нова роля, да речем на кондуктор...