Официално: ЦСКА остана без лиценз

БФС потвърди решението, Локо София също изгоря
Обновена: 1 юни 2015 14:01 | 1 юни 2015 10:40,
79
Официално: ЦСКА остана без лиценз
Снимка: архив Булфото

Апелативната комисия към Лицензионната комисия потвърди решенията за неиздаване на лиценз на ЦСКА, Локомотив София, Марек, за което официално и в посочения от УЕФА срок бе информирана и европейската футболна асоциация, съобщава сайтът на БФС.

Внесената от Хасково жалба не бе разгледана в Апелативната комисия, тъй като не е подадена в срок. Така, за сезон 2015/2016 България ще бъде представена в Шампионската лига от Лудогорец, а в турнира Лига Европа от носителя на Купата на България Черно море, Берое и Литекс.

Още спортни новини четете в Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
6
 
4
 
! Отговори
gost преди 8 години
докара ги на солта боби да е жив издрав и цялото им раководство дето сасипа два отбора пален срам за европа наистина пален само тука го има в бг место спрта да се подпомага се маха наи големия идиотизам е това жив и здрав боби
48
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Може би за първи път в историята на футбола у нас ще бъдем представени в Европа без столични тимове. Това е добър знак! Може би нещата с футбола ще започнат да се оправят!
47
25
 
16
 
! Отговори
Божил преди 8 години
ЦСКА не е футбол,а политика- червена измамническа политика. Закрие ли се човеконенавистния комунизъм,начаса трябва да бъде закрито и ЦСКА: въпрос на чест и на свободолюбие! Повечето привърженици на ЦСКА са хора с робски манталитет- на тях им харесва да бъдат роби на комунизма и въобще нечии роби,но поне да не пречат на нас Българите да си оправим държавата!
46
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЖиборИменно ФК Подуяне е истинският комунистически отбор. А то на милиционери-доносници от онова време.
45
2
 
31
 
! Отговори
БФС преди 8 години
Футболът не е създаден заради ЦСКА и няма да промени правилата си заради него.
44
2
 
5
 
! Отговори
Черо преди 8 години
До хмммМи хайде ела да ни поведеш кво стоиш зад компа и дрънкаш , страхливец.
43
3
 
11
 
! Отговори
Капа ви Йота преди 8 години
ЗА МНОГО ГОДИНИ!!!
42
12
 
12
 
! Отговори
хммм преди 8 години
сега ако имаха мало *** ония софииските *** щяха да се съберат и да съборят управлението с камъни в софия. Обаче няма да стане, най-голямата им сила е да се дерат по футболните мачове като загорели женски магарета.
41
20
 
15
 
! Отговори
ВАРНА МОРЕТО преди 8 години
ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ ПОДУЕНСКИ *** С ПЕСЕНТА "ТИШИНА"Тишина, тишина ... Само тя ми остава след теб. Тишина, тишина ...
40
2
 
16
 
! Отговори
Божил преди 8 години
А-а честито и за много години!!!
39
7
 
4
 
! Отговори
Румен преди 8 години
До ЖиборТо щото вашия президнет е направо американец , ти кажи къде е купата и европата , остави ЦСКА на нас.
38
16
 
13
 
! Отговори
Жибор преди 8 години
Забранете напълно и завинаги съветската чорба- не позволявайте да се създаде "нов" Цес-Ек-А,понеже това ще бъде гавра с правилата и най-вече: с народа на България! И "новия",и стария Ц-Есека са едни и същи червени ***- хвани единия,удари другия! България без комунистически *** може- без Българи не може!
37
13
 
11
 
! Отговори
Владо преди 8 години
А, ПФК "Левски", кога ?! Е, няма пълно щастие и това си е ...
36
19
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЦСКА бие 2 години наред Подуяне където и да ги хване и сега отнемат лиценза на ЦСКА. Жалка синя мъка. Да вземат и лицензите на Берое, Ботев, Локо, Черноморец за да могат подуенците да бият в А група.
35
1
 
1
 
! Отговори
1 преди 8 години
До рошавИ кво им показва??? От времето на Петев досега немат един читав трансфер.
34
3
 
10
 
! Отговори
емо преди 8 години
Е то беше ясно, захване ли се Бойко с нещата ще ги доведе докрай.
33
1
 
7
 
! Отговори
! преди 8 години
До Анонимен 30Реал ако си продадат играчите и са на много над 600 милиона... Цска-то им е 3та година в която им казват срете се защото имате само загуби всяка финансова година и те купуват играчи с обещание да спечелят някога пари. Не са собственици на базите които ползват... Казано честно определени хора ги уграбваха и вместо тяхните фенове да ги елиминират те си викаха против тях само на стадиона.Сега В група. Само Левски но без мафиота Баткоф,сигурен съм че и новия ни не струва, да си ходи
32
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да вземат да извадят всички освен Левски-Тогава белким вземат някоя купа.Смешници!
31
6
 
9
 
! Отговори
! преди 8 години
110% съм сигурен че ако Левски беше взел купата щяха да оставят и цска и локо в А група. Но от много време мафиота баткоФ контролира любимия ми отбор, а като гледам и цска-то са така. Трябва да се изчистим от тях ако трябва 2-3 години без а група. Не съм фен на Юве но шапка им свалям, от б серия до финал на Шамп. Лига. Пожелавам им успех.
30
3
 
32
 
! Отговори
M преди 8 години
Аз съм голям фен на Левски. Обичам отбора въпреки всички ***, който са там...и въпреки трагичното състояние на клуба. Като левскар обаче мисля, че българския футбол губи от това цска да не е в А група. Футбола е игра...а не война. Никога не бих се сбил с фен на цска или друг отбор. Осъзнайте се и спрете със злобата!!! Истинските фенове не са банда наркоманчета в Б или Г сектор!!!

Спонсорирани публикации