Преди сватбата: Повече мъже под чаршафите, по-нещастен брак

Жените късат лесно, ако са имали много предбрачни връзки
26 авг 2014 11:03,
65
Преди сватбата: Повече мъже под чаршафите, по-нещастен брак
Снимка: Reuters

Жените, които са нямали полов живот с други партньори преди венчавката, са по-щастливи в брака, установи американско проучване, публикувано във в. "Дейли мейл".

Петдесет и три на сто от дамите, които са спали само и единствено със съпруга си, са се оказали по-доволни от брачния живот в сравнение с останалите. Многобройните сексуални партньори представляват заплаха за брака.

Само 42 на сто от жените, които са имали едва двама предбрачни партньори в живота си, са счели, че са щастливо женени. А при дами с над 10 интимни запознанства делът на щастливите е една пета.

При мъжете броят на сексуалните партньорки преди брака не се отразява по никакъв начин на щастието им в семейна среда.

Изследването беше осъществено от Националния брачен проект и бе публикувано от университета във Вирджиния. Специалистите предупреждават, че сексът с прекалено много предбрачни партньори може да се окаже пагубен за семейния живот, защото подобни дами са имали богат избор на алтернативи. "Това, което става в Лас Вегас, не си остава в Лас Вегас", коментират брачните експерти.

Когато една жена има повече интимни запознанства, тя по-лесно къса с мъжа до нея. А това донякъде девалвира възгледите й за любовта и за трайното любовно обвързване.

Изследването установило, че булките, които са имали над 150 гости на венчавката си, са се оказали впоследствие най-щастливи в брака си.

Проучването било проведено сред представителна извадка от населението на САЩ и обхванало 1 294 брачни двойки на възраст между 18 и 34 години. Специалистите проследили партньорите в продължение на 4 години. 23 процента от анкетираните са правили секс само с брачния си партньор през целия изследван период.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още по темата: браксватбаполов живот
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Забравя се, че секса е много важно нещо в брака, но не е най-важното.
33
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
" При мъжете броят на сексуалните партньорки преди брака не се отразява по никакъв начин на щастието им в семейна среда. "Докато при жените не е така и това е нормално - мъжете и жените са различни.
32
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Сексуална дискеминацНе така, статията е много точна и толерантна, а и от жена е писана. Ами такива са научните изследвания, какво да се прави.
31
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В случая интересното е, че това, което важи за жените не важи за мъжете!
30
6
 
6
 
! Отговори
Сексуална дискеминац преди 9 години
Тази статия е сексистка! Това което важи за жените важи и за мъжете! Семейство се гради от двама, ходил мъж е като ходила жена, много ходил мъж неставА за семейство защото няма цености в него изградени и запазени от морала. На мъжете с много партньорки знакът за мъжественост се отпуска, протърква и не става за нищо. Често се налагат операции или им остава само за да пикаят!
29
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименГаранция няма, всичко е възможно, но някои неща повече, а други по - малко. Това за девствеността се е наложило през хилядолетията, не го е променила и "еманципацията".
28
0
 
9
 
! Отговори
Мето от Факултето преди 9 години
У нашта маала момите ги женим девствени.Заповедайте! Избираш, плащаш, взимаш момата. Гарантирано непорочна - умее да крадне, да проси, да врачува, ако се наложи, и на Околовръстното поработва. На училище е ходила до трети клас, ама не знае азбуката.Айде, да ти е честита и хаирлия да е!
27
7
 
2
 
! Отговори
До мръснитемъженаБгД преди 9 години
Защо изтривате коментарите на Лала. Боли ли ви мръсни мъжлета, затова ги триете!
26
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ооо изобщо не е вярно това, колкото повече - толкова по добре ... ако се стискате ще стане скучно, пък после защо ви е да се омъжвате
25
1
 
4
 
! Отговори
Обява преди 9 години
Девствена скубисвекърва търси съпруг, който е в състояние да заплати сватбено тържество с над 150 гости. Гарантира му, че ще се нагоди към неговия характер.
24
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къде е гаранцията, че момиче, което е физически девствено и няма никакви пороци, ще бъде склонно да се нагоди към характера на съпруга си? :)
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До До 17Не става въпрос единствено за физиологична девственост, макар че първоначалния акт има огромно значение за половия (и емоционален) живот на всяка жена, но и за непорочност, за възможност от нагаждане към характера на мъжа.
22
4
 
3
 
! Отговори
Мненията са различни преди 9 години
Но не мога да се съглася, че ако се влюбиш в някого, но после разбереш, че човекът не е стока, трябва да се ожениш за него, само защото това е първият ти сексуален партньор.Ако сексът се отложи за след сватбата? Много лелки ще кажат "Така трябва". Но дали ще искат дъщерите им през първата си брачна нощ да установят, че съпругът не е читав и е крил това?Здравият млад мъж одобрява момичето да е девствено, защото си знае, че при него самия всичко е наред. Но ако тя не му допадне, ще я вземе ли?
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анониментака е , но си има причина да не ги вземе, просто са твърде лесни и винаги ще имаш рога с тях
20
1
 
8
 
! Отговори
АВТОТЕНЕКИДЖИЯ преди 9 години
До АнонименЕдно е да си вземеш нова кола, друго ако е нов внос, а съвсем различно ако е някоя БАНГИЯ, търкаляна още 5-6 години по пътищата, нъл тъй ?
19
7
 
4
 
! Отговори
До 17 преди 9 години
Да, така е мои но това важи и за двата пола! Ако мъжа е *** и вечно детсвената жена няма да му угоди. Семейство се гради от двама, един не е достатъчен!
18
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато една жена си похойка, никой мъж от тези дето знаят, че е хойкала с много мъже, няма да я вземе за жена. Налага й се да си търси някой, който не я познава добре и съответно шанса да се разведе е доста по-голям. Какво неочаквано има в това?! Познавам няколко такива - ожениха се за хора от други градове и отидоха там да живеят, защото там не ги познаваха. Всички знаем и какво стана с нашите съученички, които започнаха това-онова рано-рано с момчета.
17
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Девствеността е високо ценена в цялата история на човечеството неслучайно, тъй като гарантира един здрав брак.
16
0
 
9
 
! Отговори
Факт преди 9 години
То не случайно и в България едно време момичетата са ги женели на по 14-15 години още девствени.
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До До 9Абе, ти 100% си за НСИ, да правиш предизборни анализи.

Спонсорирани публикации