Филип Лам се отказа от националния отбор

Агентът на футболиста потвърди разкритието на вестник "Билд"
Обновена: 18 юли 2014 14:16 | 18 юли 2014 12:30,
4
Филип Лам се отказа от националния отбор
Снимка: Reuters

Капитанът на германския национален отбор по футбол Филип Лам никога повече няма да облече фланелката на Бундестима, гръмна вестник "Билд".

Според изданието 30-годишният Лам е съобщил сензационната новина на най-близките си хора и съвсем скоро ще обяви решението си публично.

Малко след като гръмна новината за отказването на Лам, тя беше потвърдена пред германската информационна агенция DPA и телевизия "Скай" от агента на футболиста Роман Грил. Според него Лам е взел решението още преди Мондиал 2014.

Новината е доста изненадваща, като се има предвид отличната форма на Лам. Той може да играе като ляв бек, десен бек и като полузащитник. Освен това е сред любимците на селекционера Йоахим Льов.

Така Лам ще се концентрира изцяло върху изявите си с екипа на Байерн Мюнхен. Той преподписа до 2018 година с баварците и обяви, че след края на договора си ще се откаже от футбола.

Повече спортни новини четете в сайта на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: германияЛам
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
30 годишен е все пак. Във футбола годинките си казват думата. Нали заради това се отказа Клозе на 36 години. Лам ще направи същото след някоя друга година. Просто се отказва човекът от национала, когато е на върха. Мъдро решение. Ще попечели малко парички от клубния футбол и ще се пенсионира след 4-5 години. За мен няма нищо чудно.
3
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има вероятност някоя *** да му се е качила на главата и да му диктува. Ако й е паднал в ръчичките ще го манипулира със сваби деца и т.н., което ще се види,. Горкото момче, можеше да стане световен още веднъж!
2
0
 
14
 
! Отговори
Зиг преди 9 години
1: Нещо не ти е много адекватно изказването... Всъщност, е в пълен противовес със статията. Пъвро: Лам играе в национален, който НЕ отпадна безславно, напротив - спечели световното. Второ - Лам и без друго си е бил в Байерн и само предпосписва. За безславното отпадане на англичаните ще трябва да намериш друга причина.
1
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Изненада няма. :) Затова англичаните играха такъв мързелив футбол на Мондиала и отпаднаха толкова безславно. За какво им е да се мъчат, когато големите парички падат от клубните турнири?Световните първенства са за да си покажеш таланта, че да те прилапа някой клубен отбор...

Спонсорирани публикации