Кобрата жънел само дивиденти от нокаута с Кличко

Според Пулев загубата е стратегически ход
Обновена: 13 яну 2015 14:05 | 13 яну 2015 10:01,
108
Кобрата жънел само дивиденти от нокаута с Кличко
Снимка: Reuters, архив

Звездата на българския бокс Кубрат Пулев смята, че загубата му с нокаут от Владимир Кличко е отличен стратегически ход.

"Преценил съм, че от мача с Кличко, въпреки загубата, аз мога да жъна само дивиденти. Някакви боксови специалисти говорят, че трябвало да започна от самото начало. Как така? Да го говорят обикновените хора – добре. Но специалистите?!", посочи Пулев.

"Как да почна отначало? Това е за начинаещите. Аз съм от 20 години в бокса. Какво да стане, да ми махнат мачовете и да стартирам от първи двубой. Важното е, че съм близо до световната титла. Може би ще играя първо за европейската, а след това пак ще атакувам пак световната", допълни той.

"Че шумът около мен го няма в момента, е добре, но не мога да кажа, че ми е било тежко, свикнал съм на такива нападки. Чувствам се перфектно. Дали има интерес към мен или не, не ме интересува. Аз съм си аз, интересът не ми влияе."

"Не съм обиден, че съм на пето място в анкетата "Спортист на годината". Така и не ми стана ясно какъв точно е регламентът на гласуване. Различни хора ми споделиха, че организацията е била много лоша. Освен това наградиха петица, а не както обикновено десетка", каза още Пулев.

"Ето - аз когато бях седми, за мен беше мотивация да продължавам напред. Затова трябва да си бъде десетка. На мен да ми бяха казали, че не им стигат пари за пет статуетки, щях да ги платя. Не разбрах защо така се получи", завърши Кобрата.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
2
 
2
 
! Отговори
иво преди 9 години
Кубрат е прав бе длъжен да опита,даже си мисля че при добро стечение на обстоятелствата можеше и да свали украинеца.Ударите им са тежки и когато Кубрат го маркира Кличко се стъписа за няколко секунди е тогава се видя липсата на опит с такива отлични и най добри боксьори,изтърва момента да повтори в следващият мик украинеца му скочи на главата за клинч и бе изпуснат момента.
77
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
за мен кобрата е излагация.....отиде да го набият и взе парите ,но загуби всякакъв уважение и авторитет....
76
5
 
21
 
! Отговори
дамдум преди 9 години
До Анонимен 85Тези които плюват кобрата са постигали и повече.Има хора които са побеждавали и Витлий Кличко който е по силен.Кубрат да се радва на кинтите които получи и да спре да се излага.На калпавия водолаз и водораслите му пречат.Две години слушахме как Кличко се крие и не иска да се бие с Кубрат от страх после преди мача гледахме как Кубрат му се присмива.По време на мача една кобра която пълзеше по земята обра праха по ринга.След мача разбрахме че Кличко имал късмет.Бай *** в Европа
75
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тия ,,специалисти" които плюват Кубрат , да постигнат същите успехи като него в своята обвласт и тогава да го коментират. Комплексари
74
7
 
16
 
! Отговори
badminton.bg преди 9 години
Страхотна тактика - да те спукат от бой...Явно българите не умеят да губят. Или усровията, или съдията или тактиката е виновна за загубите...
73
6
 
35
 
! Отговори
ВИРУСА преди 9 години
ЕХ КОБРА СРАМ БРАХМЕ КАТО ГЛЕДАХМЕ ПЕРДАХА... СЛЕД МАЧА СМАХНАТИ ПРИКАЗКИ-МАФИИ-ЩУРОТИИ..РЕЗИЛ ГОЛЕМ..
72
7
 
12
 
! Отговори
попа преди 9 години
Еми казва си момчето,че ще почне с малкия залък и полека към голямата цел отново. А като гледам коментарите ми се реве-един от тия моралисти, нека ми обясни в кой сериозен спорт се стига до мач за световна титла с карти таро или въртене на палци, и признавам, тогава ще давам оценки и аз на Кобрата. Само тия дето бяхме в О2 знаем какво стори нашето момче.
71
5
 
17
 
! Отговори
5 преди 9 години
Добре че Зауерланд решиха да изкарат най-накрая пари от него, иначе щеше само да си мечтае за мач с Кличко.С толкова наглост и безочие, най-вече ни излага, как пък все някой му е виновен, само той чист като сълза.
70
16
 
7
 
! Отговори
Иво преди 9 години
До ТедиКличко, не заслужава по - добро отношение. Но за хора като теб, които повярваха, че на този етап Пулев има минимален шанс да бие Кличко е нормално. Големи моралисти сте всички, но истината е, че никой от Вас не си дава сметка, че имаше много мръсни игри от страна на Кличко. Престанете да говорите глупости! Въпреки че Кличко беше с една класа над нашия, Пулев почти не му отстъпваше, а това което показа в голямата си част, беше зададено като стратегия от неговият щаб.
69
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
най вече трябва да благодари на кличко,че не го изтърбуши
68
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
все пак,трябва да е малко по скромен. кличко можеше още в първия рунд да реши мача.удължи боя заради публиката. разликата между двамата е две класи
67
34
 
11
 
! Отговори
Калоян Рилски преди 9 години
Браво на Кубрат! Велик и достоен българин! Показа, че не го е страх от Кличко. Да, не е от класата и спортното майсторство на украинеца, но малко ли е това, което Пулев до момента постигна?! Критиците му са странни, вместо да се ГОРДЕЯТ, че българин бе претендент за световната титла по бокс и игра с шампиона, представяйки се достойно! Все пак, Кубрат Пулев е сред най-добрите боксьори, ако не и най-добрият, след Кличко! Българите трябва да оценят качествата на Кубрат и да признаят успехите му!
66
5
 
41
 
! Отговори
niki преди 9 години
Абе стига това, че бил българин, само ни излага. Алеко хубаво го е казал за Бай ***, ама такива като вас Алеко го слагат в джоба си и отиват на дискотека!
65
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"KO" брат Пулев (КО) KnockOut
64
24
 
13
 
! Отговори
ген.Луков преди 9 години
Стига плюхте.Малко ли е за България че българин игра финал за световна титла?Лоша шега бе явната демонстрация на неуважение към противника,но всеки е с различен характер и Кубрат сам си решава.Това няма нищо общо с бокса.Да се целуват и да танцуват валс,а?Завистливи злобари.
63
2
 
16
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Подхлъзнах се ,паднах,продължих напред,обаче само давам пари
62
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма да се притесняваш, Кобра. Догодина ще е само тройка ;)
61
22
 
9
 
! Отговори
.... преди 9 години
Какъв срам,срам сте вие .Да видим в близките 100 години дали ще имаме такъв боксьор ....
60
7
 
37
 
! Отговори
киноман преди 9 години
така е, Кобра. ти спечели много дивиденти - по цял свят обикаляше грифът, на който ти си с кръстосан поглед и изтърбушен, като чувал с картофи лежиш кървящ в нокаут. всички киномани повярваха, че това е продължението на "Роки"!
59
4
 
35
 
! Отговори
лекар преди 9 години
след толкова удари в главата...

Спонсорирани публикации