По дрехите посрещат, с глас и бой изпращат

Един истински космат мъж... в женски дрехи – Калинка
25 авг 2015 21:31,
38

Снимка: Facebook



Този космат, усмихнат мъж в момичешки дрехи е най-новата сензация в Япония. Славата му обаче бързо залива и останалите азиатски държави.

Той е австралиец и истинското му име е Ричард, но в Япония е популярен като Лейдибъг, в превод – Калинка. Той е мъж с много таланти – той е актьор, борец, майстор по бойни изкуства и дет метъл изпълнител.

"Обличал съм се в рокли по много партита. Забавно е, когато мъж се появи облечен по този начин", споделя той.

Чуйте и песен на Лейдибъг, за да се убедите, че няма нищо женствено в него:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: Японияметълрокликеч
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
отврат
20
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
отврат
19
0
 
2
 
! Отговори
God преди 8 години
До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !И в Япония ли открихте евроатлантически ценности? И то от австралиец. Крайно време е да ти спрат самогона. Иначе навсякъде по света всеки може да стане за резил - стига да поиска.
18
0
 
6
 
! Отговори
Жоро преди 8 години
Порсто човекът е намерил как да прави пари по лесния начин в Япония (Мерилин Менсън примерно). А там са със съвсем друго мислене и ценностна система. Ако сте чели достатъчно японска литература ще разберете, че през вековете, както и сега, за тях няма никакво значение колко си извратен сесксуално. Имат съвсем друга ценностна система, неразбираема за повечето то нас.
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дивна простотия!
16
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Все едно гледах мокрите сънища на Кончита Вурст
15
1
 
2
 
! Отговори
РБ преди 8 години
Не е интересно!
14
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
най-гадното на този клип е, че всички са в типичните си роли. и момиченцата, и гайджинът. нищо чак толкова интересно. прозяв.
13
32
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Драги хетери аз съм гей ама по нищо няма да разбврете че се ....с мъже.и ппвечето от вас са някакви нещастници който мога да сложа в.джоба си клякам със 100кг за крака а като по малак на лежанката прасках 150кг.е някой може и повече ме отричам че има и свестни хетеро момчета.но съдейки по моите кошеги хетери ..я отивайте на кръчмицата и си пиите ракийката с шопската.салатка и си ебте дебелите фитки у които ви чакат у вас.
12
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отврат! Докога ще продължават да ни натрапват пропаднали откачалки и да ни обясняват колко са невероятни!?
11
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Ludoto LencheКато имам син това, как ще се облича ще е изцяло негово решение. Живота е кратък и ако се живее според предразсъдъците означава че не си жив. В миналото фароните са носили туники и това много прилича на роклите. Обществото е определило че роклите са женски дрехи и оттам се почват и подигравките, като се намери такъв мъж с рокля. Има много хетеросексуални травестити. Гледал съм и такива клипове на травестити с приятелка жена. Жената го приема и живеят заедно.
10
3
 
7
 
! Отговори
Lachezar преди 8 години
Протеинов гей днес такива колкото искаш и всичките се мислят за мъже (очевидно с изключение на дамата с брадата която е главен герой на тази статия, която дори не предендира на е мъж). Както казва един от инскрукторите на военоморските тюлени Гърбът му като двукрила врата на гараж и като стартира адската седмица, няма анаболи, няма стероиди, студ, жега, постоянно физическо и психическо напрежение. Такива са от хората които първи окапват ...
9
8
 
9
 
! Отговори
изи преди 8 години
Този грозноват човечец има психични откло ения!Чудя се как не са го подтик али и към детска п....я.Скоро в чужбина,после и в БГ
8
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не знам какво пеят, но клипчето е симпатично. Със самоирония и без комплекси, не като северните метъли, които толкова се стараеха да излязат възможно най-мъжествени и страшни на снимките, че си кривяха лицата все едно са в тоалетната с тежък запек.
7
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да, някои хора биха направили всичко за пари и слава...
6
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз подкрепям мъжа от клипа. Няма лошо да се изпробват различни видове дрехи било то женски
5
6
 
17
 
! Отговори
нср преди 8 години
Да,дами и господа това е целта на извтатеният нов свртовен ред.Това прави с децата ни.Не се учудвайте!МК-ултра проект...
4
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хахахахаха :))) Уникални! И мъжа е готин, явно няма никакви съмнения в мъжествеността си или комплекси, щом може да се облече така и да се кефи истиски! Много, много готини! :)))
3
4
 
7
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 8 години
...poredniat izvrateniak..,koito ni se natrapva..,koito bil mnpgo..ama mnogo populiaren neznam kade si ..daje i video imaaa....gadove mrasni i izvrateni...prozoreca na Oberton vav deistvie...napravo nemoga da zaspia ako vseki den na mi se navira vav liceto niakoia nova izvrateniashtina...koiato bola na vsichkoto i mnogo populiarna...gadi mi se ot vas!!!!
2
1
 
10
 
! Отговори
Професор преди 8 години
Абе в сравнение с Кончита.... добре изглежда.

Спонсорирани публикации