Западът постъпи с България като с колония, оцени Наришкин

"САЩ и Брюксел наложиха на София да спре "Южен поток"
Обновена: 11 дек 2014 14:09 | 11 дек 2014 12:45, Елка Василева
423
Западът постъпи с България като с колония, оцени Наришкин
Сергей Наришкин. Снимка: архив, Reuters

САЩ и Брюксел наложиха на България да спре "Южен поток" и фактически постъпиха с нея така, сякаш е колония. Така смята председателят на Държавната дума  на Русия Сергей Наришкин, предаде ТАСС.

"Изобщо с България бе постъпено на практика като с колония. Срамно е просто", заяви председателят на долната парламентарна камара на дискусия от поредицата "Открита трибуна" на тема "Русия и ЕС: перспективи за партньорство".

Още по темата

Експерти вече преценяват, че само тазгодишните щети за европейската икономика от санкциите срещу Русия и антисанкциите ще достигнат десетки милиарди евро, припомни Наришкин.

"А трябва вероятно да добавим и пропуснатите ползи от несбъднатите проекти като "Южен поток", който бе спрян и с решение на Еврокомисията, и с натрапеното от Вашингтон и Брюксел решение на България", добави Наришкин, пише БТА.

На 1 декември при посещението си в Турция руският президент Владимир Путин заяви, че Русия се отказва от проекта „Южен поток“. В замяна Москва заяви готовност да построи газопровод до Турция с капацитет 63 милиона куб. м. газ и газов хъб на границата на Турция и Гърция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


423
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
295
0
 
1
 
! Отговори
Патриот преди 9 години
Обичам България - вярната *** на САЩ! Да живее и пребъде дружбата ни със САЩ!
294
3
 
2
 
! Отговори
от 381 преди 9 години
значи нито Русия е клония на Евреи нито България е колона на някой но си гледа интереса да оцелее .
293
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Номера оправдание да сключите съюз с Отоманския Ердоган !Как не ви е срам вместо да помогните на православието вие да критикувате и обвинявате а Русия е колония на Масони и Евреи!!!
292
3
 
4
 
! Отговори
ха ха преди 9 години
Аман вече, стига сте ревали по чужди гробове - погледнете вие в каква яма сте влезли таварищи..
291
6
 
3
 
! Отговори
абе преди 9 години
Е, хайде щом толкова се е загрижил за нас, да обясни защо Матушката ни продава най-скъпия газ в цела Европа...
290
9
 
5
 
! Отговори
чист Българин преди 9 години
Кога най-после България ще привика руския посланик и ще му връчи официална протестна нота срещу продължаващите вече седмица нападки от всевъзможни руски официални лица срещу правителството и държавата? Защо това се толерира?
289
7
 
7
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
Не се ли вижда в огледалото какъв е ЖОПОЛИЗ, тръгнал да дава наклон.... ЮП през крив макарон щом сте толкова отворени. Като не щете да се подчинявате на българските искания, нека ви опъва Ердоган.
288
0
 
17
 
! Отговори
България е... преди 9 години
... колония. спор няма
287
3
 
10
 
! Отговори
Новко преди 9 години
Икономическата война е тъкмо в рвзгара си. Има аналогия с ВСВ, в началото и сталин не вярваше, че немците ще са против него и ги мислеше за приятели. След като му натрошиха мутрата народът се опомни. Мисля че руснаците почват да се опомнят, ами ние?
286
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нищо ново не е казал-700 години робство, та една колония ли ще ни уплаши. Нещастници.
285
4
 
32
 
! Отговори
гладки мозъци преди 9 години
България през социализма: високо производство, стопанска продукция се изнася, населението за периода на социализма се повишава с близо 35% от 6.5 на 8.9млн - период 45гБългария през деморкацията: застаряваща нация, внасяме стопанска продукция от пустинни държави, като Йордания, ГМО е на трапецата на всеки българин, нацията се стапя от 8.9млн на 6.1млн - период 25години и продължава. Още 10 години демокрация и българите ще бъдат екзотично малцинство в собствената си държава.Да живее Америка
284
2
 
13
 
! Отговори
Bulgatani преди 9 години
До Анонимен 362Страхотна идея! Наистина, ще нараним Русия! Турция ще направи България много щастлива, ...както винаги!
283
1
 
20
 
! Отговори
42 преди 9 години
КАТО СМЕ НАРОД, КОЙТО ВИНАГИ КРИЕ ИСТИНАТА, ЩЕ НИ Я КАЗВАТ ДРУГИ НАРОДИ И ХОРА. КАТО ИЗКАЗВАНЕТО НА ГРЪЦКИЯ КОМПОЗИТОР, ЧЕ БЛИЗО ПОЛОВИНАТА ГЪРЦИЯ ГОВОРИ НА БЪЛГАРСКИ, А НИЕ ТУК СЕ ЧУДИМ КАК ДА СКРИЕМ ДОРИ ТОВА, ОТ КОЕТО ИМАМЕ ИНТЕРЕС. ПРОДАВЦИ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ СА НАШИТЕ *** ПОЛИТИЦИ, А НИЕ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА СЕ ДЪРЖИМ НЕДОСТОЙНО ЗАЩОТО ЗА НИЩО НЕ РОПТАЕМ И НЕ ПРОТЕСТИРАМЕ.
282
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
веднага да поправим руската грешка от преди 140години и да върнем българските територии на Турция. В смисъл така наистина ще нараним Русия и честолюбието й!!
281
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЮП няма да минава през Южнодунавската колония България . Голяма радост за русофобите! То бива да мразиш , но чак пък толкоз безмозъчно... Като шопа - къщата че си изгорим, ама да пламне плевнята на съседо...Една подробност - Турция ще взема от новия тръбопровод толкова, колкото й е необходимо. Чао транзит през България. Чао 150 млн $ транзитни такси. Пряка загуба!Радвате се на рублата, а не виждате ,че сте на Титаник. Ама и аз с вас. Ще бягам в Сибир!
280
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
NARISHKIN ,PARTIATA LI TI NAREDI DA GLUPEESH?
279
31
 
12
 
! Отговори
Берлин преди 9 години
Ама те спряха проекта, защото нямат пари. А сега им предстои увеселението "галопираща инфлация". Хахаха... като кон ще галопира. :)))
278
8
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вярно е, че сме колония. Жалко е, че не го забелязваме отвътре, но е очевадно отвън.
277
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Основната задача на България е да изберете този, който плаща най- много за послушание. Затова България винаги ще бъде колония, без значение чиято; единственната разлика е цената на услугите.
276
1
 
5
 
! Отговори
аа не преди 9 години
До рррррр Верно ли бре ? Я пак смятай,че нещо си се объркал Нещо май не си сложил запетая между 2 и 1 ,тогава бих ти повярвал

Спонсорирани публикации