Роналдо отрече да е обиждал Меси

"Това са лъжи, уважавам Лео", заяви звездата на Реал
Обновена: 12 ное 2014 14:07 | 12 ное 2014 08:58,
2
Роналдо отрече да е обиждал Меси
Снимка: Reuters, архив

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо категорично отрече твърденията на испанския журналист Гийем Балаг, че е лепнал прякор "кучи син" на Лионел Меси.

В своята книга "Меси" журналистът разкрива любопитни детайли за отношенията между най-силните футболисти през последното десетилетие, което накара португалеца да реагира незабавно на официалната си страница във Фейсбук.

"Появиха се слухове, че съм използвал обидни квалификации по адрес на Лионел Меси. Това е абсолютно невярно и аз вече накарах адвоката си да подаде иск в съда срещу човека, отговорен за това. Аз изпитвам огромен респект към всички мои колеги и Меси не е изключение", написа Кристиано.

В книгата на испанския журналист отношенията между двете суперзвезди са описани като "хладни, но с проява на взаимно уважение".

Балаг описва любопитна случка (цитирана от авторитетния английски вестник "Телеграф") от церемонията по връчване на Златната топка на 7 януари 2013 година, когато Меси давал интервюта, но щом видял Кристиано, го извикал при себе си.

Двамата се прегърнали братски, а свидетели на случката станали президентът на Реал Флорентино Перес, испанският селекционер Висенте Дел Боске, бившият треньор на Барса и настоящ наставник на Байерн Пеп Гуардиола и съотборникът на Лео Андрес Иниеста.

Балаг споделя, че прегръдката между Меси и Кристиано изобщо не се харесала на Перес, който се опасявал, че португалецът може да напусне в посока Барселона.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: лъжамесиобидароналдо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не ми харесва тази статия - Дузпа за Роналдо!
1
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дайте му дузпа

Спонсорирани публикации