Кобрата в болница, има съмнения за счупен нос

Пулев прибира 1.4 млн. долара за мача, Кличко - 5.7 млн. долара
Обновена: 16 ное 2014 09:51 | 16 ное 2014 09:47,
418
Кобрата в болница, има съмнения за счупен нос
Снимка: БТА

Българският претендент Кубрат Пулев, който загуби мача за световните титли по бокс на Владимир Кличко след нокаут в петия рунд, е постъпил в болница в Хамбург със съмнения за фрактури на лицеви кости, съобщават германските медии след двубоя. Той ще премине изследвания и ще бъде изписан.

Пулев изпадна три пъти в нокдаун преди тежкия удар на Кличко в петия рунд, което принуди д-р Щефан Бок, лекарят край ринга, да изпрати моментално българския боксьор в болницата в Хамбург.

Пулев обаче изглеждаше в добро състояние след мача срещу украинския боксьор.

"Има съмнения за счупване на носа и ключицата. Естествено, трябва да проверим и главата му за признаци за мозъчно увреждане", каза д-р Бок в интервю за Билд.

Украинският боксьор Владимир Кличко е заработил хонорар в размер на 5.7 милиона щатски долара от мача си срещу Кубрат Пулев, съобщава abendblatt.de.

Още по темата
Пулев ще получи хонорар от 1.4 милиона долара за мача.

Виталий Кличко поздрави всички украинци в своя личен акаунт във Фейсбук след победата на неговия брат Владимир.

"Тази победа е за цяла Украйна! За всички бойци и патриоти! За тези, които влизат в битка със смело сърце и всички сили само и единствено за победата. Слава на Украйна!", написа Виталий.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


418
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
27
 
25
 
! Отговори
Shark преди 9 години
От злоба не сте спали, да седнете поСранко пишете тук против Кубрат. Е добре, загуби, не беше толкова неочаквано, нали. А вие комплексари злобни, дали имате куража да направите в живота си нещо подобно на това, което Кубрат направи. Кой знае какви мишки сте в живота. *** злобното племе, да ни закриват по-скоро.
25
1
 
46
 
! Отговори
Rossonero AL. преди 9 години
98-38 Кличко-Пулев вкарани чисти удари,е после за какъв късмет говорим!!!!
24
1
 
30
 
! Отговори
123 преди 9 години
Преди мача залозите за победа на Кличко бяха 1,18 срещу 6,20 за Кубрат. Просто това, което се случи се очакваше от всички трезви хора, които биха заложили пари на тази среща. Жалко, че с този спорт може да получиш трайни увреждания.
23
5
 
23
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Човек трябва да има една реална самопреценка, когато не представлява само себе си, а един цял народ. Трябваше да трупа опит и да чака, когато на киборга започне да му пада батерията. Днешната ситуация не позволяваше укропитеците да загубят титлите и, че битката за тях е от изключително значение. То не е само да четеш философски книги, а да усещаш нещата, пфу!Съжалявам за коментара...
22
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много ми стана кофти снощи но истината е че Кличко го смля.....жалко за Пулев жалко и за цяла България
21
2
 
64
 
! Отговори
ЛОГИЧЕН КРАЙ преди 9 години
Мдааа......Единият се държа като истински шампион и джентълмен,а другият бе олицетворение на омразата и злобата.Да го проснат четири пъти и да плямпа че другият имал само късмет е просто нахално и нагло!И сега пред буркан с пръжки и шише ракия ще размишлява /ако може/,върху това, каква е разликата между професионалния бокс и побоищата по дискотеките.
20
2
 
41
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
Всички сутришни коментари на журналисти, специалисти и фенове, които бяха от рода на "Кубрат е голям герой", "Кубрат се държа мъжки" и т.н. ме накараха да си спомня крилатата фраза на професор Вучков... - "Гледам и не вярвам на ушите си"... - чудех се на кого да вярвам на очите си или на ушите си...
19
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А дори Владимир е класа под Виталий.
18
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кличко просто е прекалено опитен. За жалост Кобрата май не знаеше какво прави и как да го дари. Едно попадение не направи Кобрата снощи. По-скоро се пазеше. И накрая три нок-даун-а му дойдоха в повече.
17
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Късмет нямал и за тва загубил :))Нащо момче верно е получил сериозно увреждане.Или просто микса чалга+бокс= на такива "умозаключения"
16
8
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Отново направихме дива селяния.То не бяха псувни викане освиркване.Защо.Човека все пак е световен шампион.Какво ходи нашия да се репчи с биреното си шкембе.Имах чувството че са му сложили тежести на краката.Бил победил пенсионера Устинов и Димитренко.
15
20
 
9
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
Свали гарда, за да пише Виталий лозунги в Туйнър и да надъхва фашагите, колко са велики. Срещата беше уредена, не, че нашия щеше да бие, но загубата му трябваше да бъде сигурна. Кубрат да става актьор, там му е силата!
14
7
 
40
 
! Отговори
Пешо Хладилника преди 9 години
Аз, за 1,4 милиона евро, съм съгласен освен да ми счупят носа и да ми сцепят някоя вежда. На кого да изпратя банковата си сметка?
13
4
 
25
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
Чудя се, защо Кобрата свали гарда... - ръкавиците му сякаш бяха от олово... - според мен трябва да се замисли над това "Продължавам напред"...
12
7
 
38
 
! Отговори
Честь имеют! преди 9 години
Абе вие за 1,4 мил. Няма ли да падате като круши?. Мн. Бой яде ама сега ще има за Андрея нови гърди.. Но да паднеш в битка с Краля е Чест....
11
4
 
39
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
Мозъчните увреждания са страшна травма, но това поне доказва, че Кобрата има мозък, щото аз се съмнявах в това.
10
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дали ще прибере 1.4 или 5.4 за Кобрата му е все тая. И в двата варианта си е милионер.
9
6
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мафията, съдиите, организаторите...глобалното затопляне и ред други причини бяха изтъкнати от Пулев, но да поздрави Кличко за победа, забрави.Докато в същото време украинеца каза за нашия,, че е добър боец...Дано няма нищо сериозно и се оправи бързо.И преди следващия си мач да се заканва по-малко :)
8
6
 
18
 
! Отговори
2 преди 9 години
абе тоя беше назлобен на 6 гледаите му други мачове и този егати тои колко по остарева толкова по бърз става
7
15
 
11
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
За да съм обективен ще отбележа, че и ръкавиците дето му наденаха на Кобрата вчера изиграха много негативна роля, бяха много меки!