Роналдо плашил повече от Меси вратарите

Според Марадона Кристиано бил на нивото на аржентинеца
Обновена: 11 май 2015 14:14 | 11 май 2015 09:03,
23
Роналдо плашил повече от Меси вратарите
Снимка: Reuters, архив

Световният шампион от 1986 година Диего Марадона е на мнение, че супрезвездите Лионел Меси и Кристиано Роналдо са на едно и също ниво, но асът на Реал плаши вратарите повече от лидера на Барселона.

"Не става дума за това дали Лионел Меси е по-добър от Кристиано Роналдо, или дали Кристиано Роналдо е по-добър от Меси. Мисля, че двамата са на едно и също ниво", каза Марадона пред "Скай спортс".

"Кристиано е хищник пред вратата на противника. Не можеш да си позволиш да го оставиш да шутира от каквато и да е позиция в твоята половина на терена." Именно затова според мен вратарите се страхуват от португалската звезда. "Нека бъдем честни - вратарите са наплашени от Кристиано. Те не се страхуват толкова много от Меси, когато той е в половината им, защото той няма същата мощ като Кристиано", коментира той.

"Роналдо е невероятен професионалист. Смятам, че в момента той е на нивото на Меси", добави Дон Диего.

Както е известно, през този сезон Меси и Кристиано продължават гонката за брой отбелязани голове. Аржентинецът има 53 гола, а ибериецът - с един повече.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те па.
11
0
 
6
 
! Отговори
Грамотен преди 8 години
Те, запалянковците може и да не забележат, но аз да си кажа, че ми бодете очите със заглавието - формата на глагола е плашЕл . Научете го тоя български език!
10
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бе кой е по-добър и по-лош не мога да съдя... Само че Гелосаният, когато играе за Португалия, влачи целия отбор на гърба си. Докато Месито почти не се забелязва, когато играе за Аржентина.
9
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Меско,кога ще спечели световно?Феновете му само ревят че бил по-добър от Марадона,но извън Барса(подкрепяна от жълтодрешковците) не представлява нищо!Роналдо никога не се е имал за най-великия футболист,въпреки че е лидер на Португалия,Реал М и подобрил всякакви рекорди!
8
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде стига мерихте на Роналдо и Меси ...... И двамата са страхотни футболисти с различно игрово поведение. Единият е висок с много добър удар и игра с глава, висока скорост, другият определено по-нисък и с прекрасен дрибъл, виждане за играта, пас...Няма какво да им сравнявате на тези хора ... но давайте правете си гимнастика на пръстите противопоставяйте се ... Аз лично се радвам на футбола когато го играят не ми пука кой с коя какво и т.н.. Винаги може да се поспори между феновете но с мярка.
7
1
 
6
 
! Отговори
лупи преди 8 години
А да,забравих да кажа,че докато едни крадат от държавата 10 млн. евро, други даряват толкова.
6
10
 
9
 
! Отговори
лупи преди 8 години
Едно време се правеха едни класации - удар с ляв крак, удар с десен крак, удари с глава, които незнайно защо спряха да се правят,след като се появиха тези двамата. На всички е ясно,че гнома в една такава класация ще остане с двойно по-малко точки от Роналдо. И не се заблуждавайте,че Меси като е по-симпатичен на външен вид е добър и по душа. Неговите интриги в Барса изгониха Гуардиола, Ибра, Алексис. Каекто се казва - дребно и вредно
5
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как изобщо може да сравнявате роналдо с Меси. Меси е бог с топката, вижте му само воденето, пасовете и ударите. Футбола не е само вкарването на голове.
4
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ronaldo e dobar no e mnogo nadut i se misli za golqmata rabota a Mesi sushto e dobar no e po-skromen i zatova horata go haresvat.
3
5
 
9
 
! Отговори
хах преди 8 години
ииии *** колко комплексарчета има...тия отдолу смешниците сигурно единственото женско което пипате е някой женски комар преди да го убиете...тази злоба по-добре я трансформирайте в енергия и свършете нещо полезно!
2
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Подкрепям коментара на номер 1, не случайно му викат ПЕНАЛДО и ГМУРКАЛДО, само да го погледнеш и е паднал. ГМУРКЛАДО е много много добър играч, малко *** изпълнения и гелът му идват в повече, но Месеи е феномен, такъв какъвто се ражда на 50-100 години веднъж!
1
15
 
21
 
! Отговори
разбирач преди 8 години
Страхуват се от Роналдо, защото е гелосана п..ка и се мята на земята ако го погалиш с пръст.Не се страхуват от Меси, защото не само изглежда, но и се държи като истински мъж. Простичко е.Така че нека аржентинският наркоман си затрае.

Спонсорирани публикации