Кобрата в болница, има съмнения за счупен нос

Пулев прибира 1.4 млн. долара за мача, Кличко - 5.7 млн. долара
Обновена: 16 ное 2014 09:51 | 16 ное 2014 09:47,
418
Кобрата в болница, има съмнения за счупен нос
Снимка: БТА

Българският претендент Кубрат Пулев, който загуби мача за световните титли по бокс на Владимир Кличко след нокаут в петия рунд, е постъпил в болница в Хамбург със съмнения за фрактури на лицеви кости, съобщават германските медии след двубоя. Той ще премине изследвания и ще бъде изписан.

Пулев изпадна три пъти в нокдаун преди тежкия удар на Кличко в петия рунд, което принуди д-р Щефан Бок, лекарят край ринга, да изпрати моментално българския боксьор в болницата в Хамбург.

Пулев обаче изглеждаше в добро състояние след мача срещу украинския боксьор.

"Има съмнения за счупване на носа и ключицата. Естествено, трябва да проверим и главата му за признаци за мозъчно увреждане", каза д-р Бок в интервю за Билд.

Украинският боксьор Владимир Кличко е заработил хонорар в размер на 5.7 милиона щатски долара от мача си срещу Кубрат Пулев, съобщава abendblatt.de.

Още по темата
Пулев ще получи хонорар от 1.4 милиона долара за мача.

Виталий Кличко поздрави всички украинци в своя личен акаунт във Фейсбук след победата на неговия брат Владимир.

"Тази победа е за цяла Украйна! За всички бойци и патриоти! За тези, които влизат в битка със смело сърце и всички сили само и единствено за победата. Слава на Украйна!", написа Виталий.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


418
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
11
 
4
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
Злобата и зависта почивен ден нямат.Казал го е някой.Според мен за част от " Българите"Колко точно го е казал човека.
45
3
 
29
 
! Отговори
А не е ли глупав? преди 9 години
Пулев пропусна възможността наистина да стане герой на България, нищо че падна след 3 нокдауна и тежък нокаут, това няма никакво значение, НО просташкото му държане преди и след мача, обидите, които отправи към Кличко, че бил момиченце и прочее, доведе до там , че хората да се срамуват от него вместо да се гордеят!
44
21
 
16
 
! Отговори
Бънди преди 9 години
Цяла България подкрепи едно момиче, на което акомпанираха две турчета (няма нищо лошо, но това е истината), а оплю човека, който отказа 5 милиона за да се бие за Германия. После не се чудете, кое не ни е наред.
43
7
 
11
 
! Отговори
Финансист преди 9 години
До Бънди - виждам 5000 всеки месец, че и повече. Знам хора дето виждат 500000 всеки месец, но те не дрънкат глупости, а си седят на задните части и бачкат, не се репчат преди да са направили нещо. То аслъ - спортисто булгаро много дрънка малко прави. Добре, че има и такива като Гришо дето са реалистични - ако някой има перспектива то са такива като него, а не биячи , ритнитопковци и пехливани дето нямат мозък
42
3
 
2
 
! Отговори
gogi преди 9 години
drugija pat ste go bije ,samo Klischko drug shans ne dava ,mislja che Pulev napravi goljam opit ,drug pit ste znaje kak da govori
41
14
 
11
 
! Отговори
ХХХ преди 9 години
Не е лесно срещу химически помпания Кличко .....Не е реално след такъв силен ляв и да му обърнеш главата чак , а той в клинч за 2-3 секунди и е по силен от всякога ...........това не съответства на човешката физика .............като допълнение и отказите на Кличко да даде допинг тестове ..........такъв боксьор трудно се побеждава ...трябва мощна серия от зверски крошета докато му изключи мозъка и си отиде ......има такъв сличай ...да не дава господ де !
40
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Честно казано много ме е срам, когато многогодишен шампион вдигне ръце за заслужена победа и от трибуните вместо да признаят и шапка да му свалят, го освиркват, че да не може да се чуе интервюто му чак. И тая *** скандираше името България. Е как да ни пуснат после в цивилизацията!!! Когато те бият напълно честно, е редно да покажеш уважение. *** ние не разбираме от "Бий, за да те уважават"! Малко ни е боя и секса или просто не сме виждали хора, за да знаем как да се държим като тях!!!
39
13
 
19
 
! Отговори
Бънди преди 9 години
Как не ви е срам? Да, Кличко е класи над нашия и много по-опитен. Да, Кубрат избърза с мача, но вие просто нямате прво да говорите така за него. Той е българин, който отказа 5 милиона само за да се бие за Германия.Но вие през живота си и 5 хиляди лева не сте виждали. Трябва да се започне подписка да се махне "Съединението прави силата" от сградата на НС. Това са просто думи.
38
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако думите на Пулев боксираха вместо него сега Кличко щеше да е в болница. Вчера се биха един професионалист и един мутробоксьор. Резултата и ясен. Не е унизително да загубиш, бокс е това. Но да изприказваш хиляди глупости и да те набият така говори за голяма глупост! Пулев, мълчанието е злато!
37
8
 
18
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
Браво на Пулев.Загуби но от световния шампион.Това не е срамно.Не ми хареса само че не поздрави Кличко за победата.А това се цени на всякъде.Мисля че Кобрата ще ни радва повече след този мач.Това е сериозен опит който не всеки може да добие.Бързо възтановяване и нови победи.
36
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Обърнете внимание,как тролчетата винаги пишат против всичко българско!Дали за миналото ни дали за настоящето! На всички ни е ясно, че не са българи и че пишат зад голямата локва!Мишки сте и мишки ще си останете!
35
7
 
22
 
! Отговори
zz преди 9 години
Егати резила !!!На нашите спортисти не можеш им затвори устата а на терена са пълни нещастници !
34
5
 
22
 
! Отговори
Д-р преди 9 години
Вярно е че трябва да проверят главата му .... и то не за желанието и настояването да се бие с Кличко - евала, че имаме българи, ако не най-топ-топ, то поне близо зо това ниво. а заради поведението му и глупостите изговорени преди мача. Стоичков-2 - явно е заразно ...
33
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мен ме е срам от тая плява дето пише по форумите. Добре, че не всички българи са като Вас, защото тогава положение, щеше да е отчайващо в момента е просто трагично. Как дишате от тази злоба и завист, как оцелявате изобщо?
32
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прочитайки коментарите ви, за последен път се убеждавам, че сте жалки мижитурки. И твърде интересно ми е, какво щяхте да пишете, ако Кобрата беше спечелил!? В спорта е нормално да има губещи и печелещи. Всяко изпълнение на химна ни в препълващи зали носи на мен огромно задоволство и национална гордост!!!!!
31
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 34-ти Хаахахаха....такива тупани там въобще не стигат до ринга,а търкат нара в килията бе.Щели да го носят на ръце?Хахахахаха.......
30
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
отдавна спорта не е спорт, а финансови сделки
29
17
 
5
 
! Отговори
Od преди 9 години
Договорен мач. Парите са всичко.Кубрат беше с бокса до тук. Да мислим за България.
28
2
 
37
 
! Отговори
Филип преди 9 години
Всеки губи в спорта, нормлано е Кличко има много повече опит, много повече е ял бой от колкото Кубрат. Няма нищо, че е загубил яд ме е само, че много говореше, бил по силен, Кличко се е страхувал. бил се е като момиче, да ама тово момиче те прати в болницата с чупен нос, е как да не е смешно всичко това
27
24
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Срам за България!" Правилно, малко е 100мил. души да чуят за нашата страна, че съществува. Малко е 100 мил. души да гледат един българин в битка със световния No1. Истински срам, че Кобрата обърна вниманието на цял свят върху себе си и България. Кво като падна, следващия път ще има опита да бие! Аз ако съм на негово място и прочета ваште жалки коментари, хвърлям българското гражданство и започвам да се състезавам за Германия. Там, ще го носят на ръце дори и да падне, въпреки, че даже не е немец

Спонсорирани публикации