Гришо на яхта с крак №1 в женския тенис

Българинът показа умения в гмуркането за радост на феновете
Обновена: 24 фев 2015 15:32 | 24 фев 2015 12:06, Красимир Ангелов
26
Гришо на яхта с крак №1 в женския тенис
Кадри: YouTube

Григор Димитров продължава да е сред най-горещите тенисисти не само за феновете, но и за своите колежки.

Ден преди да започне защитата на титлата си в Акапулко хасковлията се повози на яхта с дългокраката хубавица Даниела Хантухова и показа завидни умения в гмуркането.

В компанията им бе и Сантяго Гонзалес. Тримата се насладиха на гмуркане от скали, а след демонстрацията като  истински мачо българинът не пропусна да демонстрира смелост и се хвърли безстрашно от около 30 метра.

"За първи път скачам от скала, но много обичам екстремните спортове и нямаше как да не опитам. Днес беше страхотен ден за мен", отсече Гришата, който от понеделник е №10 в света.

Четете още спортни новини в gol.bg

Вижте повече във видеото на bgonair.bg:

Гледайте още видео материали от "Спорт" на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Клоунадата продължава.Селския бег пак е в новините.Естествено не с някоя качествена победа а с това че се е хванал пак за палците.Големите в тениса са в Дубай а провинциалния клоун подпира *** на дебелата рускиняпри латиносите с втория ешалон тенесисти.
18
2
 
3
 
! Отговори
Ария преди 9 години
До :))Ами като не ви интересува Григор ,не четете за него и не го гледайте!Някой да не ви е сложил въже на врата,я!Избор голям,гледайте си други неща,фолк певички например!Имаме си едно прекрасно момче,което жъне успехи и популярност благодарение на труда , таланта си и на самия себе си. Когато лее пот не го виждате,ама когато си почива завиждате.Така ,че ако ви стиска има и корт има и мотика,действайте,пък после плувайте и в океани и морета.Ама дали ви стиска,господа коментиращи?
17
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Правили са тройка с Гонзалес и Хантухова.
16
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дай боже на всеки българин успехи в живота като неговите!!! А пък гаднеещите да си хейтват на воля и да се пържат в собствен сос!
15
1
 
3
 
! Отговори
Шматоци преди 9 години
Абе Красимирчо, провери си информацията преди да пишеш слупости бе! Пишман журналисти! На всеки монтаж кълват като шарани!
14
2
 
7
 
! Отговори
do 16 преди 9 години
За нас Гришо е като английската кралица в Англия. Дори ходенето до тоалетна се отразява.
13
9
 
33
 
! Отговори
:)) преди 9 години
''Гришо си мие зъбите'' , ''Гришо закусва'', ''Гришо е във ваната'', ''Гришо си купува тоалетна хартия'', ''Маша масажира Гришо'', ''Гришо е ня яхта'', ''Гришо си купува шампанско, за да полее Маша'' - не че хейтвам, безразличен ми е Гришо, даже и тенис не гледам, ама не смятате ли, че подобни новини са излишни и на хората им е омръзнало от глупости и затова хейтват. Нека си е звазда, да си скача от скали с манекенки, ама ежедневните му дейности слабо ме интересуват :))))
12
9
 
19
 
! Отговори
DreamTheater преди 9 години
Евала на Гришо!Освен голям тенисист е и с големи успехи в "женската част".На хетърченцата-ДГД.
11
8
 
24
 
! Отговори
:) преди 9 години
Хейтвайте си, лузърчета. Бате Гришо си живее живота и дори няма да разбере за жалкото ви съществуване. И НАЙ-ВАЖНОТО... постигнал е всичко с труд, а не като тези, за които гласувате и заради които по цял ден се пените из форумите.
10
3
 
14
 
! Отговори
Вече с N 1 преди 9 години
Гришо кракна тениса. Дългокраката е подкрепяна от двамата-явно не я държат краката, а и с тия очила...Коя от титлите си защитава смелчагата ? На колко метра дълбочина се гмурна радостта на феновете? На каква околна температура е бил подложен един от най-горещите тенисисти ? Имало ли е това значение във взетото решение за скок от 30 метра? Истинския мачо явно ще "бърка" пак сам курабийки за следващия 14-ти февруари."Чрез безстрашие към финала"-пожелаваме завистниците на всеки изгварал от блатото!
9
9
 
9
 
! Отговори
До №8 преди 9 години
Всички дървета плуват във вода.
8
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С какъв крак - дървет, отрязан, номериран, пластмасов....Стига сте писали глупости!
7
22
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
О, радост, о щастие! Дришката можел и да плува!
6
4
 
8
 
! Отговори
bat joro преди 9 години
nashia chovek pruska..sharapova mu smyche paketa sqka vecher andy murrie sanuva koshmari ot nashia kvo da vi kaja sled hristo stoichkov i berbatov toi e choveka ot kum uspexi v sporta INDIVIDI KATO BOJINOV TRQ GI IZNASILVAT PUBLICHNO
5
11
 
29
 
! Отговори
фенския1 преди 9 години
Браво Гриши-Супермен!Подмокрихте ли се хейтърчета? Момчето освен, че е из между най-добрите 10 на планетата, има и топки за разлика от вас, ха ха!
4
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колко сос съм излял по Хантухова в девети клас ех... Ама си поодърте и тя!
3
10
 
10
 
! Отговори
от Сидни Ав$тралия преди 9 години
обезателно ако е мъж на място, и пак ще го наградят с награда, Дарвин
2
6
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Що за коментар, аз пък като прочетох това си помислих дано все така се наслаждава на плодовете на труда, който е положил и така да си подреди живота, та да може да му се наслаждава цял живот, успех Гришо
1
66
 
10
 
! Отговори
Алов преди 9 години
Да се надяваме ,че ще се удави !

Спонсорирани публикации