Кроос за Дортмунд: Не са на нашето ниво

"Ще бъдем фаворит, ако се паднем с тях", каза халфът на Байерн преди жребия в ШЛ
Обновена: 21 мар 2014 14:59 | 21 мар 2014 12:24, Друми Георгиев
0
Кроос за Дортмунд: Не са на нашето ниво
Кроос не се плаши от Дортмунд. Снимка: Ройтерс

Днес ще бъде изтеглен жребия за четвъртфиналните сблъсъци в Шампионската лига. Халфът на Байерн Мюнхен Тони Кроос не смята, че големият местен съперник Борусия Дортмунд е на нивото на баварците.

"Дали Дортмунд е на едно ниво с нас? Когато видите с колко точки сме начело в класирането в Бундеслигата, няма как да говорите за подобно нещо", заяви Кроос, цитиран от sport1.de.

"От друга страна ние сме много добре запознати с качествата на Борусия Дортмунд. Има няколко футболисти, които могат да се завърнат в игра в скоро време. Тук говорим за мачове на елиминации. Ако трябва да играем днес срещу Борусия, ние ще влезем в тези двубои като фаворит."

"Няма нищо ново относно преговорите ми с клуба за нов договор. Към момента съм играч на Байерн Мюнхен и съм щастлив от това", добави Кроос.

Доста по-дипломатично по адрес на Дортмунд се изказа крилото на Байерн Ариен Робен.

"Дали Дортмунд би бил лесен жребий? Нямам представа. Става дума за четвъртфинал на Шампионската лига. За да продължиш напред, трябва да играеш на най-високо ниво. Най-голямата ни цел е да защитим трофея си в Шампионската лига", каза холандецът.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари