Кобрата жънел само дивиденти от нокаута с Кличко

Според Пулев загубата е стратегически ход
Обновена: 13 яну 2015 14:05 | 13 яну 2015 10:01,
108
Кобрата жънел само дивиденти от нокаута с Кличко
Снимка: Reuters, архив

Звездата на българския бокс Кубрат Пулев смята, че загубата му с нокаут от Владимир Кличко е отличен стратегически ход.

"Преценил съм, че от мача с Кличко, въпреки загубата, аз мога да жъна само дивиденти. Някакви боксови специалисти говорят, че трябвало да започна от самото начало. Как така? Да го говорят обикновените хора – добре. Но специалистите?!", посочи Пулев.

"Как да почна отначало? Това е за начинаещите. Аз съм от 20 години в бокса. Какво да стане, да ми махнат мачовете и да стартирам от първи двубой. Важното е, че съм близо до световната титла. Може би ще играя първо за европейската, а след това пак ще атакувам пак световната", допълни той.

"Че шумът около мен го няма в момента, е добре, но не мога да кажа, че ми е било тежко, свикнал съм на такива нападки. Чувствам се перфектно. Дали има интерес към мен или не, не ме интересува. Аз съм си аз, интересът не ми влияе."

"Не съм обиден, че съм на пето място в анкетата "Спортист на годината". Така и не ми стана ясно какъв точно е регламентът на гласуване. Различни хора ми споделиха, че организацията е била много лоша. Освен това наградиха петица, а не както обикновено десетка", каза още Пулев.

"Ето - аз когато бях седми, за мен беше мотивация да продължавам напред. Затова трябва да си бъде десетка. На мен да ми бяха казали, че не им стигат пари за пет статуетки, щях да ги платя. Не разбрах защо така се получи", завърши Кобрата.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
какво му е стратегическото да те нацелят в 10-та и да не знаеш на кой свят си.бати стратегията.
37
1
 
38
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 9 години
Кубрат беше пренавит и се оля най-вече със словесното си и агресивно перчене. Трябва да покажеш, че си голям и не те е страх, но трябва да покажеш и уважение към противника, а оттам и към самия себе си. А и е добре да си непроницаем - подхожда на професионалист. Жалко е, че не виждам да си е взел поука.Колкото до темата за простотията - вечно плюещите тук (Бербо, Гришо, Цвети, Кубрат) - искам да ги питам дали са гледали/слушали академичните бисери и бързата гладка мисъл на баткото на Кличко?
36
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Наглото му поведение е проблемът в случая с Кличко преди и след мача,въпреки плачевния резултат.Човек трябва да умее да се изправи пред противника си с достойнство и да го победи илида загуби с достойноство, а не да го плюе махленски като завистлива стара мома!
35
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пулев, яж бой аз съм от тебе.
34
4
 
28
 
! Отговори
тт преди 9 години
Този стана карикатура, дано се осъзнае, но едва ли.
33
0
 
12
 
! Отговори
художника преди 9 години
До ЦветанкаДан Колов е велик спортист, но най- великия е Никола Петров, защото освен спортист е Човек и полиглот/ владеел е 7 седем езика/. Прочети малко за него... :)
32
0
 
17
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 9 години
E това е стратег! Да предприеме толкова стратегически ход, че на момента самият той да не е разбрал, че го е предприел, а едва по-късно да е осъзнал гения си.
31
2
 
44
 
! Отговори
I SEGA преди 9 години
И ся к'О Брат... да ти редим вече на тебе СТРАТЕГА а?!?... Изумен съм! По-"велика" стратегия не бях срещал. Направо гениално... и тъжно... и смешно... и жалко...Загубил си, добре! Признай го! Кажи си - ще се постарая повече в бъдеще или толкова си мога... но не обиждай интелигентността на публиката и хората, които са те подкрепяли. Аз лично съм огорчен повече от поведението му, отколкото от нокаута...
30
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А аз си мислех, че бит и такован не си признават, а то се оказа че е цяла стратегия. Кличко трябваше и да го опъне на ринга, докато беше на земята, да видим какъв стратегически ход щеше да измисли Пульо в отговор.
29
3
 
27
 
! Отговори
Кожиния меч преди 9 години
Смока го пребили стратегически ... ха ха ха!
28
14
 
13
 
! Отговори
warna преди 9 години
Българите сме велики хора,никога не се отказваме!Продължаваме напред!
27
1
 
53
 
! Отговори
стоян петров преди 9 години
Кобра, кобра, ти се оказа най-обикновена пепелянка!!!
26
5
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Господи опази ни от такива "достойни xора". То и с министър председателя нещата са пак така.
25
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чудя се дали Пулев избощо познава фигурите на шахматната дъска и знае ли изобщо как се местят? Шахматист. Това ако го чуе Каспаров ще си върне всичките световни титли.
24
1
 
71
 
! Отговори
Семо преди 9 години
До ИцоТреньорът утешава Кубрат Пулев: - Все пак в петия рунд здравата го уплаши! - Че как бе, тренер? - Кличко си помисли, че те е убил!
23
3
 
51
 
! Отговори
Ицо преди 9 години
Кубрат Пулев се вози в такси. Шофьорът стига желаната дестинация и го пита:- Тук ли да спра?- Не, не, продължаваме напред.
22
8
 
59
 
! Отговори
мразичервенотиквеник преди 9 години
Двамата с бойко бият нагломера и *** , и двамата си приличат по простотията. Единия се подмазва на сащ и ибрикчийства на турция а другия след побой казва че било стртегически ход , боже опази ни от глупците.
21
1
 
67
 
! Отговори
Дивидент? преди 9 години
Такъв дивидент в муцуната ожъна, че само на дивиденти стана....Кобрата не е лош боксьор, но не е спортсмен. Щях да го харесвам ако след загубата се беше държал мъжки и беше показал малко уважение към шампиона.
20
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Случайно гледах предпоследния мач на Кличко с едно момче от Австралия/Нова Зеландия.Ето това се вика бой. Нашият, ако имаше толкова корава глава, щеше да победи.Жалко, падна Кубрат, падна. Шапка му свалям докъде е стигнал, но с приказките си не прави чест нито на себе си, нито на хората зад гърба си.
19
32
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кубрат, че говори остро и понякога просташки, говори, но това е част от шоуто. Шоу, което някои не разбират. Шоу, което кара слабохарактерния човек да забрави за бокса и да си плещи за Бай-ганьовщина. Я се зачетете малко какво шоу е боксът тежка категория. За пример- цирковете на Шанън Бригс, които не могат да се доближат до тези на Кобрата. А относно Кобрата- това е един истински спортист, който се боксира със сърце и душа за България. Спортист, който отказа милионите на Германия. Достоен човек

Спонсорирани публикации