Нараниха главата на Меси с бутилка

Аржентинецът бе ударен, докато празнува победния гол на Барса на "Местая"
1 дек 2014 14:56, Георги Пешев
2
Нараниха главата на Меси с бутилка
Снимка: Ройтерс

Радостта на суперзвездата на Барселона Лионел Меси от победата над Валенсия бе помрачена от удар с бутилка в главата, хвърлена от фен на домакините.

Каталунците бурно празнуваха попадението на Серхио Бускетс дълбоко в добавеното време, когато от трибуните полетя бутилка, която удари аржентинеца и отвори рана на главата му.

Той трябваше да получи лекарска помощ преди да се прибере в съблекалнята, но най-интересното е, че получи жълт картон от рефера Фернандес Борбалан, след като съдията прецени, че се бави твърде много и по този начин бави умишлено играта. Арбитърът обаче е описал в доклада си и инцидента с хвърлените от трибуните предмети. Очаква се от Барселона естествено да обжалват нелепата санкция.

От Валенсия пък изразиха възмущението си от случилото се. „Съжаляваме за хвърлената малка бутилка без капачка в края на мача, която удари без да нанесе някакви наранявания футболиста на Барселона Лионел Меси".

"Клубът ще се опита да открие автора на това деяние и ще му забрани да посещава „Местая” до живот. Ние по никакъв начин не толерираме подобни действия и правим всичко възможно да осигурим максимална сигурност на своя стадион” се казва в официално съобщение.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
0
 
! Отговори
Onz преди 9 години
за задругата на хобитите не шешета, а ръчни гранати -.-