Застреляха капитана на националния отбор на ЮАР

Сензо Меива е бил ранен смъртоносно след свада
Обновена: 27 окт 2014 15:38 | 27 окт 2014 08:17, Красимир Ангелов
23
Застреляха капитана на националния отбор на ЮАР
Сензо Меива бе вратар на "Орландо Пайрътс". Снимка: Reuters

Капитанът на южноафриканския национален отбор по футбол Сензо Меива е бил застрелян след свада с двама други мъже, съобщава местната полиция.

Вратарят на Орландо Пайрътс е улучен смъртоносно в 20 часа вечерта в неделя, когато двама мъже са нахлули в къща във Вослоорус, която той е бил посетил.

Друг мъж е останал пред вратата, но след изстрелите и тримата са изчезнали във все още незнайна посока.

"Потвърждаваме, че вратарят Сензо Меива е бил прострелян и за съжаление е починал при пристигането си в болница. Призоваваме всички за спокойствие, въпреки че знаем, че много хора в момента са разгневени и наранени. Уверяваме всички граждани на Република Южна Африка, че ще направим всичко по нашите сили, за да изправим убийците на Меива пред закона", написаха говорители на местните полицейски власти, цитирани от БТА.

27-годишният Меива беше капитан на Република Южна Африка в четирите мача на тима от квалификациите за континенталното първенство. Той игра и в събота за своя клуб, който се класира за полуфиналите на турнира за купата на Лигата на страната.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: футболЮАРСензо Меива
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
ВЪПРОСИТЕЛНА преди 9 години
ПРЕДИ ГОДИНИ В КОЛУМБИЯ НАРКОБОС НАРЕДИ СТРЕЛБА ПО ФУТБОЛЕН ОТБОР НА ЛЕТИЩЕТО.ВЕРОЯТНО Е ЗАГУБИЛ ПАРИ ЗАРАДИ ТЯХ.ОТ ПРЕДСТАВЯНЕТО НА НАШИТЕ НАЦИОНАЛИ СИГУРНОНЯКОЙ(ОТ СРАСТНАЛИТЕ СЕ С РОДНИЯ ФУБОЛ ЧЕРНО ТОТО И ДРУГИ АФЕРИСТКИ ПРЕАКТИКИ)СЪЩО ГУБИ ПАРИ.НИЕ ОБАЧЕ,ФУТБОЛНИТЕ ФЕНОВЕ ГУБИМ НАЦИОНАЛНОТО СИ ДОСТОЙНСТВО,САМОУВАЖЕНИЕТО СИ И УВАЖЕНИЕТО НА ДРУГИТЕ КЪМ НАС КАТО КЪМ НОРМАЛНА СТРАНА.ДАЛИ ТОВА НЕ ЗНАЧИ,ЧЕ Е НЕОБХОДИМА БРУТАЛНА САМОРАЗПРАВА С ВИНОВНИТЕ ЗА ЖАЛКОТОНИВО НА ФУТБОЛА У НАС?ГАДАЯ!
14
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Значи двама са влезли в къщата, но "тримата са изчезнали във все още незнаина посока". А оправете се сега - двама ли са били или трима???
13
8
 
3
 
! Отговори
Onz преди 9 години
какво тук значи някаква си личност. важното е че крим е наш. и си затваряйте устата, че като ви спреме безплатния газ , ще умрете от студ, *** ***.
12
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Еххх завалията,няма да може да стане президент на хамериката,но нищо,някой друг черен маймун ще стане,то при тях демократите това е вече традиция
11
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
е, нали искаха комунизъм в ЮАР - получиха си го.
10
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако информацията на Dnes.bg беше малко по-съдържателна щеше да се разбере, че човекът е застрелян по време на грабеж. Нападателите са насочили оръжие към приятелката му и са поискали всички пари и ценности. Меива се е опитал да я защити и са го застреляли.
9
9
 
7
 
! Отговори
Kриско преди 9 години
До по-долните много знаещи... Аз да ви кажа, 99% процента от ши*нята са дела на американци, има си доказателства, търсете многознайковци... Питайте се защо имат пръст във всичко, та даже и в начина ви на мислене, *** овце, и българите като тях станаха- прости
8
7
 
37
 
! Отговори
ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ ! преди 9 години
Новият световен ред или по-конкретно онези, които се самонаричат "световен елит" дадоха властта на *** в ЮАР през 1990 година. Дотогава страната се управляваше от белите хора.До 1990-та година ЮАР се управлява по системата на АПАРТЕЙД.Престъпността е ниска, стандартът на живот расте.По онова време ЮАР е между най-бързо развиващите се икономики в света !След 1990-та година страната започва да затъва и е на едни от първите места по престъпност в света.Питам КОЙ е виновен за това ?!?!
7
1
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Бота ги спукваше от бой в гетата.Фредерик де Клерк прецака системата.....
6
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен"ако беше жив дядо ви мандела това нямаше да се случи"Точно той докара това! Марш да си учиш уроците! Наказан си 2 месеца без интернет!
5
1
 
37
 
! Отговори
до1 преди 9 години
ако Питър Бота беше на власт, тогава имаше разлика, при мандела започна анархията
4
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
нашия редовно го прострелват по нам си колко пъти на мач, ама още мърда татковото му ...
3
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Преди 94та такова нещо нямаше как да се случи. Дадеш ли власт ..., то не знае какво да прави с нея и се започва едно клане, изнасилване и 5 метра огради с бодлива тел. Аре оди да живееш с в ЮАР...*** те стрелят на светофара, изхвърлят трупа ти от колата и крадат бричката. Що да се занимават с ненужни реплики - Слизай от колата, това е обир.
2
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това вече е изродия.
1
44
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ако беше жив дядо ви мандела това нямаше да се случи