Грозноватите – страст на изневеряващите мъже и жени

И двата пола обаче признават, че любовниците са по-страстни
3 окт 2013 20:08,
25
Грозноватите – страст на изневеряващите мъже и жени
Снимка: flickr

Широко разпространеното схващане, че представителите на двата пола изневеряват с по-привлекателни от настоящите им партньори, не отговаря на истината.

Проучване, направено от американски сайт за семейни хора, търсещи извънбрачна афера, показва точно обратното, съобщи "Хъфингтън пост".

Авторите на проучването са анкетирали над 4000 от регистрираните потребители на сайта. Оказало се е, че повечето от тях намират законната си половинка за по-привлекателна от извънбрачните им партньори.

Мъжете, участвали в допитването, смятат, че съпругите им превъзхождат любовниците им и в други отношения. Само 30% от представителите на силния пол са изневерили на законната си половинка с по-млада жена.

Едва една четвърт от анкетираните мъже определят извънбрачната си партньорка като по-интересна и в по-добра форма от съпругата си.

Над половината от жените също намират съпруга си за по-привлекателен от любовника. Около 50% от дамите обаче споделят, че извънбрачният им партньор е в по-добра форма от законния.

Внушителните близо 90 на сто от дамите обаче споделят, че извънбрачният им партньор ги цени повече от човека, с когото съжителстват в брачен съюз.

Защо въпреки това хората изневеряват?

Мъжете признават, че любовниците им са по-страстни, по-добри слушателки и по-загрижени от съпругите им.

Подобно на мъжете жените също отговарят, че любовникът им е по-добър слушател и е по-страстен от мъжа им у дома.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Мария С. преди 10 години
До 5А защо избощо трябва да се носят 2 дини?В много случаи изневярата се изразява просто в секс. Мъжът търси разнообразие и разнообразен секс,с жена,която е готова да му го даде,както и да му даде приятни и разпускащи разговори.Без обещания, сериозности...Между такъв тип хора просто има пламък и страст.Знаят какво искат икъде са границите.Никой не иска нищо повече!Щом мъжът се прибира щастлив у дома,със сигурност ще може да привнесе повече щастие и в семействотоси!Къде е проблемът?
21
1
 
3
 
! Отговори
snp93 преди 10 години
живота е комедия за мислещите и трагедия за чувстващите
20
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 5Не се ли сещаш, че щом се стига до изневяра ги няма "стойностните усещания, мисли, чувства, действия...". За жените говоря, защото мъжете изневеряват от простотия. Импотент.
19
0
 
8
 
! Отговори
Бай Хасан преди 10 години
Е най-после, видяхте за какво става въпрос.Ние красивите, умните и богатите сме подложени на дискриминация и рекет.И аз не мога да си хвана мадама, като ме видят и им спира дъха, е върви ,че сваляй после.Страшно е да си красив
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
от такива статии и като гледам, какво става с хората около мен, вече въобще не искам да стигам до брак
17
3
 
7
 
! Отговори
5 преди 10 години
Човек сам избира с какво да си запълни живота - със стойностни или незначителни усещания, мисли, чувства, действия... Само глупаците правят опити да курдисат две дини под една мишница. Като се пръснат и двете, язък ти за предвкусването сладостта на сърцевината. Остават им само корите.
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Адам СмитИнтересно виждане... Те жените обикновено с мъже изневеряват, та въпросът ми е тези мъже как трябва да бъдат наказвани? И защо въобще някои хора си мислят, че заживявайки с някого, получават нотариален акт за собственост върху партньора си? Когато двама не се чувстват добре заедно, не е ли по-добре всеки да си върви по пътя, вместо да се надлъгват, че са семейство??
15
3
 
3
 
! Отговори
дддд преди 10 години
любовникът се старае да представи много повече в леглото от законния мъж
14
16
 
3
 
! Отговори
Адам Смит преди 10 години
Жените които изневеряват трябва да се наказват като в арабските страни - смърт.
13
3
 
3
 
! Отговори
Мария С. преди 10 години
До АнонименДонякъде е така, но именно в това се различават отношенията с любовника и с партньора в живота. Защото отношенията с любовника са в доста по-различно измерение и обстановка, от колкото с партьора. С любовника споделяш мисли и разговори за всичко, без притеснения, правиш секс, без скрупули. С партньора споделяш мисли и проблеми основно за битовизмите около теб, познаваш го до болка, заспиваш до него всяка вечер... Съвсем различно е .... И в това му е чарът, ако изобщо има такъв
12
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Любовниците им ги ценят повече щото ги виждат само в добра светлина- или наконтени за среща или голи в кревата.Това е малко като вица-за туристи е едно а за постоянно пребиваващи -съвсем друго.
11
8
 
12
 
! Отговори
Мария С. преди 10 години
До емоНе съм съгласна, защото човек е способен да изпитва емоционалност към повече от един човек в живота си по едно и също време! Важно е да съумява къде са границите....
10
4
 
14
 
! Отговори
емо преди 10 години
Измамно, любовника е човека за СЕКС, слуша, защото иска секса след това.
9
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тук някой забравя оная приказка, че грозната жена прави по-добър секс, защото винаги мисли, че й е за последно! Как да не им е хубаво на мъжете с по-грозничките...
8
5
 
18
 
! Отговори
георги тодоров преди 10 години
в повечето случаи се изневерява без предварителна подготовка например , в заведение закачливи погледи танц и излизаики заедно и двамата знаят за какво става дума.за мен връзка извън семеиството не е изневяра а провален семеен живот.
7
2
 
5
 
! Отговори
бъдин преди 10 години
Знам, ще е хубав ден, весел ден, слънчев дензнам ще е готин, ден щом ще спиш със мен!Ти само с мен ела,дай ми знак.......
6
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен До АнонименНещо против сношаването ли имаш? Аз - не
5
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен: "А и забележете : "Внушителните близо 90 на сто от дамите обаче споделят, че извънбрачният им партньор ги цени повече от човека, с когото съжителстват в брачен съюз." Това е временно - докато се сношават като "гърчави прасета" ;) се ценят, като си омръзнат - по-малко.
4
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Моята жена е кокошка но чуждата е ***
3
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А и забележете : "Внушителните близо 90 на сто от дамите обаче споделят, че извънбрачният им партньор ги цени повече от човека, с когото съжителстват в брачен съюз."

Спонсорирани публикации