Рецептата Dnes: Хрупкави хапки с бекон и пармезан

Пригответе вкусно и лесно предястие за 15 минути
14 фев 2016 11:17, Криси Табачка
0
Рецептата Dnes: Хрупкави хапки с бекон и пармезан
Снимка: thepioneerwoman

Предястията са особено вкусни, ако са приготвени с много любов. Хубавото на този тип ястия е, че отнемат малко време, а същевременно могат да заситят глада за известно време.

Когато ви дойдат неочаквано гости и не сте имали време да се приготвите, можете да спретнете някои от тези хапки и да впечатлите с умения.

Предястието от хрупкави хапки с бекон и пармезан са чудесни и за следобедна закуска, когато не искате да пропускате вечеря, но изпитвате леко желание да хапнете нещо.

Представяме ви лесната рецепта, която ще отнеме не повече от 10-15 минути.

Ще ви бъдат необходими:

1 пакет крекери или каквито и да е солени бисквити
1 пакет бекон (бройката зависи от бисквитите)
Настърган пармезан

Начин на приготвяне:

В обикновена тавичка наредете крекерите един до друг. Желателно е да внимавате да са с предна част към вас, а не на обратно.

Използвайте лъжица, с която да поръсите предварително настъргания пармезан върху всяка една от бисквитите. Вземете внимателно една бисквита и увийте около нея парче бекон.

Внимавайте много с увиването – не трябва да има непокрита част от бисквитата и беконът трябва да се покрива плътно.

Наредете обратно хапките в тавата. Поставете в предварително загрята фурна и печете до позлатяване на бекона.

След като извадите от фурната, пармезанът ще се е разтопил между хрупкавия бекон и бисквитата.

Как изглежда процесът на приготвяне в снимки вижте тук

Още вкусни рецепти вижте в Tialoto.bg тук
 


0
Още по темата: рецептапармезанбекон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари