Михайлов с кошмарен дебют, отнесе четири гола

Верона падна 1:4 от Сампдория и отпадна от Купата на Италия
Обновена: 6 дек 2013 14:31 | 6 дек 2013 08:50, Александър Попов
16
Михайлов с кошмарен дебют, отнесе четири гола
Снимка: Булфото

Вратарят на националния отбор на България Николай Михайлов дебютира за Верона в мача срещу Сампдория от четвъртия кръг за Купата на Италия. Стражът започна титуляр и игра 90 минути, но не успя да предотврати загубата с 1:4 и отпадането от турнира.

За Михайлов тове бе първи официален мач за Верона, след като премина в състава през лятото от Твенте. Треньорът Мандорлини направи доста промени в състава и даде възможност на резервите да покажат какво могат.

Сампдория вкара два гола в рамките на 5 минути във вратата на българина. Генуезците откриха в 15-ата минута когато Поулсен центрира и след рикошет топката попадна у Сансоне, който от около 10 метра разстреля Михайлов.

В 20-ата минута резултата вече беше 2:0. Сампдория отне топката в центъра и Петаня стреля към далечния ъгъл. Михайлов успя да избие, но Бярнасон бе точен с добавката на празна врата.

След паузата Верона успя да върне един гол и да запази надежди поне за продължения. Мартиньо центрира и Лонго с невероятно воле прати топката в ъгъла - 2:1.

Но надеждите на Верона бързо умряха. Домакините вкараха нови два гола в края на мача. Първо Кръстичич отне топката от последния в състава на Верона и пробяга сам повече от половината терен, за да се озове сам срещу Михайлов. Мощният удар под гредата нямаше как да бъде спасен от българина.

В 88-ата минута Михайлов пусна и четвърти гол, за който отново няма вина. Защитата на Верона остави съвсем сам Петаня, който продължи топката наляво за Ренан и от няколко метра той разстреля вратаря на Верона за крайното 4:1.

Сампдория продължава на осминафиналите за Купата на Италия, където ще срещне Рома. За Верона пък това бе четвърта поредна загуба във всички турнири.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хайде на хаирлия да е! ;)Какъв ***-*** се е направил този човек с тези татуировки!П.п. Твърдо съм убеден, че човек нашарен с татуировки или е перко или има висока степен на долнопробност, простащина, т.е.
10
1
 
13
 
! Отговори
фен преди 10 години
...и болни родителски амбиции. то само като му погледнеш одрасканите ръце приличащи на упражнителна тетрадка на първокласник си мисля ,че само Мама Божка може да го уреди у "Локо-Мездра" да играе
9
1
 
10
 
! Отговори
фен преди 10 години
Абе то момчето не е виновно-просто бърка футбола с чалгата. Има си и татко Владика, ама и той един Владика..... Много ми напомня тая работа на Тато и Владко от славното ни минало
8
3
 
7
 
! Отговори
op преди 10 години
da otiva pri baba guuuusi
7
1
 
26
 
! Отговори
@@@@ преди 10 години
Да го вземат на риболовен кораб - ще им осигурява пълни мрежи :)
6
3
 
24
 
! Отговори
........ преди 10 години
Те това е професионалист! -.- (да *** и враскара некадърен)
5
3
 
23
 
! Отговори
ПИШИ ГО БЕГАЛ преди 10 години
вече отиде на коня у реката сега ще търси C групата или левски за втори вратар..баща му пак ще го уреди некъде на топло сигурно у франция
4
3
 
30
 
! Отговори
Ботев преди 10 години
Михайлов е бил толкова отчаян че е решил да се самоубие - излязал от стадиона веднага и скочил под първия автобус.. но самоубийството било НЕУСПЕШНО.. автобуса се шмугнал под плонжа му!
3
20
 
11
 
! Отговори
vlady преди 10 години
Доколкото разбрах от статията Верона има сериозни проблеми в защита, Михайлов е бил безпомощен и в четирите ситуации.
2
7
 
29
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
Всеки вратар има такива случки в кариерата си. Баща му и дЕдо му - и по 5 са отнасяли.... Здравко Здравков навремето му напълниха 4 парцала в мрежата за 5 минути в Антерпен :)
1
5
 
54
 
! Отговори
Бравос бравос преди 10 години
Браву на Никиту - той е достоен вратар на националния отбор, както бащата му е достоен президент на БеФеСету