Псувни, закани и бой за гей "двойка" в Русия

Социален експеримент тества отношението на московчани към различните
14 юли 2015 11:30,
365
Псувни, закани и бой за гей "двойка" в Русия
Снимка: YouTube

Гей парадът мина и замина, но проблемите на хората с нетрадиционна сексуална ориентация остават. В YouTube се появи клипче на известни руски влогъри, който показва колко нетолерантна е Русия към различните.

Видеото е заснето подобно на вече показвани експерименти като това какво е да си евреин или пък красива жена в Ню Йорк. В руското видео участват млади мъже, които се разхождат хванати за ръце в Москва.

Нито един от двамата в клипа не е хомосексуалист, но очевидно московчани мислят, че са. "Двойката" е принудена да изтърпи множество обиди, псувни, а двама руснаци дори налитат на бой на момчетата.

Операторът на видеото дори прекратява снимките, когато вторият мъж тръгва да бие "двойката". Саморазправата спира, когато обясняват на агресивния мъж, че всъщност снимат социален експеримент.

"След като му обяснихме, че става въпрос за социален експеримент, той ни разпита какви са били другите реакции на хората. Показа удовлетворение, като му казахме, че повечето хора са били агресивни", разказва Никита, снимал филма.

Хомосексуалността не е незаконна в Русия, но ЛГТБ общностите твърдят, че насилието и агресията към тях нараства в последните години. Това става особено видимо след приемането на закон срещу "хомосексуалната пропаганда".

Вижте експеримента във видеото:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


365
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
189
0
 
1
 
! Отговори
Внимание - Шоп! преди 8 години
Шопа вонючая, наистина освен *** си и много противен! Не ми се занимава с теб. "Вие сте жалък, нищожен човек!". Откъде е цитатът, кой е произнесъл сакралната фраза? Не знаеш, защото не четеш книжки! Губи време е човек да се занимава с ***! "И със *** не спори!". Пак цитат. Кой е написал мъдрото напътствие? Пак не знаеш...
188
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А бе и те са хора ама...
187
7
 
6
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
До АнонименРуснаците са една от най-добрите клонки на човешкия род!----------------Руснаците са обикновена затъпяла нация. Освен това отдавна не са чисти руснаци, а най-безразборни *** от всички евроазиатски племена. Даже ние сме по-чиста нация от тях.
186
5
 
3
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
До Внимание! -продълж.Естествено, че е част от плана и то много добър и богоугоден план. Защото такива като *** предлагат всички поголовно да бъдат насилвани да се самовъзпроизвеждат - дори гейовете. За какво е нужно това? Гейовете могат да си бъдат продуктивни членове на обществото, без да бъдат насилвани да се крият и преструват. Това само закостенелите *** не го разбират.
185
3
 
3
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
До Внимание! -продълж.Защото даже марксистите признаха, че Малтус е бил прав!--------------- Марксистите явно са най-тъпите парчета, защото всеки средноинтелигентен човек знае, че Малтус е прав. Дори без да го е чел. На тези им трябвали 150 години да го признаят.
184
3
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 8 години
Ама на две момичета щяха да се радват. Лицемерие.
183
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да правиш паради демонстрирайки сексуалността си е извратено и издава дълбоки психологични проблеми които трябва да бъдат лекувани. Никой не се е родил обратен, просто има много зомбита благодарение на медиите по света които открай време формират обществените тенденции.
182
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да не се правят на много обидени, а засегнатите гейове, да си пуснат видео в youtube, как се държат "горките" гейове към християнски проповедник на гей парад. Така наречените дискриминирани, съвсем не са дискриминирани в САЩ,Канада, скандинавските страни или западна Европа. Точно обратното се случва. Хората нямат правото да изповядват религията си и са наричани хомофоби. Пуснете си видеата как проповедници биват блъскани,плюти и обиждани в гореспоменатите страни!
181
2
 
13
 
! Отговори
спас преди 8 години
Ей, една нормална страна имало на този свят,>Предлагам на младоците да се разходят сред идил,там отношението към тях ще е особено демократично. След като американските морски пехотинци започнаха да се разхождат по бикини то, кво им пречи и на тез чудесни младежи да пробват от идилската любов.
180
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма традиционна и нетрадиционна сексуална ориентация. Има нормална и ненормална.
179
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НАС КОЙ НИ ВКАРА В ТАЗИ ГЕЙСКА ОБЩНОСТ..КАКВО ПРАВИМ В ТАЗИ ОБЩОНОСТ /ЕС/ КЪДЕТО КУЧЕТА ,КОКОШКИ,ГЕОВЕ...ИМАТ ПОВЕЧЕ ПРАВА ОТ НОРМАЛЕН ЧОВЕК....Първа точка в хартата за правата на човека на ЕС пише ,че никой няма право да издевателства и да унижава ЧОВЕК/гражданин на ЕС/ ГОЛЯМ СМЯХ -ВСЕКИ ДЕН Е КОШМАРЕН ЗА НОРМАЛЕН ЧОВЕК /заплати не покриващи жизнения минимум,закони правищи човека финансов роб на СИСТЕМАТА ОТ БАНКОВИ,ФИНАНСОВИ и КОРПОРАЦИИ....КОШМАР НАРЕЧЕН ЕС
178
8
 
22
 
! Отговори
Ted преди 8 години
Нека си се държат за ръка, ама ако почнат да се целуват ще ги подкарам с ритници направо! Извратено е, правете си каквото щете като сте сами, но никой не ви е длъжен да ви гледа! На мене не ми е много приятно и мъж + жена да се мляскат на публично кво остава мъж+мъж! Сега като се замисля жена+жена нямам нищо напротив ( само да не е на плажа, че ще опана палатката )
177
5
 
1
 
! Отговори
Изненада преди 8 години
Бзззззззт! - казала ношкатаХрлопхрлоло.. - казала гушата
176
1
 
11
 
! Отговори
75 преди 8 години
По-голямата част,дори не ги забелязаха.От останалите повечето се подсмихваха и гледаха сеир.Само двама проявиха агресия.
175
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бе-е-гейци,не знам руснаците в кой век живеят,но вие със сигурност още сте в робовладелческият строй,па и няма изглед да излезете от него :)
174
27
 
18
 
! Отговори
Путникленд преди 8 години
Тия руски *** живеят още в 19в.
173
4
 
15
 
! Отговори
Що? преди 8 години
Това драги хора се нарича простотия. Всеки, който ги погледне веднага го посочват със стрелка, все едно е забранено да ги гледа или е нормално да не го прави. ГЛУ-ПОС-ТИ!И също така до всички извратени в коментарите. Когато говорите, че сме хомофоби и за това нямало в България да се оправим, мисля че грешно разбирате думата "оправим". "Оправяйте" се сами!
172
6
 
33
 
! Отговори
Толерантен преди 8 години
Нормални реакции към ненормално, извратено, поведение.
171
0
 
3
 
! Отговори
do 294 преди 8 години
interesnoto e 4e v darjavite v koito gonqt i biqt geyovete ima sa6to tolkova na broi skriti geyove v koito ne gi zaka4at,i kakva e logikata
170
33
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Славяните са най-големите хомофоби, защото са най-смотаният етнос в историята на планетата. Монголите и викингите са ... руснаците, нас пък са ни ... всички, които са минавали по нашите земи. Затова сме и на умственото дередже на Путинчовците.

Спонсорирани публикации