Треньорът на Барса: Заслужавахме да победим

"Резултатът ни поставя в много добра позиция", сподели Херардо Мартино
Обновена: 23 окт 2013 14:07 | 23 окт 2013 12:07, Друми Георгиев
0
Треньорът на Барса: Заслужавахме да победим
Мартино смята, че Барса е изпуснал победата. Снимка: Ройтерс

Треньорът на Барселона Херардо Мартино бе малко разочарован, след като тимът му не успя да победи Милан. Каталунците доминираха, но пропуснаха доста положения и в крайна сметка мачът в Италия завърши 1:1.

„Повтори се сценария от двубоя с Осасуна. Контролирахме мача, имахме добри ситуации и заслужавахме да победим, но за съжаление не успяхме. Все пак резултатът ни поставя в много добра позиция, но все пак винаги е хубаво да получаваш награда за усилията ни, така че от тази гледна точка трябваше да вземем 3 точки“ заяви Мартино.

„Допуснахме грешка в началото и си платихме скъпо за нея. Хубаво бе, че върнахме бързо гола, но с напредване на времето се притеснявахме да не получим нов гол на контраатака, така че трябваше да действаме внимателно“ добави той.

„Все пак по-важното е, че отново играхме добре и ние бяхме отбора, който искаше да създава и търсеше път към вратата на съперника. Сега ще видим на какво сме способни срещу Реал. Хубаво е, че продължаваме да се развиваме и досега не сме допуснали криза по време на срещите си“ изтъкна специалистът, под чието ръководство Барса още няма загуба в официален мач – 10 победи и 4 равни.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации