Кобрата в болница, има съмнения за счупен нос

Пулев прибира 1.4 млн. долара за мача, Кличко - 5.7 млн. долара
Обновена: 16 ное 2014 09:51 | 16 ное 2014 09:47,
418
Кобрата в болница, има съмнения за счупен нос
Снимка: БТА

Българският претендент Кубрат Пулев, който загуби мача за световните титли по бокс на Владимир Кличко след нокаут в петия рунд, е постъпил в болница в Хамбург със съмнения за фрактури на лицеви кости, съобщават германските медии след двубоя. Той ще премине изследвания и ще бъде изписан.

Пулев изпадна три пъти в нокдаун преди тежкия удар на Кличко в петия рунд, което принуди д-р Щефан Бок, лекарят край ринга, да изпрати моментално българския боксьор в болницата в Хамбург.

Пулев обаче изглеждаше в добро състояние след мача срещу украинския боксьор.

"Има съмнения за счупване на носа и ключицата. Естествено, трябва да проверим и главата му за признаци за мозъчно увреждане", каза д-р Бок в интервю за Билд.

Украинският боксьор Владимир Кличко е заработил хонорар в размер на 5.7 милиона щатски долара от мача си срещу Кубрат Пулев, съобщава abendblatt.de.

Още по темата
Пулев ще получи хонорар от 1.4 милиона долара за мача.

Виталий Кличко поздрави всички украинци в своя личен акаунт във Фейсбук след победата на неговия брат Владимир.

"Тази победа е за цяла Украйна! За всички бойци и патриоти! За тези, които влизат в битка със смело сърце и всички сили само и единствено за победата. Слава на Украйна!", написа Виталий.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


418
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
226
0
 
2
 
! Отговори
циника преди 9 години
А бе, това са глупости, че нямало смъртни случаи на ринга. Преди време бях чел, че в историята на професионалния бокс има около 500 смъртни случая.Но това не променя факта, че боксът е един от най-уважаваните спортове в историята на човечеството, защото в него има много техника, движение, дори ако щете и танц, има много стратегия.
225
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И кво стана ? Пулев много приказки и на края Кличко преби него като куче.
224
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Новобългарите си мислят, че са много умни като плюят някой Българин.*** парчета, и глупави и грозни душевно.
223
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В сръбските спортни сайтове в коментарите за Джокович се пишат само положителни неща. Никой не казва и една лоша дума.Само го хвалят. и коментарите имат по 100 плюса, и нито един минус.Тук е някакъв див нихилъзм.
222
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 236Викаш Аертон Сена от Формула 1 е по-добре да е мъртъв, отколкото да е с подути скули като Кубрат? Браво! Ще му кажа!
221
2
 
0
 
! Отговори
Пиротчaнин преди 9 години
Сретaн сaм дa искaжем свои сaболезновaния зa сношниa побой нaд Пулев:))) Пa и дa поздрaвим стaрио ( нов) Шaмпион. Имa големи кaо Клич и Ненaд живели! Що се тиче бугaрa..., немaм коментaрa
220
0
 
3
 
! Отговори
До 234 преди 9 години
До Анонимен: Няма нито един пострадал боксер на ринга, нали? Това е нелепо. Най-малкото виж под какво заглавие и каква снимка с обезобразено лице коментираш
219
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Два нокдауна в първия рунд! Добре е да си преценяме силите и по-малко приказки следващия път.
218
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 230К'ва варварщина , бе? Ти ако на бокса казваш варварщина където не знам някой боксьор да е умирал на ринга, какво ще кажеш тогава за формула 1 примерно? Още по-варварски спорт, нали? И кой те кара да гледаш бокс, след като го имаш за варварски спорт? Гледай си там кану каяка и бъди мирен със себе си.
217
0
 
1
 
! Отговори
всичко продължава преди 9 години
Това е просто спорт - един печели, друг губи. Стига сте се плюмчили, ами вземете пример от тези здрави мъже.
216
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Турците вкараха със то зора тенисист в топ 100 и се спукаха да го хвалят.И то този тенесист се казваше Марсел, т.е. колко е турчин?И то го позлатиха.Смятат го за нещо велико защото е в топ 100.Тук братче като си номер 1 в света се почва, с едно хленчене "ама не игра добре, ама прическата му не беше хубава..."Аре бегай.
215
5
 
13
 
! Отговори
Оксана преди 9 години
За първи път виждам така да бият човек и никой да не му помогне. Защо Пулев не го осъди за побоя?
214
2
 
2
 
! Отговори
Do 227 преди 9 години
До АнонименКое не разбра, че отвращавам от варварщината, 2ма човека да се млатят като зверове?
213
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Българите винаги ще бъдат ценени повече навън.Факт.Стоичков ако беше останал в България нямаше да стане нищо от него.Само го обиждаха тук.Кубрат и той отиде в Германия.Тук няма как да стане.Григор вече е гражданин на света, първо беше във Франция, сега вече е където си поиска.Всички говорят за талантите ни като гении, но тук няма как да стане.Затова като гледам представянето на нашите предпочитам чужди телевизии, те са обективни и не плюят.И руснаци и англичани се възхищават.Българите не
212
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 223Тъпан, та този мач беше зверски. Двамата се биха като за последно. И аз се учудих, че Кличко играе открито. Ако му видиш играта срещу Поветкин, там можеш да се отвратиш. А в този мач си беше здрава битка. Аз се накефих като фен на бокса, че и двамата ни предложиха яко млатене.Благодаря и на Кубрат с голямото сърце и на шампиона Кличко за двубоя, който ми предложиха!
211
1
 
10
 
! Отговори
КОБРЮ преди 9 години
Друг път като чуя Кличко и ше си плюя в пазвата. Добре ,че не ми бръкна и не ме насили.
210
14
 
5
 
! Отговори
От фейса преди 9 години
всички онези,които не го подкрепиха! Браво! Евала ви казвам! Само,че не знам в кой момент започнахте да разбирате толкова много от бокс,че чак да ви се привижда,че КлЕчко е по-добър... При положение,че самият той беше осъзнал,че Кубрат е по-добрия! Иначе нямаше да се опитва по всевъзможни начини да го срине!И нямаше да го бута като жена! Та,точно за вас е този пост,защото след като снощи не бяхте с Кобрата,когато загуби като МЪЖ,така не го правете и когато спечели! Защото той ще постигне своето!
209
4
 
25
 
! Отговори
Галя преди 9 години
Преди мача тези от нас, които казаха, че няма да подкрепят един мутроподобен чалга-боксьор, бивахме яко оплюти. Сега тези, които ни плюеха, са се скрили като мишки.
208
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
10 миниту реклами, 10 мин клинч и 2-3 варварски удари. Отвратен съм от този спорт
207
2
 
13
 
! Отговори
Реалист преди 9 години
Има ли опция да се върнеш от професионалния бокс отново към аматьорския?