Забавлявайте се повече със Samsung Blu-ray HDD

Гледането на телевизия става двойно по-приятно с новия плейър
Спонсорирано съдържание | Обновена: 31 окт 2013 15:14 | 31 окт 2013 15:13, Екип на Dnes.bg
Забавлявайте се повече със Samsung Blu-ray HDD
Снимка: Samsung

Гледането на телевизия може да бъде двойно по-приятно благодарение на страхотните възможности на новия Samsung Blu-ray HDD плейър. Той е създаден, за да изпълнява множество задачи едновременно и да доставя повече удоволствие. 

Записвайте повече

Плейърът записва безпроблемно предавания, благодарение на своя двоен тунер и е снабден с таймер за запис. Така практически е невъзможно да пропуснете любимата си програма. Blu-ray разполага и с 500GB собствена памет, където можете да складирате вашето съдържание. Със Smart Blu-ray сърфирате в интернет без компютър – с телевизора. Актуализираният уеб браузър е по-лек и по-лесен за използване и разполага с подобрени възможности за търсене. Двуядреният процесор осигурява два пъти по-бързи действия, което се отразява положително и когато ползвате безжична връзка. 

Гледайте повече

Чрез Samsung Smart Hub имате лесен и бърз достъп до многообразно съдържание и можете да го гледате удобно на голям екран. Smart Hub е добре организиран и изцяло ориентиран към потребителя, а приложенията са подобрени, за да съдействат за по-приятно изживяване.

С AllShare имате възможност безжично да споделяте съдържание, снимки и видео с други устройства, независимо къде се намирате. Можете да гледате съдържание от телефона на голям екран или дори да играете игри, като ползвате телефона си като контролер. Blu-ray се свързва безпроблемно и с USB устройства и твърди дискове. Всичко, което трябва да направите, е да синхронизирате устройствата и да се наслаждавате. Плейърът чете множество формати и ви позволява да гледате филми, видео и снимки или да слушате музика. Имате възможност да го свържете безжично или чрез USB кабел.  

Наслаждавайте се повече

Blu-ray плейърът може да се стартира изключително бързо – само за 0.5 секунди, ако устройството е на съответния режим. BD Wise пък оптимизира качеството на картината и осигурява зашеметяващо изживяване. Ако искате да разполагате с музика в дневната по всяко време, с Blu-ray можете да извличате музика от компактдиск. Плейърът конвертира CD в MP3 и така се възползвате максимално от паметта му. Просто поставете диска в устройството и натиснете бутона за извличане.

Освен всички полезни функции, плейърът на Samsung е изключително елегантен. Уникалният дизайн с гладки извивки и невероятното усещане при докосване на бутоните допълват до съвършенство Blu-ray HDD.
 


Още по темата: Samsung
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации