Полицията издирва 28-годишния Димитър Спасов

Мъжът е в неизвестност от събота следобед
Обновена: 19 май 2015 14:10 | 19 май 2015 13:35, Александър Попов
29
Полицията издирва 28-годишния Димитър Спасов
Снимка: Личен архив

Полицията в Бургас е започнала издирване на 28-годишния Димитър Спасов. Той е от Сливен, но от 10 години живее в морския град.

Димитър Спасов е в неизвестност от 24 часа, а снимката му се разпространява и в социалните мрежи с призив от неговата майка Розалина Спасова - ако някой има информация за Димитър да се обади.

За последно мъжът се е видял с баща си в 11:00 часа в събота в Бургас. Оставил му е ключа за квартирата си и е отишъл на работа, разказа майката. В 14:30 часа двамата са се чули по телефона и са се разбрали в 19:30 часа да се видят в квартирата му.

Димитър обаче не се прибрал, а телефонът му бил изключен. В неделя сутринта родители му го обявяват за издирване.

По думите на майка му той не е имал проблеми с други хора, излизал е с интелигентни хора. Завършил е право в БСУ, а от 10 дни е на изпитателен срок във фирма за недвижими имоти в Бургас. От скоро имал приятелка, която учи в ВХТИ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
3
 
0
 
! Отговори
Сасфхъ преди 8 години
Защо беше този цирк.
22
0
 
3
 
! Отговори
РОДИТЕЛИТЕ НА ДИМИТЪ преди 8 години
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ,КОИТО НИ ПОДКРЕПЯХА ПРИ ТЪРСЕНЕТО НА ДИМИТЪР И БЯХА С НАС!ДИМИТЪР Е ВЕЧЕ ПРИ НАС И НИЕ СМЕ ОТНОВО ЩАСТЛИВИ !
21
0
 
0
 
! Отговори
Сасфхъ преди 8 години
Хей Димитре да се прибираш че родителите ти ще се побъркат.Ти си голям глезльо. Ако си гледаш кефа някъде и се прибереш и съм на мястото на *** първо ще те набия
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До СасфхъДа ще Ви информираме непременно,само да е жив и здрав вярваме,че ще се прибере при нас!Родителите на Димитър
19
0
 
0
 
! Отговори
Сасфхъ преди 8 години
Какво става с това момче?ако го намерят ще ни информират ли?
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НАМЕРИХА ЛИ МОМЧЕТО?
17
0
 
0
 
! Отговори
Няма преди 8 години
Ех родители ,родители
16
1
 
14
 
! Отговори
КоШиЯм преди 8 години
Дано открият момчето здраво и невредимо. Ще се радвам ако се е напил с приятели и просто не се е сетил да се обади на близките си ...чисто по момчешки, някъде на вила, където няма обхват на моб.оператор и да се появи скоро. Не го познавам, но моя близка приятелка ми каза, че са колеги от университета и са приятели от дълго време. Напоследък зачестиха тези случаи и това е много притеснително...
15
0
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Нека вложим цялата си енергия, сила, вяра, същество, да се намери Митака жив, здрав, невредим! Вложете мислите си в това, в нещо добро, а не пишете такива рядко просташки, ***, безмозъчни коментари.Близките-дерзайте, имайте много сила, търпение , кураж.Митака ще дойде.Митака ще се появи.Повтаряйте си го.Преди нещо да не е ясно, не мислете веднага най - лошото! Има хора, които не ви познават, но ви подкрепят и пращат добра енергия.Успех!Здрави нерви!Кураж!
14
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Направо съм шокиран, момчето е свястно както са писали и други преди мен. Надявям се всичко да е наред с него!
13
27
 
1
 
! Отговори
АЗ преди 8 години
ДА НЕ ГО Е СГОТВИЛ НЯКОЙ ЕМИГРАНТ КАНИБАЛ ОТ НИГЕРИЯ...
12
5
 
42
 
! Отговори
jbl преди 8 години
Като ви чета коментарите на някой и направо нямам думи какви гадове сте просто! Човека е изчезнал а вие пишете безумни коментари.Дано да се намери жив и здрав!
11
4
 
65
 
! Отговори
БРАТОВЧЕТКА преди 8 години
МОЛЯ ВИ НЕДЕЙТЕ ДА ПИШЕТЕ ПРОСТОТИИ МЪКАТА И БОЛКАТА НА НАС РОДНИНИТЕ НИ Е ТВЪРДЕ ГОЛЯМА ЗА ДА ЧЕТЕМ ТАКИВА ПРОСТАШКИ КОМЕНТАРИ. МОЛЯ КОЙТО ИМА И НАИ МАЛКАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТОВА МОМЧЕ ДА СЕ ОБЪРНЕ КЪМ ОРГАНИТЕ НА РЕДА В СЪОТВЕТНИЯ ГРАД .
10
0
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Приятел с теб сме, дано те намерят!
9
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много странно. Дано се намери жив и здрав.
8
48
 
10
 
! Отговори
Гарантирано от ГЕРБ преди 8 години
Това е нормално да изчезват хора все пак сме под Бойково иго. Такива новини всеки ден се четат, изчезнали убити - нормално е
7
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много хора изчезват .. може би на някой му трябват да нещо ..
6
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До коментара на Анонимен N:5 - Мълчи смотан.к! Нито познаваш човека, нямаш право да се изказваш че е с льохмански вид! А ако ти е роднина или приятел! Всичко се връща бокл.к!
5
23
 
6
 
! Отговори
от Бургас преди 8 години
проверихте ли на солниците?
4
5
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И аз го познавам. Димитър е свястно момче. Не ми е известно да има съмнителни контакти, нито е конфликтна личност. Спокоен и умерен човек - абсолютно присъщо поведение за юрист. Да изчезне подобна личност от центъра на Бургас, в събота следобед, е безкрайно притеснително. Дано всичко това завърши благополучно, но съм напълно убеден, че органите на МВР трябва да приемат въпросът повече от сериозно. Не може посред бял ден от центъра на четвъртия, по-големина, да изчезват хора Дано всичко е наред

Спонсорирани публикации