Най-евтините места за пътуване и живеене

Стигнете ли до Шри Ланка, ще се удивите колко евтино е там
26 сеп 2013 21:30, Мария Дуковска
1
Най-евтините места за пътуване и живеене
Снимка: Sxc.hu

Мечтаете ли за пътуване някъде извън границите на страната, може би дори от другата страна на глобуса? Ние също бихме искали да попътуваме. Затова споделяме с вас някои от най-евтините дестинации за пътуване, които в същото време са и не толкова скъпи за живеене. В класацията на тези красиви места попада и нашата столица.

Красиви и екзотични градове сред които са Богота, Панама, Коломбо и други. В Панама например, която се намира на входа на Тихия океан до Панамския канал наемът на жилище за двама души за месец ще ви струва 800 щатски долара, като 100 щатски долара ще трябва да си отделите за електричество. Прехраната за месец ще ви излезе около 400 щатски долара.
 
В Коломбо, който е най-големият град в Шри Ланка, бутилка вино ще ви струва 12,35 рупии ( 1 лев = 88.92 rupii).
 
Градът е разположен на кръстопът на важни морски търговски пътища. Модерен и динамичен град, който е изключително красив и малко тайнствен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Направо изключително евтино!!! Като превеждате статии поне гледайте дали важат и за България щото в Cофия за $800 ще живея в луксозен апартамент и то не само за двама а за $100 за електричество са крупна сума за жалката ми заплата от около $500!

Спонсорирани публикации