Руснак открадна влак и предизвика катастрофа

Няма пострадали при инцидента, работи се по две версии
22 окт 2014 21:49,
13
Руснак открадна влак и предизвика катастрофа
Снимка: Reuters

Руснак открадна влак и след това предизвика катастрофа, като се сблъска с друга празна композиция, която била на същия коловоз, предаде Франс прес.

Инцидентът станал във влаково депо, разположено на 30 километра северно от Москва. При сблъсъка нямало жертви или ранени. Руската телевизия е показала един от катастрофиралите и изтърбушени локомотиви. Полицаи със следови кучета тръгнали по следите на крадеца.

Ако става дума за акт на хулиганство, извършителят може да получи присъда до пет години затвор, уточни Валентина Шиекина, говорителка на транспортния отдел към Министерството на вътрешните работи на Руската Федерация.

Другата версия, по която работят разследващите органи, е крадецът да е вътрешен човек от депото, тъй като достъпът там на външни лица е строго ограничен, уточнява агенцията. 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
При нас преди 2-3 години пияни механици от депо Подуяне подкараха електровоз и дерайлираха поради превишена скорост в района на депото.... После твърдяха че както го ремонтирали - неизвестно как машината се включила сама под напрежение и потеглила. Да се смееш ли да плачеш ли. Не уточниха дали машината им е дала ракия и как се имало напрежение докато са бърникали в машинното и не са станали "на скара"...
6
1
 
1
 
! Отговори
Еееейййй... преди 9 години
Теа наште ***...... и руските вогзали натиснаа,техните кат спят,поне наште а са облажат....
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Брей много новини от Русия последно време.
4
5
 
3
 
! Отговори
Дедо Шмърк преди 9 години
Алкохола не прощава!
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сигурно човекът е бил почерпен и е решил да се прибере, използвайки едно от служебните превозни средства. Ясно е, че е вътрешен - не всеки може да кара влак.Вместо да се чудят, нека да помислят кои от служителите живеят в тази посока, накъдето е тръгнал влакът.
2
2
 
8
 
! Отговори
Сръчко преди 9 години
И кой е бил пиян този път, сигурно спирача на влака.
1
6
 
6
 
! Отговори
Не е верно преди 9 години
Щом го е съобщила Франс прес е груба фашистка провокация.Друго щеше да е ,ако го бе съобщила итартасс.Хората крадат снегорини и свалят самолети,пък други БУК-ове със същата цел.Тоя някакъв си влак.Пък и хич не е бил пиян,като другите.Пиян е бил влака.

Спонсорирани публикации