Ударилият с бутилка Меси - с доживотна забрана на "Местая"

Валенсия търси извършителя
Обновена: 2 дек 2014 14:06 | 2 дек 2014 09:02,
1
Ударилият с бутилка Меси - с доживотна забрана на "Местая"
Снимка: Reuters, архив

Ръководството на Валенсия ще наложи доживотна забрана да посещава мачовете на отбора на фена, който удари Лионел Меси в главата с пластмасова бутилка, съобщиха от клуба.

Още по темата

Меси се радваше на победния гол за Барселона близо до флагчето на корнера на стадион "Местая", когато някой хвърли шише от трибуните. След това аржентинецът получи жълт картон за бавене на времето.

Барселона спечели с 1:0 след гол на Серхио Бускетс в добавеното време на мача.

"Валенсия осъжда този инцидент от мача срещу Барселона, в който малка отворена бутилка вода беше хвърлена от трибуните по съперниковия играч Лионел Меси. Клубът ще идентифицира извършителя и той ще получи доживотна забрана да посещава мачовете на "Местая", се казва в съобщението на Валенсия.

В същото време каталунците ще обжалват картона на Меси. В доклада на рефера се казва, че жълтия картон е показан, тъй като Меси бавел времето след гола.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Сукачев преди 9 години
Меееесиииииииииии върнете меееееееесссиииииииииии ИИИИИИИИИИИИи иииииииИИИИииииииииииииииИИИИИИиииииии оставете мееесиииииии не го убивайтеееееееееееееееееееееееееееееее ааааааааааааа мееесииииии

Спонсорирани публикации