Кобрата в болница, има съмнения за счупен нос

Пулев прибира 1.4 млн. долара за мача, Кличко - 5.7 млн. долара
Обновена: 16 ное 2014 09:51 | 16 ное 2014 09:47,
418
Кобрата в болница, има съмнения за счупен нос
Снимка: БТА

Българският претендент Кубрат Пулев, който загуби мача за световните титли по бокс на Владимир Кличко след нокаут в петия рунд, е постъпил в болница в Хамбург със съмнения за фрактури на лицеви кости, съобщават германските медии след двубоя. Той ще премине изследвания и ще бъде изписан.

Пулев изпадна три пъти в нокдаун преди тежкия удар на Кличко в петия рунд, което принуди д-р Щефан Бок, лекарят край ринга, да изпрати моментално българския боксьор в болницата в Хамбург.

Пулев обаче изглеждаше в добро състояние след мача срещу украинския боксьор.

"Има съмнения за счупване на носа и ключицата. Естествено, трябва да проверим и главата му за признаци за мозъчно увреждане", каза д-р Бок в интервю за Билд.

Украинският боксьор Владимир Кличко е заработил хонорар в размер на 5.7 милиона щатски долара от мача си срещу Кубрат Пулев, съобщава abendblatt.de.

Още по темата
Пулев ще получи хонорар от 1.4 милиона долара за мача.

Виталий Кличко поздрави всички украинци в своя личен акаунт във Фейсбук след победата на неговия брат Владимир.

"Тази победа е за цяла Украйна! За всички бойци и патриоти! За тези, които влизат в битка със смело сърце и всички сили само и единствено за победата. Слава на Украйна!", написа Виталий.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


418
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
206
2
 
11
 
! Отговори
до 209 преди 9 години
"Единственото което доказа Пулев е че носи на много бой."Е той ако не носеше на бой, нямаше да има място на ринга. Достатъчно е, че след ударите, които пое си тръгна на крака от ринга, лично Кличко заяви, че е изненадан, че Пулев се е изправил след ударите. Ако подобри играта си и поправи грешките си, следващите съперници на Пулев ще имат тежък опонент насреща си.
205
0
 
23
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Кличко стана машина след като го пое американската боксова машина. Кобрата е добър, но лъха на соц аматьорство. Трябва развитие, а това може да стане само с американски специалисти. Успех Кобра, продължаваме напред!
204
5
 
16
 
! Отговори
реалист преди 9 години
По принцип хубаво е да имаш самочувствие, но все пак не е лошо да имаш и някакво покритие, нали?
203
5
 
15
 
! Отговори
Реалист преди 9 години
Най-лесната победа на Кличко от 1996 г. насам!
202
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 205Наистина има здрава тиква Кубрат, но по-желязна глава от на Мариуш вах не бях виждал. Вярно 2012-та година 204 сантиметровият Вах беше дрогиран за да не усеща болка, но тези чукове които отнесе от Кличко биха убили и вол. След края на срещата понеже Вах издържа докрая на 12-те рунда, щабът на Кличко заяви че човешко същество не би издържало на тези удари и искаха допинг-тест за Вах. оказа се че яко се е назобил със всичко и с допинг от който да не усеща болка.
201
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кобра ли си Смок ли си снощи се изложи яко трупяса се като прасе на ринга едва стана човека
200
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поздравявам Кубрат Пулев за достойното представяне. Въпреки, че загуби усилията му и желанието за победа заслужават уважение. Все пак може да се каже че в професионалния бокс е постигнал нещо значимо.За съжаление обаче му липсваше необходимата подготовка за този мач. Още в първия рунд изходът от срещата беше предизвестен. Коментарите "пульо", "водна змия", "чалгаджия" и др. изобщо не са уместни, и ме е срам че мои съграждани са такива хора.
199
9
 
12
 
! Отговори
Бънди преди 9 години
Кубрат Пулев е достоен българини заслужава адмирации. За съжаление ние не сме народ, а ***. За това ако съм на него отивам при германците и им казвам дайте 5 милиона, ще се бия за вас.
198
2
 
12
 
! Отговори
Пламен преди 9 години
Ние българите си обичаме всичко българско,ама не е лошо да бъдем малко по обективни.Върнете се малко назад и вижте голямите световни шампиони в тежка категория какви качества и каква физика притежават.Едва ли някога българин,който не е минал през американската школа ще може да се доближи до такива величия като Мохамед Али,Джо Фрейзър,Джордж Форман,Ивендър Холифиилд Майк Тайсън Ленъкс Луис и др.И все пак ние се гордеем с Кубрат Пулев !!!!!!!
197
4
 
4
 
! Отговори
Алтцаидер преди 9 години
Да пребоядисаткамиьона с пожеланията и всеки да пише-***,неудацхник,шут и да плюят та и Андрея да се усмихва да събира овациите оти кобрю нема зъби да се усмихне.
196
3
 
17
 
! Отговори
байрямчо преди 9 години
Едни загиват взривени за 230-250 лева, други ядат тупалки за ми5лион и половина-крейзи систем!
195
0
 
0
 
! Отговори
КуРти преди 9 години
До 197Мухахахах БФБ това кво беше, я кажи обемите на цялата БФБ и на S&P за ден или не ги и знаеш? Сподели и профити да стане интересно или си поредния теоретик? А така мимоходом може да споменем Игнат Канев, но на чалгар като теб надали нещо ще говори това име
194
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Единственото което доказа Пулев е че носи на много бой.
193
6
 
15
 
! Отговори
Уау преди 9 години
Не мога да разбера какво нещо сме това българите винаги се намират такива които да плюят по най-успелите из между нас.А в случая става въпрос за трите ни талантливи деца и за Кубрат. Седнали да му броят парите които може би ще вземе.Стига сте му го прескачали не съм виждал по-трудно заработени пари и то в истинския смисъл на собствен гръб.
192
13
 
2
 
! Отговори
до курти и компания преди 9 години
Тука повечето сте ***!Бедни ***.!Аз му пиша на единия ,че играя на борсата 4 *** ми сложили минус.Защо бе шматки, бедни защото имам способноста да правя пари ли? Мама Ви скапана, няма респект за утайката на обществото, цял живот ще гниете в мизерия докато умните ще правим пари. Умрете си в злобата аз отивам да чукам една 20 год. хубавица с огромни цици,после ще я водя на римска баня в хотела,следва обяд и *** в бенца на връщане към София....
191
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Между другото Кличко похвали публиката, не знам защо плюете и нея.
190
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Желязна глава има Кубрат, преди малко казаха, че няма никакви фрактури, евалата. Кличко заяви, че е останал шокиран след като Пулев се е изправил след първия нокдаун, като уточни, че го е изхакал толкова силно, че са го заболели кокалчетата на пръстите. Също така го похвали, че много трудно е намерил дистанция срещу Пулев, но също така и му е изнесъл урок. Но заяви, че след подобен урок Дейвид Хей е вдигнал нивото си, дано и Кубрат да коригира играта си.
189
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ауу няма фрактури, това си е направо победа за Пулев.
188
3
 
5
 
! Отговори
Габриела преди 9 години
Е имах го това предчувствие, но няма нищо нашето момче се би много достойно, да се възстановява бързо и следващия път да си дойде с победа:)
187
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Преди малко съобщиха, че няма фрактури.