Как си живеят севернокорейците

Играят боулинг, разхождат се в парка, ловят риба
1 авг 2014 19:00,
213

Игри на боулинг в Пхенян, Снимка: БТА

Хората знаят малко за Северна Корея. Освен за строгия еднопартиен тоталитарен режим на Кин Чен Ун и ограниченията, на които е подложен народът му, има малко информация за това как прекарват ежедневието си севернокорейците и как релаксират и се забавляват.

Снимките в галерията ни показват спокойна атмосфера. Хората работят, разхождат се в парка, рисуват, ловят риба. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
7
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как може да се присмивате на корейците та ние сме най- пропадналата държава, с най- бързо изчезващата нация и най- нещастен народ! А по корупция сме в топ десет. Смеете се, а трябва да плачете с крокодилски сълзи, защота бяхме космическа нация, вярно не сме стъпвали на Луната, ама и янките не са.
31
7
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Живеят си и изстрелват ракетки. А ний две ракетки срещу градушката не смеем да изстреляме, щото можело да паднат у Банкя, у тиквите.
30
2
 
34
 
! Отговори
st преди 9 години
Айде стига с таз българия лелелеелелле бг бг ууууууууууууууууу
29
4
 
36
 
! Отговори
до 35 преди 9 години
а пък българите са много напред
28
11
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Как си живеят севернокорейците"-Като купи *** марширувайки под камшика от сутрин да вечер!!!
27
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ау, ти да видиш , то там бил Раят на Земята ! Нали се сещате че тези снимки са предоставени с любезното съгласие на правителството им и това е най- доброто което можаха да ни покажат ли ?! Дори най-добрите им снимки показват пречупеният дух на тези хора ! От това което виждам си личи че работят много здраво за да живеят една идея по-добре от нашите *** (и то не от всички) за сметка на това комунистическите им вождове си живеят като царе , макар че сравнението не е точно- там те са Богове !
26
5
 
34
 
! Отговори
Тапаци преди 9 години
Обявено е бедствено положение в няколко области в България , а вие занимавате хората с това как живеят жълтурите. СПИРАМ да ви чета смешния сайт.
25
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 21Много късно се сети . Или изми чиниите за днес на да погледнеш в нета какво става ?
24
15
 
40
 
! Отговори
Мизерия преди 9 години
Ха хах ах тия са поне 30 години назад от нормалните държави. А в същото време капиталистическата и демократична Южна Корея в момента е една от най проспериращите държави в света. Със висок стандарт. Със супер модерни технологични индустрии. Електроника. Комуникации. Автомобилна индустрия. Имат и истинска космическа програма а не като северните *** дето ходили до слънцето. ТОКОВА за КОМУНИЗМА.................
23
1
 
33
 
! Отговори
К'о речи преди 9 години
До Hahaha 26К'о речи ? В България ползваме кирилица , а в тоалетните какво ползвате вие си знаете.
22
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Българите пък емигрират и не раждат.
21
4
 
45
 
! Отговори
цезар преди 9 години
Има и друго, от 1974 г никой не плаща и стотинка данък за нищо. Образованието е безплатно и задължително и висшето което е в две степени 3 и 5 годишно.Държавата им строи безплатно жилища, през годината всеки има определено количество безплатни хр. продукти. Държавата издържа 1,300000 армия с най съвременно оръжие.Нашите медии нека си плюят.
20
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тука е много хубаво ,всеки втори българин е потънал в кредити до ушите и си изкарва проблемите на околните.ха ха ха .
19
5
 
45
 
! Отговори
иво преди 9 години
До stamat 24А аз си спомням как до миналата година тиквата обясняваше непрекъснато колко хубаво било при краденето му .Спомням си и как костов обещаваше , че с приватизацията едва ли не ще надминем щатите по производство . Смомням си как симеончо ,,Ще ни оправи за 800 дни" .Еххх спомени , спомени.
18
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Текстът към снимките е ог *** за пълни *** !
17
11
 
34
 
! Отговори
Hahaha преди 9 години
I teq *** po OPORNI TOCHKI vzeha da se leqt. Kak si jiveqt - umirat ot glad, biqt gi i gi raztrelvat, durjat gi v dezinformaciq! Nali ne qdat shokolad!!! A na onq tehniq, brat mu po Franciq qde frenski shokolad. Pishete tuka, obrazovanite sa navun, i shte se vurnat edin den s nqkoi lev poveche, i shte vi smachkat kratunite! ***!
16
5
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
българина вече е такъв песимист и толкова черноглед че изобщо не иска да повярва че може да съществува нормален и спокоен живот какъвто е в севена корея.
15
8
 
40
 
! Отговори
stamat преди 9 години
Спомням си,че гледах пропагаден филм на Хитлер за конц.лагерите.Хората там,,уж" бяха отишли добзроЗОРНО,да работят срещу заплащане.Даваха ги като тук-усмихнати щастливи,кино гледат и театър има.Обяснението за мрежите е,че помагат на Райха и произвеждат секретна продукция за фронта.Неминуемо и таварищ Сталин е имал подобен филм,на който не съм попадал.Аушвиц и Гулаг са били само лагери на смъртта и страданието.А тези севернокорейски *** обърнаха цяла държава с народа си на концлагеристи.
14
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До САМО ГУЩЕР 12Не по различно от това да те екстрадират в щатите ,,по-подозрение и клетвена декларация" . Ама какво да правиш гущерово НЕмислене.
13
1
 
54
 
! Отговори
DDD преди 9 години
И да поясня нещо, което съм го чул от ГОСТ на тази така митична "Северна Корея" : да, по улиците няма хора ! Защото хората бачкат яко !!! Дали във фабрика, дали в сервиз, магазин или детска градина - работи се ! И като се работи, имаш такива условия. Не можеш да търтиш г*ъз по цял ден, да гледаш да се возиш гратис, да псуваш всичко и всеки и да продаваш земя за жълти стотинки вместо да я обработваш, а накрая да имаш тези условия ! Просто няма как да стане.

Спонсорирани публикации